Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

6582 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
Fatma A. U.

Fatma A. U.

22 Temmuz 2026 21:59
Bildirim geliyor fakat gelen bildirimleri açamıyorum
S

Sedef I.

Premium Üye
23 Temmuz 2026 00:20
merhaba, aı için fotoğraf eklemeye çalıştığımda hata veriyor sürekli
H

Hatice A.

23 Temmuz 2026 01:51
Süt sağma takibi için de bir ekran olsa çok iyi olur
Naile B. P.

Naile B. P.

23 Temmuz 2026 04:18
Yapılan yorumları anında göremiyorum. Hep takılıyor. Bu çok sinir bozucu
S

Selin A.

23 Temmuz 2026 08:55
Selin Atahanli
Katı gıdayı ml olarak eklemesek daha iyi olurdu.
Katı gıda kısmını yenilemişsiniz. Emeğinize sağlık 💐
G

Gülcan Ş.

23 Temmuz 2026 09:38
Yorum yaptığım yerlerin bildirimleri geliyor ama tıklıyorum açılmıyor gelen yorumları
D

Durdane D.

26 Temmuz 2026 00:09
Emzirme takibi yaparken bir gün öncenin verileri gidiyor veriler güncel kalmıyor. Geçmişi takip edemiyoruz.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
26 Temmuz 2026 00:10
Durdane Deniz
Emzirme takibi yaparken bir gün öncenin verileri gidiyor veriler güncel kalmıyor. Geçmişi takip edemiyoruz.
Yazılımı güncellemelisiniz. Güncellerseniz tüm zamanlara ait verileri görebilirsiniz.
Z

Zeynep H. ..

Premium Üye
26 Temmuz 2026 11:54
Beslenmesini girmek istiyorum manuel olarak, bilgileri giriyorum ve yüklemiyor tekrar tekrar denedim olmuyor. Yeni güncelleme geldikten sonra bu sorunu yaşama başladım. Şimdiden çözüm için teşekkürler:)
M

Merve

26 Temmuz 2026 18:46
uyku saatini manuel eklemek istyorum ancak istedgm baslangic ve bitis saatini giremiyorum.
Y

Yeliz Ö.

26 Temmuz 2026 22:32
Selamlar, bez takibi için dün kayıt eklemeyi unutmuştum. Bugün geriye dönük ekleme tarih seçemedim
B

Banu ..

29 Temmuz 2026 09:17
Bildirim geliyor açıyorum herhangi bildirim ya da bir şey yok varsa da görüntülenmiyor.
Duygu B. B.

Duygu B. B.

29 Temmuz 2026 09:18
Merhaba. Mail de atmıştım. Premium üye olmama rağmen AI asistana soru sormama izin vermiyor program ve bunun için premium üyelik gerekiyor diye uyarı alıyorum. Ayrıca bildirimler sayfası çalışmıyor. Bildirimlere tıklayınca konular açılmıyor.
S

Selin K.

Premium Üye
1 Ağustos 2026 12:47
Merhaba kilo takip kisminda bilgileri yanlis girdim simdi update etmek istiyorum. Fakat ne silebiliyorum ne de degistirebiliyorum girdigim bilgileri. Dolayisiyla aplikasyonu aktif kullanamiyorum:(
Ş

Şükran Ö.

1 Ağustos 2026 19:30
Uyku takibinde eski tarihe gitme imkanı kısıtlı. Tüm kayıtları göremiyorum
Seval b.

Seval b.

1 Ağustos 2026 23:35
Uygulamayı 3 defa silip geri yüklememe rağmen yanıtları göremiyorum. Acil yardımmm
G

Gözde Ş. ..

Premium Üye
2 Ağustos 2026 15:53
Ana sayfadaki widgetler sadece 2 tane. Bu alan çoğaltılabilir. Daha fazla kısayol eklemek isterim.
Z

Zulal A.

Premium Üye
2 Ağustos 2026 20:54
Ben yurt dışında kullanıyorum uygulamayı ve tarih hep bir gün geriden geliyor
Duygu B. B.

Duygu B. B.

2 Ağustos 2026 22:08
Ayrıca beslenme takibi girdiğimizde geçmiş günden veri siliyor (dünden) bu yüzden haftalık analiz yanlış çıkıyor. Bunun en azından bir haftalık takibi yapabilmesi lazım.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
2 Ağustos 2026 22:14
Duygu B. B.
Ayrıca beslenme takibi girdiğimizde geçmiş günden veri siliyor (dünden) bu yüzden haftalık analiz yanlış çıkıyor. Bunun en azından bir haftalık takibi yapabilmesi lazım.

Premium üyelikle olan sorununuzu giderdim. Şu anda premium üyeliğiniz devam ediyor.

Geçmiş veriler silinmiyor, tamamı tutuluyor. Yapay zeka analizlerinde falan tüm veriler gidiyor. Geçmiş verileri göremiyorsanız yazılımı güncellemenizi rica ederim. Tüm kayıtlar görünmektedir.

Premium üyelikle alakalı sorun yaşayan kullanıcılarımız Profil > Premium Üyelik kısmından Satın Alımları Geri Yükle derse yaşadığı problem çözülecektir. Ayrıca WhatsApp hattımıza yazabilirsiniz: 0532 399 01 66
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir