Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

6580 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
22 Ağustos 2026 19:38
Ezgi Kiraz
Merhaba, bebeğimin uyku düzenini takip etmek istiyorum uygulamada uykuyu başlatıyorum uyandığında da uykuyu bitir butonuna basıyorum bu kez günlük hedefi sıfırlıyor günün sonunda toplam uyku hedefini doğru tespit edemiyor ve yanlış yapıyormuşum hissine kapılıyorum.
Merhabalar,

Eski bir sürüm kullanıyor olabilirsiniz. AppStore veya PlayStore üzerinden güncellerseniz çözülecektir.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
22 Ağustos 2026 19:40
Merve Öztamur
Ben uzun zamandır verilerimi girmeme rağmen emzirme ve uyku verilerinde sadece içinde bulunduğum haftanın verileri görünüyor. Daha öncekiler görünmüyor.
Merhaba,

Emzirme ve uyku kayıtlarının tamamı saklanıyor. Tarih olarak bugün, hafta ve tümü butonları var. Oradan tarihsel görebilirsiniz.

Eğer bu alan sizde görünmüyorsa eski sürüm kullanıyor olabilirsiniz. Güncellerseniz tamamı görünecektir.

image
M

Merve Ö.

22 Ağustos 2026 20:26
Tolga Şen
Merhaba,

Emzirme ve uyku kayıtlarının tamamı saklanıyor. Tarih olarak bugün, hafta ve tümü butonları var. Oradan tarihsel görebilirsiniz.

Eğer bu alan sizde görünmüyorsa eski sürüm kullanıyor olabilirsiniz. Güncellerseniz tamamı görünecektir.

image
Evet tümü dediğimde halen aynı sorun devam ediyor
M

Merve Ö.

24 Ağustos 2026 19:37
Tolga Şen
Merhaba,

image
Gün geçtikçe eski verilerim silinmeye devam ediyor. Yeni güne başladığımda en eski gün ki verileri siliyor. Umarım verilerim geri gelir gerçekten üzücü bir durum. @Tolga Şen
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
24 Ağustos 2026 19:56
Merve Öztamur
Gün geçtikçe eski verilerim silinmeye devam ediyor. Yeni güne başladığımda en eski gün ki verileri siliyor. Umarım verilerim geri gelir gerçekten üzücü bir durum. @Tolga Şen
Verilerinizin tamamı saklanıyor, içiniz rahat olsun. Gösterimle alakalı problem var sadece.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
24 Ağustos 2026 21:22
Merve Ö.
Tekrar kontrol eder misiniz rica etsem verilerinizi?
M

Merve Ö.

24 Ağustos 2026 21:26
Tolga Şen
Tekrar kontrol eder misiniz rica etsem verilerinizi?
Evet şuan hepsi görünüyor. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
S

Sema G. ..

25 Ağustos 2026 23:43
Büyüme takibinde gülcelleme yapamıyorum .
D

Duygu ..

27 Ağustos 2026 06:25
Uyku süreleri düzenleme kısmı çalışmıyor. 10 dk önce uyandı ve durduramadık diyelim saati geri alamıyorum...
D

Durdane D.

27 Ağustos 2026 08:21
Uyku takip kısmında gün seçip o gün kaç saat uyumuş görebilsek güzel olur diye düşünüyorum 🙏🏼 şu an mesela dün toplamda kaç saat uyudu kendim hesaplamam lazım ama aslında toplam saati de görebilsek iyi olur
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
27 Ağustos 2026 08:24
Duygu Er
Uyku süreleri düzenleme kısmı çalışmıyor. 10 dk önce uyandı ve durduramadık diyelim saati geri alamıyorum...
Düzenle butonu ile kaydettiğiniz süreleri tekrar değiştirip güncelleyebiliyorsunuz. Sizde görünmüyorsa butonlar yazılımı güncelleyin lütfen.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
27 Ağustos 2026 08:25
Durdane Deniz
Uyku takip kısmında gün seçip o gün kaç saat uyumuş görebilsek güzel olur diye düşünüyorum 🙏🏼 şu an mesela dün toplamda kaç saat uyudu kendim hesaplamam lazım ama aslında toplam saati de görebilsek iyi olur
Görsel sekmesine geldiğinizde günlük, haftalık ortalamaları, alta kaydırdığınızda günlük kaç saat uyuduğunu görebilirsiniz. Görsel sekmesi detaylı uyku verisi vermektedir.
Z

Z. G.

27 Ağustos 2026 15:06
Merhaba, kolaylıklar dilerim Tolga bey :) Ben günlük uyku toplamını verirken sadece o güne ait olan 24 saatlik dilimin içindeki toplamı vermesini isterdim. Örnek vermek gerekirse mesela perşembe akşamı 10 da uyuduysa cuma günü toplamına perşembeden gelen 2 saati de ekleyip gece uykusu olarak varsayılıyor ve toplam uyku saatine dahil ediliyor. Bence bu biraz kafa karıştırıcı olmuş. Perşembe perşembede kalmalı uyku devam ettiği takdirde 00:00 dan sonraki saati cuma toplamına dahil etmeli 🤔
D

Durdane D.

27 Ağustos 2026 18:20
Tolga Şen
Görsel sekmesine geldiğinizde günlük, haftalık ortalamaları, alta kaydırdığınızda günlük kaç saat uyuduğunu görebilirsiniz. Görsel sekmesi detaylı uyku verisi vermektedir.
Çok teşekkür ederim. Aynısı beslenme takip için de var mı baktım ancak bulamadım yine hangi gün toplamda ne kadar mama aldığını biz hesaplamadan nereden görebiliriz
H

Hacer D.

29 Ağustos 2026 09:22
Tolga Şen
Duyurular kategorisine oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bu kategori yönetim duyuruları ile alakalıdır ve sadece yöneticiler konu açabilir.

Sorunuzu ilgili diğer kategorilere açmalısınız.
Uyku takibi ve bez kısmıni ana ekrana widget olarak eklenmesi işimizi bayağı kolaylastiracak
S

Selda Ö. B.

Premium Üye
31 Ağustos 2026 00:17
Merhaba. bebeğim geceleri sadece emmek için uyanıyor. Yani tam uyanmakta denemez gözlerini açmadan ağlıyor, emziriyorum uyumaya devam ediyor. Bu sırada uyku bitir başlat mı yapmamız gerekiyor onu anlayamıyorum bende. Ya da bazen diş için aynı şekilde ağlayarak uyanıyor ama kucağa alıp sakinleştirip yatıyorum bunların hepsinde uyku bitir başlat mı yapmalıyız?
D

Derya Ö.

Premium Üye
31 Ağustos 2026 12:00
Hastalık takibinde uzmandan hiç cevap alan oldu mu merak ediyorum,
Ş

Şilan

Premium Üye
31 Ağustos 2026 18:29
Merhaba premium üyeyim ama premium değilmişim gibi al asistan üye ol diyor. Bu konuda düzeltme yapabilir misiniz? @Tolga Şen
F

Fatma Ş.

Premium Üye
3 Eylül 2026 16:59
Merhaba, premium üye olmama rağmen al asistan ile sohbette sınırlama geliyor ve üye ol diyor
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
3 Eylül 2026 17:31
Şilan
Merhaba premium üyeyim ama premium değilmişim gibi al asistan üye ol diyor. Bu konuda düzeltme yapabilir misiniz? @Tolga Şen

Merhaba,

Sorununuzu giderdim. Şu anda premium görünüyorsunuz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir