Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

2287 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
Esma K.

Esma K.

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:33
Kan tahlili eklemek istedim görsel olarak ama ordaki kayıtlardan görsel eklenebilecek olan ciltte döküntüyü seçtim onunla ilgili cevap verdi..

Sadece tahlil başlığı açılırsa çok sevinirim 🙏

Bir de ana ekrandan iki çocuğum arasında geçiş yaptım ama sanırım sistemsel bir şey yine de hastalık kaydını aynı çocuğa işledi😔
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:36
Esma K.
Kan tahlili eklemek istedim görsel olarak ama ordaki kayıtlardan görsel eklenebilecek olan ciltte döküntüyü seçtim onunla ilgili cevap verdi..

Sadece tahlil başlığı açılırsa çok sevinirim 🙏

Bir de ana ekrandan iki çocuğum arasında geçiş yaptım ama sanırım sistemsel bir şey yine de hastalık kaydını aynı çocuğa işledi😔

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Tahlil konusu hassas bilgiler içerdiği için özel bir izin ve sözleşme ile uygulama içine eklenebiliyor. Bu konuda alt yapı çalışmalarımız ve izin çalışmalarımız sürüyor. Osman hocam bu konuda olabildiğince hassas çalışıyor ve kısa sürede çözecektir diyebilirim. Ondan sonra tahliller ile birlikte birkaç özelliği de sizinle kavuşturacağız.

Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Rica etsem tekrar çocuklar arasında geçiş yaptıktan sonra dener misiniz? O problemi gidermiştik.
Esma K.

Esma K.

Premium Üye
19 Nisan 2026 18:21
Osman hocamın hassasiyetinden yana asla şüphemiz yok..

O iyi ki var ve tabii ki ekibi de..

Çocuklar arasında geçişi de deneyeceğim

Çok teşekkür ederim destek için🙏
T

Tuğba G.

20 Nisan 2026 02:56
Araçlar arasında uyku takibi başlattığımda ne zaman emzirdiğime bakmak için emzirme takibine girmek isterken uyku takibi hiç başlatılmamış gibi oluyor ya da emzirme takibi kısmındayken uyku süresine bakmak istediğimde emzirme süresi de başlamamış gibi oluyor. Uygulamaları telefonda arka plandan kaldırmak için temizlediğimde yine beslenme ya da uyku takini kısmı hiç başlatılmamış gibi oluyor uygulamaya tekrar girince bununla ilgili bir şey yapabilirseniz minnettar olurum. Bazen emerken uyuyor o zaman aynı anda giremiyorum manuel girmeye çalışınca da saat aralığı girerken seçtiğim saat uygulanmıyor
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
20 Nisan 2026 10:08
Tuğba G.
Araçlar arasında uyku takibi başlattığımda ne zaman emzirdiğime bakmak için emzirme takibine girmek isterken uyku takibi hiç başlatılmamış gibi oluyor ya da emzirme takibi kısmındayken uyku süresine bakmak istediğimde emzirme süresi de başlamamış gibi oluyor. Uygulamaları telefonda arka plandan kaldırmak için temizlediğimde yine beslenme ya da uyku takini kısmı hiç başlatılmamış gibi oluyor uygulamaya tekrar girince bununla ilgili bir şey yapabilirseniz minnettar olurum. Bazen emerken uyuyor o zaman aynı anda giremiyorum manuel girmeye çalışınca da saat aralığı girerken seçtiğim saat uygulanmıyor

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
En kısa sürede detaylı inceleyip yaşadığınız problemi gidereceğiz.
S

Sümeyye E.

Premium Üye
20 Nisan 2026 11:31
Formdan konu oluştururken hata veriyor. Soru sormak istiyorum ama hata veriyor sürekli. Yardımcı olabilir misiniz
Z

Zuhal

20 Nisan 2026 11:37
Sayfa sonuna gelindiğinde bir önceki kısma dönmek için sayfanın başına tekrar gitmek gerekiyor. Bu da kullanımı zorlaştırıyor. Bir de uyku takibinde saatleri grafikten ziyade yazılı olarak da görmek isterim. Belki vardır ancak ben bulamadım öyle bir kısım.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
20 Nisan 2026 11:39
Sümeyye E.
Formdan konu oluştururken hata veriyor. Soru sormak istiyorum ama hata veriyor sürekli. Yardımcı olabilir misiniz

Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü buraya ekler misiniz? Yada info@babysfer.com mail adrsine veya 0532 399 01 66 numaralı WhatsApp hattına iletir misiniz?
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
20 Nisan 2026 11:40
Zuhal
Sayfa sonuna gelindiğinde bir önceki kısma dönmek için sayfanın başına tekrar gitmek gerekiyor. Bu da kullanımı zorlaştırıyor. Bir de uyku takibinde saatleri grafikten ziyade yazılı olarak da görmek isterim. Belki vardır ancak ben bulamadım öyle bir kısım.

Teşekkürler geri bildiriminiz için. Bu konuda iyileştirme yapacağız.
Uyku takibinde 3 günlük veri gösteriliyor. Bu konuda iyileştirmelerimiz sürüyor. Tüm kayıtları görebileceksiniz kısa sürede.
S

Sümeyye E.

Premium Üye
20 Nisan 2026 11:45
image
S

Sümeyye E.

Premium Üye
20 Nisan 2026 11:45
Hata bu
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
20 Nisan 2026 11:46
Sümeyye E.
image

Duyurular kategorisine oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bu kategori yönetim duyuruları ile alakalıdır ve sadece yöneticiler konu açabilir.

Sorunuzu ilgili diğer kategorilere açmalısınız.
T

Tuba T.

Premium Üye
20 Nisan 2026 15:07
Kaka analizi de eklense süper olur hocam
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
20 Nisan 2026 16:29
Tuba T.
Kaka analizi de eklense süper olur hocam

Araçlar > Hastalık Takibi ekranından İshal seçip kaka görselini eklerseniz analiz yapılmaktadır. İshal olmasa da normal kaka gönderirseniz analizi yapılıp yanıt alabilirsiniz.
Seval b.

Seval b.

20 Nisan 2026 22:08
Merhaba

Açtığım konuya yanıt yazıldığı zaman gelen bildirime tıkladığımda beni ilgili yere yönlendiriyor ancak yazılan yorum yerine eski yazışmaları gösteriyor. Bir kaç defa deneyip yenilediğimde dahi hemen olmuyor.
Ayşen Y.

Ayşen Y.

21 Nisan 2026 00:17
Büyüme takibi kisminda yazan perseltiller dogru olmayabilir mi? Dogumdan itibaren duzenli olarak giris yaptim grafikte dogru gösteriyor ama yazan persentil yuzdesi olmasi gerekenden yuksek bi aralikta
G

Gamze T.

21 Nisan 2026 11:30
Hastalık takibi ekliyorum. Eksiksiz doldurun şeklinde hata çıkıyor ve kayıt yapmıyor.
N

Nadire B.

21 Nisan 2026 12:04
Ben konu oluşturamıyorum bazen sansına bi yerden giriyorum oluyor ama şimdi konu oluşturmak istediğimde ilgili sayfayı bulamıyorum
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
21 Nisan 2026 12:41
Seval b.
Merhaba

Açtığım konuya yanıt yazıldığı zaman gelen bildirime tıkladığımda beni ilgili yere yönlendiriyor ancak yazılan yorum yerine eski yazışmaları gösteriyor. Bir kaç defa deneyip yenilediğimde dahi hemen olmuyor.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İnceleyeceğiz yaşadığınız sorunu ve gidereceğiz.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
21 Nisan 2026 12:41
Ayşen Y.
Büyüme takibi kisminda yazan perseltiller dogru olmayabilir mi? Dogumdan itibaren duzenli olarak giris yaptim grafikte dogru gösteriyor ama yazan persentil yuzdesi olmasi gerekenden yuksek bi aralikta

Persentil için bir hesaplama hatası tespit ettik ve bunu giderdik. Henüz güncelleme yayınlanmadığı için hatalı gösteriyor sizlerde. Güncelleme onaylandığında bu doğru olarak gösterilecektir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir