Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

2291 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
21 Nisan 2026 12:42
Gamze T.
Hastalık takibi ekliyorum. Eksiksiz doldurun şeklinde hata çıkıyor ve kayıt yapmıyor.

Not uzun yazıldığında hata verdiğini tespit ettik. Bir sonraki güncellemede bu problemi gidereceğiz. Şimdilik notlar alanını biraz kısa yazmanızı rica ederiz.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
21 Nisan 2026 12:43
Nadire B.
Ben konu oluşturamıyorum bazen sansına bi yerden giriyorum oluyor ama şimdi konu oluşturmak istediğimde ilgili sayfayı bulamıyorum

Forumda Duyurular kategorisi hariç gireceğiniz tüm kategorilerde konu oluşturabilirsiniz. Alt menüden Topluluk kısmından çıkan sayfada aşağıya kaydırarak konunuza uygun kategoriye konu açabilirsiniz.
E

Emine G.

21 Nisan 2026 14:46
Okadar. Uygulama denedim bebeğim doğduğundan. Beri en güzeli bu uygulama
H

Hande K.

21 Nisan 2026 14:54
Soru sormak istediğimde kolay ulaşılabilir bir ekranda olmasını ve hata vermemesini istiyorum sırf bu sebeple uygulamayı silip tekrar yükledim ama soruyu nasıl nerde soracağımı hala çözemedim
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
21 Nisan 2026 16:19
Emine G.
Okadar. Uygulama denedim bebeğim doğduğundan. Beri en güzeli bu uygulama

Teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için. 🙂💚
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
21 Nisan 2026 16:19
Hande K.
Soru sormak istediğimde kolay ulaşılabilir bir ekranda olmasını ve hata vermemesini istiyorum sırf bu sebeple uygulamayı silip tekrar yükledim ama soruyu nasıl nerde soracağımı hala çözemedim

Bu konuyu okumanızı rica ederim;
https://www.babysfer.com/forum/konu/babysferde-doktora-soru-nasil-sorabilirsiniz-69e4f0404a81a07a9dc21804

Konuda nasıl soru sorabileceğiniz detaylı yazmaktadır.
N

Nisa A.

21 Nisan 2026 21:56
Son zamanlar Manuel uyku girişinde sorun yaşıyorum. sayaç şu anki saatte takılı kalıyor geçmiş saati seçtiğimde yine güncel saate gidiyor.

İkinci olarak, 24 saatlik dilim görselinde toplam gündüz uykusu yazıyor bu iyi ama her uykunun kaç dakika sürdüğü de yazsa iyi olur.

Üçüncü olarak, uyanıklık takibi sayacı uyku bittikten sonra mı başlıyor yoksa Bi süre sonra mı onu hala anlayamadım daha açıklayıcı olmalı
S

Sıla Ö.

Premium Üye
22 Nisan 2026 05:55
Ya uygulamayı anlatan bir video çekseniz soru sormak istiyorum ama nerden soru ekleteceğim bulamadım
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
22 Nisan 2026 12:08
Nisa A.
Son zamanlar Manuel uyku girişinde sorun yaşıyorum. sayaç şu anki saatte takılı kalıyor geçmiş saati seçtiğimde yine güncel saate gidiyor.

İkinci olarak, 24 saatlik dilim görselinde toplam gündüz uykusu yazıyor bu iyi ama her uykunun kaç dakika sürdüğü de yazsa iyi olur.

Üçüncü olarak, uyanıklık takibi sayacı uyku bittikten sonra mı başlıyor yoksa Bi süre sonra mı onu hala anlayamadım daha açıklayıcı olmalı

Uyku aracını daha detaylı olacak şekilde geliştiriyoruz. Kullanım kolaylığı ve yönetimsel açıdan kolaylaştıracak geliştirmeler yapıyoruz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
22 Nisan 2026 12:09
Sıla Ö.
Ya uygulamayı anlatan bir video çekseniz soru sormak istiyorum ama nerden soru ekleteceğim bulamadım

Bu konudan bilgi alabilirsiniz: https://www.babysfer.com/forum/konu/babysferde-doktora-soru-nasil-sorabilirsiniz-69e4f0404a81a07a9dc21804

Osman hocanın hikayelerinde de nasıl yapacağınızı anlatan videolar bulunuyor.
A

Arzu.G

22 Nisan 2026 21:08
Anasayfada ve profilde bebeğimin yaşı 19 ay [86.hafta](86.hafta) olarak görünüyor sistemde bu şekilde kayıtlı ama son 3 aydır anasayfadaki anneye bebeğe dair aylık bilgilendirmeler kısmı 2 -3 ay ilerisini gösteriyor. Şuan bana görünen 21 ay 2haftanin bilgilendirmeleri yani. Uygulamam güncel herhangi bir sorun yok nasıl düzeltebiliriz
Z

Zeynep D.

23 Nisan 2026 00:51
Merhabalar. Hatırlatıcı eklerken veri tipi ile ilgili bir uyarı veriyor ve kayıt yapılamıyor. Galaxy S23 Ultra kullanıyorum cihaz olarak. Bilginiz olsun.
image
B

Berna S. M.

23 Nisan 2026 20:22
Diş çıkarma bölümü hiç düzgün çalışmıyor üzerine tıklayarak da olmuyor zaman çizelgesine tıklayınca da bir sorun oluştu diyor bildir ve yeniden başlat çıkıyor sürekli. İyi çalışmalar
E

Elif S.

25 Nisan 2026 09:02
Merhaba, uyku takibini açık unutmusum, 60 saat uyku olarak kayıt girdi, silemiyorum. Nasıl silebilirim?
K

Kevser K.

Premium Üye
25 Nisan 2026 13:53
Doktora nasılyazabılırım
B

Bennu A.

25 Nisan 2026 16:11
Uyku takibi haftalık ve ayrıntılı tablo şeklinde görünse daha kullanışlı olur bence, grafikte saat detayları görünmüyor yanlışlıkla uygulamayı kapattığımda devam eden uyku kaydedilmiyor gece ve gündüz uykuları kaçar saat takip etmesi zor
F

Fatma

Premium Üye
27 Nisan 2026 00:13
Hastalık takibine hırıltı ekliyorum not vs yazmıyorum kaydediyorum kayboluyor
B

Berivan A. A.

Premium Üye
28 Nisan 2026 08:19
Merhaba premium üyeliğim var ama hastalık takibi için yapay zeka doktoruna nasıl yazacağım hastalık takibi kısmında hastalık belirtilerini girdim fakat 11 saat geçti cevap yok ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum acaba
A

Aslıhan B. S.

28 Nisan 2026 15:48
Önce bir inceler beğenirsem kaydolurum diye misafir girişi yapmak istedim ama yapamadım açılmadı bir türlü :)
B

Bihter S.

28 Nisan 2026 22:22
Merhaba bebegin kilo takip verilerini girerken klavye ciktiktan sonra next dedikten sonra ekranda asagiya kaydigimi dolayisiyla ne yazdigimi goremiyorum klavyeyi de asagiya alacak bir buton yok oyle de kontrol edemiyorum ekranda bos bir yere basinca kklavye otomatik kapaniyor alana tikliyorum veri girisi yapiyorum fakat bir sonraki alanda yine ayni sey oluyor. Ornek olarak bebek bas cevresi degerini giriyorum fakat agirlik alani klavye altinda kaldigi icin goremiyorum dogru mu girdim yanlis mi girdim anlasilmiyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir