Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

2289 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
H

Hatice

15 Mayıs 2026 14:47
Premium üyelere özel denilen yapay zeka asistan hizmetini premium üye olmama rağmen kullanamıyorum. Para verip rezil oluyoruz. Daha önce de benzer sorunlar yaşadım. Destek maili attım cevap gelmedi. Üyeliği iptal etmeye çalışıyorum ama uygulama çok karışık yapamıyorum. Resmen facia bir uygulama. Bu kadar iyi bir şekilde başlayan uygulama nasıl bu hale geldi bilmiyorum. Premium üyeyim ama asla asistandan yanıt alamıyorum çünkü hata veriyor sadece üyelere özel diyor. Maile de yanıt verilmiyor. Bu kadar sorunu nasıl çözeceksiniz
G

Gamze Ö.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 17:19
Kactir soru soruyorum premium uyeyim cevap verilmiyor
A

Asena K. E.

17 Mayıs 2026 17:58
Hastalık bilgisi giremiyorum aynı formu eksiksiz doldurmama rağmen hata veriyor aynı zamanda ikizlerimi takip etmek istiyorum boy kilo vs olarak ikisini giremiyorum hatta tek bebek için bile giremiyorum kayıt eklenmiyor
A

Asena K. E.

17 Mayıs 2026 17:59
Hatice
Premium üyelere özel denilen yapay zeka asistan hizmetini premium üye olmama rağmen kullanamıyorum. Para verip rezil oluyoruz. Daha önce de benzer sorunlar yaşadım. Destek maili attım cevap gelmedi. Üyeliği iptal etmeye çalışıyorum ama uygulama çok karışık yapamıyorum. Resmen facia bir uygulama. Bu kadar iyi bir şekilde başlayan uygulama nasıl bu hale geldi bilmiyorum. Premium üyeyim ama asla asistandan yanıt alamıyorum çünkü hata veriyor sadece üyelere özel diyor. Maile de yanıt verilmiyor. Bu kadar sorunu nasıl çözeceksiniz
Ben de aynı şekilde ve hatta ben kayıt bile ekleyemiyorum mail yazdım dönüş yapılmadı
Ezgi B.

Ezgi B.

18 Mayıs 2026 12:34
Merhabalar, boy-kilo-baş çevresi ölçümlerini yazmak istediğimde sayı klavyesi diğer seçenekleri doldurmama izin vermiyor. Kapatmak istediğimde kapatılmıyor, kaydet seçeneği sayı klavyesinin altında kaldığı için basılamıyor.
Selcan Y.

Selcan Y.

Premium Üye
19 Mayıs 2026 11:25
Merhabalar.

Uyku takibinde bebeğin uyku saatinin geldiği bildirimler gelmiyor, bununla ilgili çalışma yapabilir misiniz lütfen ? Bir de uyku saatlerini gösteren çizelgeyi daha basit görünümlü yaparsanız daha anlaşılır olabilir.

Teşekkürler.
M

Merve Ç. G.

Premium Üye
20 Mayıs 2026 23:25
Her bebek için ayrı hastalık kaydı oluşturmak isterim. Üç bebeğim var bu sefer karışıklık oluyor. Bebekler arası geçiş olsa en azından araçlar sekmesinde daha verimli olur
E

Eylem Y. Ö.

23 Mayıs 2026 22:13
Hastalık takibinde sadece ateş çıkıyor başka hastalık giremiyorum premium üyelik için mi sadece bu özellik acaba
F

Fahriye Y. E.

24 Mayıs 2026 01:07
Hastalık takibi kısmında kayıt yapamıyorum hata veriyor.
F

Fahriye Y. E.

24 Mayıs 2026 01:12
Formu eksiksiz doldurmama rağmen formu eksiksiz doldurunuz şeklinde uyarı veriyor. Hastalık takibi giremiyorum. Sırf bunu yapabilmek için premium üye olmuştum.
F

Fahriye Y. E.

24 Mayıs 2026 01:13
Asena Korkmaz Ergün
Hastalık bilgisi giremiyorum aynı formu eksiksiz doldurmama rağmen hata veriyor aynı zamanda ikizlerimi takip etmek istiyorum boy kilo vs olarak ikisini giremiyorum hatta tek bebek için bile giremiyorum kayıt eklenmiyor
Aynı sorunu yaşıyorum, sizin sorun düzeldi mi?
İ

İrem Ü.

24 Mayıs 2026 09:51
Uyku takibi ve emzirme takibinde sorun var, illa uygulama açık kalmamalı ve manuel girişte uykunun başlangıcını giriyorum tamam ama uyku devam ediyor diye bir seçenek üzerine dişünülmemiş. Girişi sonradan yapıyorum çocukla her an telefonda olamayız ki. Randımanlı değil
K

Kardelen

25 Mayıs 2026 02:05
Beslenme takibi kısmında katı gıda gireceğim ama ml cinsinden istiyor katı gıdayı nasıl ml girebiliriz
F

Fatma Y. K. ..

25 Mayıs 2026 02:28
Emzirme ve beslenme kısmında

Mama kısmı

Sagilmış süt kısmı

Bunlar da kaç cc mama aldığı veya soğumuş süt içtiği diye not alınabileceğimiz takip edebileceğimiz bir alan yok

Örneğin Sabah dörtte mama verdim 60 CC ve sağılmış süt verdim 100 cc. Toplam 160 CC saat 4'te almış oldu.

Grafikte ben o gün kaç cc toplam süt verdiğimi görmeliyim. Grafik haftalık veya aylık olabilir süt alış miktarını görmem gerekiyor.

Ve referans olması lazım. Örneğin 3 aylık bebek 6 kere besleniyor 120 180 cc arası. Bunu bilip ona göre takip etmemiz daha güzel olur.

Not. Bu söylediğim özellikler başka bir programda mevcuttur
F

Fatma Y. K. ..

25 Mayıs 2026 02:30
Açılan konulara yanıt yazıldığı zaman en yeni yatin en üstte olması gerekiyor ki yoruma daha kolay ulaşılabilsin. fakat tam tersi burada
M

Meral D. K.

Premium Üye
25 Mayıs 2026 12:42
Merhaba hastalık kaydı ekledim ama yapay zeka asistanından cevap gelmedi.
K

Kardelen C.

27 Mayıs 2026 00:31
ilk eklediğim büyüme takibini doğum kısmında yanlış yazdım. Düzeltilemiyor. Kliniğe gittiğimde ilettim ancak çözüm bulunamadı. Çocuğum kısmında bilgiler doğru yazıyor ancak büyüme takibi kısmı hatalı ve düzeltilemiyor. İlk eklenen doğum bilgileri silinemiyor sonrakiler silinebiliyor ama örneğin bebeğim 7300 gr doğmuş gibi görünüyor…
M

Merve T.

27 Mayıs 2026 08:54
Nerden mesaj yazcam burdan mi
Ş

Şevval

29 Mayıs 2026 01:24
Gece uyku takibini başlatıyorum gün içinde de sıklıkla başlatıyorum arka planda uygulamayı kapatınca devam etmiyor. devam etsin istiyorum
G

Gamze Ö.

Premium Üye
29 Mayıs 2026 09:12
2 mayısta araçlardan kayıt oluşturdum ne yapay zeka ne de doktor yanıtı alamadım sebebi nedir?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir