Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

2290 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
E

Erhan G.

28 Nisan 2026 23:10
Yanlış ekledigim Manuel uyku kaydı nasıl silinir
G

Gül

Premium Üye
29 Nisan 2026 00:29
Diğer seçeneği de konulmalı bence bunlardan biri yok ve birini seçmek zorunda kaldıgımızda uyduruktan seçmiş oluyoruz ona göre cevap geliyor. Birde coklu resim yükleyebilirsek daha iyi olur. Kan tahlillerini ekleyecektik sadece yarım bir resim aldı. Birde gelen cevaba cevap vermek istiyorum o seçenekte olabilir mi?
G

Gülşah B.

29 Nisan 2026 12:21
Uyku takibi için bildirim gelmiyor üç gündür bir sorun mu var acaba
C

Ceylan K. B.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 17:22
son üç saattir hastalık kaydı oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor, her şeyi doldurdum
Z

Zeynep S.

2 Mayıs 2026 21:11
Bebeğimi gün içinde hangi saat aralığında ne kadar süre emzirdiğimi uygulamaya giriyorum 2 gün sonra emzirme kayıtları siliniyor.

Teknik bir sorun mu yoksa premium olmadığım için mi öyle oluyor?
Y

Yunus B.

3 Mayıs 2026 09:59
Uyku takibi bildirimi geliyordu artık gelmiyor düzenleme yapılacak mı acaba
F

Fatma N. U.

3 Mayıs 2026 15:44
Premium üyeyim hastalık girişi yaptım bir hafta boyunca cevap alamadım acaba yanlış mı yaptım diye düşünüp sildim tekrar yaptım ama yine bir hafta geçti hâlâ doktor yorumu ya da yapay zeka dönüşü olmadı. Bu konuyla ilgili mail de attım maile de cevap gelmedi.
N

Nalan E. ..

4 Mayıs 2026 14:56
Merhaba ben bebeğimdeki sorunu yazamıyorum yani bilgili olan birisinin görebilmesi için sorunu nereye yazmam lazım
N

Nalan E. ..

4 Mayıs 2026 14:56
Bebeğim 5 ay 1 haftalık. Yaklaşık 15 gündür ishal; günde bazen 4–5 kez, bazen daha sık dışkılama oluyor. Bu süreçte zaman zaman dışkısında kan da gördüm. Bu nedenle doktora başvurdum. Doktor, durumun süt proteini alerjisine bağlı olabileceğini söyledi ve süt ile süt ürünlerini tamamen kesmemi önerdi.

Gaita testi yapıldı; enfeksiyon saptanmadı ancak gizli kan pozitif olduğu belirtildi. Doktor, bu durumun yaklaşık 2 hafta içinde diyetle düzelebileceğini ifade etti ve diyete devam etmemi önerdi. Ayrıca alerji bölümüne yönlendirdi; randevu aldım, yakında gideceğim.

Ancak bugün diyetin 5. günündeyim ve dışkıdaki kan miktarında, önceki noktasal görünüme kıyasla artış fark ettim. Bebeğimin genel durumu iyi; emmesi genelde normal ancak zaman zaman emmek istemiyor.
A

Ayşe N. O.

Premium Üye
5 Mayıs 2026 07:16
image
sürekli bu şekilde hata veriyor hastalık takibi
K

Kübra N. A.

Premium Üye
5 Mayıs 2026 23:30
Uyku takibinde bir sıkıntı var yanlış hesaplıyor bugün gündüz uykusunda 59 saat yazıyor
M

Merve B.

7 Mayıs 2026 20:53
Ben premium satın aldım fakat hastalık girdiğim zaman ses kaydı yada görüntü atmayinca bir cevap alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
L

Lütfiye T. O. ..

Premium Üye
8 Mayıs 2026 12:26
Premium satın aldım ama ne toplulukta bir şey yazabiliyorum ne hastalık takibine girdiğime cevap geliyor öyle uzaya bir şeyler yazıyorum gibi geliyor beni uygulamadan atıp atıp duruyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim genel bir sıkıntı mı var
T

Tuğba G.

8 Mayıs 2026 19:29
Premium üyeyim önceden hastalık takibinde bilgi girince cevap gelirdi şimdi gelmiyor neden acaba
Hale A.

Hale A.

10 Mayıs 2026 04:20
Soru sorma kısmını bulamıyorum
M

Merve T.

13 Mayıs 2026 19:47
Bebeğin doğum kilosunu yazıyorum,bir sonraki sefer silinmiş oluyor tekrar yaziyorum tekrar [siliniyor.Grafiğinde](siliniyor.Grafiğinde) de görünmüyor
M

Merve B.

13 Mayıs 2026 23:16
Premium üyeliğim var hastalık ekleyip kayıt gönderiyorum ama hastalık yorumu gelmiyor yapay asistan tarafından
D

Dinara R.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 14:58
Premium üyeyim. Bebeğimin doğumdaki baş çevresini yanlış girmişim düzeltemiyorum
S

Selim A.

15 Mayıs 2026 01:20
Öncelikle emeğinize sağlık. Bebeğimin kilo boy ve baş çevresi bilgilerini girmek istiyorum fakat alt satıra geçince tuş simgesi kapanmadığı için bilgileri dolduramıyorum.
S

Selim A.

15 Mayıs 2026 01:27
Boy kilo takibinde bir değeri yanlış [girdim.bunu](girdim.bunu) silmek istiyorum ama silme seçeneği yok. Diğer tarihler için kaydettiğim boy kilo değerlerini silebiliyorum fakat dogum için kaydettiğim değeri silemiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir