Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

3909 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
C

Cemile Ç.

Premium Üye
1 Haziran 2026 05:10
Birden fazla fotoğraf yükleme gelse hastalıklarım kısmına çok iyi olur. Ayrıca beslenme ve uyku verileri girdiğimde bazen unutup geriye dönüp girmek istiyorum olmuyor bu yüklenebilir bir de yanlış veri girdiğimde sil kısmı olması iyi olur.
Ş

Şeyma

Premium Üye
1 Haziran 2026 08:00
Merhaba, emzirme takibinde sadece son 2 günün kaydını bulabiliyorum. Diğer günlerde kayıt bulunmamaktadır diyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
S

Sibel C.

1 Haziran 2026 10:53
Merhaba boy kilo takibi için doğum bilgileri kısmını en başta hatalı girmiştim. Profilde değiştirip doğru bilgiyi girebildim fakat boy kilo takibi modülünde doğum bilgisi değişmedi. Hala hatalı bilgi yer alıyor değiştiremiyorum
N

Nilay

Premium Üye
2 Haziran 2026 07:53
Emzirme takibine manuel girişte gün değişirse “Bitiş zamanı başlangıç zamanından sonra olmalıdır.” diye kayıt kabul etmiyor. Yani diyelim 23.50’de başladı ve 00.10’da bitti bu girişi kabul etmiyor.
M

Merve

2 Haziran 2026 10:40
uyku takibinde kac saat uyudugunu gosteriyor ama bebegin kacta uyuyup uyandigini da gormek istyorum. detaylar icin bloklara dokunun dyor ancak goremiyorum bende mi sorun var ?
Öznur A.

Öznur A.

Premium Üye
2 Haziran 2026 14:53
Merhaba,

Ben uyku takip kısmının grafik şekilde değil de ne zaman uykuya başladığını ,ne zaman bittiğini saat şeklinde yazılı görmek istiyorum. Kendim saat takibi yapamıyorum ama uygulamada en son uyandığı saati görmek istiyorum
G

Gizem A.

2 Haziran 2026 17:04
Bazen uyku takibi başlattığım halde başlamamışım gibi oluyor bir de uyku takibi yeşil alanlara tıklatmıyor emzirmede oldupu gibi alt alta da çıkabilir
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
2 Haziran 2026 21:45
Merhabalar,

Premium üyelikler ile ilgili sorun yaşayanlar 0532 399 01 66 numaralı WhatsApp hattına yazabilir.

Diğer bildirilen sorunlar ile ilgileniyoruz.
K

Kader T.

3 Haziran 2026 11:08
Uyku başlattığımızda diğer alanları kullanırken uyku takibi kapanıyor, beslenmede aynı şekilde. Kullanmanın bir anlamı kalmıyor. Manuel emzirme girdikten sonra bir sonraki emzirme zamanı her zaman görünmüyor
B

Burcu T.

Premium Üye
5 Haziran 2026 15:07
Merhaba premium uyelik aldim ancak faydalanamiyorun
M

Merve

6 Haziran 2026 00:18
uyku takibinde düzenle ozelligi olsa cok iyi olurdu. uygulama harika ama bazen bebegm uyandignda bitirmeyi unutuyorum takibi zor oluyor
S

Sedef I.

Premium Üye
6 Haziran 2026 10:22
emzirme kayıtlarını başlatıyorum sonra bir bakıyorum başlamamış ya da kaydetmemiş
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
6 Haziran 2026 13:38
Geri bildirimleriniz için teşekkürler. Hepsini not alıyor ve üzerinde çalışıyoruz.

Bir sonraki sürümde uyku ve emzirme çok detaylandırılacak. Geçmiş tüm kayıtlara ulaşabileceksiniz.
Ç

Çisem T. K. ..

Premium Üye
8 Haziran 2026 02:03
Merhaba, premium üyeyim ancak özellikleri kullanırken sürekli "bu özellik sadece premium üyelere özeldir" tarzı uyarı veriyor, yanıtlara bakılırsa bir çok kişi bu sıkıntıyı yaşıyor. 3 aylık üyelik almıştım, süresi dolmak üzere, 10 gündür bekliyorum düzelmesini ama hala hiç bir dönüt yada düzelme alamadım
B

Betül C.

Premium Üye
8 Haziran 2026 10:19
Harika bi uygulama evet ama Uyku ve beslenmeyi gün sonunda değerlendirse daha iyi olurr yani çoçuğunuz düne göre az beslendi az uyudu çok uyudu gbi gbi teşşekür ederim
A

Ayşe N. Ü. ..

Premium Üye
8 Haziran 2026 23:48
Doktorlara soru soramıyorum öyle bir bölüm görünmüyor uygulamada güncelledim ama yine aynı
B

Begüm T. S.

9 Haziran 2026 15:33
Mesela bebeğim uyuyo 14.30da ben unutuyorum girmeyi sonra 14.50oluyo uyku başlat desem 14.50den başlıyor manuel girsem kaçta uyanacağını giremiyorum manuel girde uyku bitiminde devam ediyor olsa süper olurdu
D

Didem Ö.

10 Haziran 2026 18:02
Hızlı emzirme başlatıyorum uygulamayı arka plana alıp başka uygulamaya geçiyorum geri dönüp baktığımda sayaç silinmiş oluyor
B

Begüm T. S.

10 Haziran 2026 20:39
Emzirme başlata basıyorum uygulama arka planda açık oluyor ama tekrar emzirme bitirmek için girdiğimde sıfırlanıyo
F

Fatma S.

11 Haziran 2026 17:27
Emzirme takibinde sadece son 2 günü goruntuleyebiliyorum. Daha once girdiklerim siliniyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir