Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

2288 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
C

Cemile Ç.

Premium Üye
1 Haziran 2026 05:10
Birden fazla fotoğraf yükleme gelse hastalıklarım kısmına çok iyi olur. Ayrıca beslenme ve uyku verileri girdiğimde bazen unutup geriye dönüp girmek istiyorum olmuyor bu yüklenebilir bir de yanlış veri girdiğimde sil kısmı olması iyi olur.
Ş

Şeyma

Premium Üye
1 Haziran 2026 08:00
Merhaba, emzirme takibinde sadece son 2 günün kaydını bulabiliyorum. Diğer günlerde kayıt bulunmamaktadır diyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
S

Sibel C.

1 Haziran 2026 10:53
Merhaba boy kilo takibi için doğum bilgileri kısmını en başta hatalı girmiştim. Profilde değiştirip doğru bilgiyi girebildim fakat boy kilo takibi modülünde doğum bilgisi değişmedi. Hala hatalı bilgi yer alıyor değiştiremiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir