Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

3908 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
L

Lale

18 Haziran 2026 21:21
Uyku takibi ben kapatmadığım durdurmadığım sürece açık kalsın. Bazen yanlışlıkla kapatıyorum ve gidiyor.
Ö

Özge Ç.

Premium Üye
24 Haziran 2026 07:37
Premium üyeliğim var temmuzun 15 sinde yenilenecek görünüyor ama şu an asistana soru soramıyorum üyelere özel diyor
E

Eylül D. ..

25 Haziran 2026 00:31
..
E

Eylül D. ..

25 Haziran 2026 00:32
Hastalık takibinde artık doktor cevap vermiyor
B

Berna S. M.

27 Haziran 2026 10:26
10 aydır diş eklemesi yapamıyorum. Dişlere dokunduğumda yeşil olmuyor. Zaman çizelgesine tıkladığımda ise hata verip yeniden başlat diyor
Betül B. .

Betül B. ..

Premium Üye
30 Haziran 2026 21:02
Premium üyelik aboneliğimi kaldırmıştım ama sayfamda hala premium üyelik gözüküyor üstelik premium üyeliği ait şeylerden faydalanamıyorum hesabımdan parayı kesildiğinde fark ettim abonelik Google’da görünmüyor ama ücret kesiliyor sistemsel bir sıkıntı varsa lütfen düzeltirseniz sevinirim
M

Mücahide E.

30 Haziran 2026 21:25
Ben fotoğraf yükleyemiyorum hata yazıyor

Ayrıca bebeklerin sesini de yükleyebilsek çok iyi olurdu ağlama sesi veya çıkardıkları bazı garip sesler ne anlama geliyor ya da sorun teşkil ediyor mu geri bildirim yapsa çok iyi olur
B

Beyza Ç.

1 Temmuz 2026 12:14
Kilo ve boy takibinde yazıyorum ama hata veriyor kabul etmiyor
B

Beyza Ç.

1 Temmuz 2026 12:15
Bihter S
Merhaba bebegin kilo takip verilerini girerken klavye ciktiktan sonra next dedikten sonra ekranda asagiya kaydigimi dolayisiyla ne yazdigimi goremiyorum klavyeyi de asagiya alacak bir buton yok oyle de kontrol edemiyorum ekranda bos bir yere basinca kklavye otomatik kapaniyor alana tikliyorum veri girisi yapiyorum fakat bir sonraki alanda yine ayni sey oluyor. Ornek olarak bebek bas cevresi degerini giriyorum fakat agirlik alani klavye altinda kaldigi icin goremiyorum dogru mu girdim yanlis mi girdim anlasilmiyor.
bende de aynı sorun var . Nasıl çözüm buldunuz
B

Bihter S.

1 Temmuz 2026 12:47
Beyza Çetin
bende de aynı sorun var . Nasıl çözüm buldunuz
Geri donus olmadi bende girmiyorum buraya artik kendi not defterimde tutuyorum
G

Gül Ş.

Premium Üye
1 Temmuz 2026 16:46
Merhaba 3 aydır uygulamanın premium özelliklerini kullanamıyorum. premium üye olmama rağmen değilsiniz uyarısı yapıyor. Mail üzerinden 3 kez yazdım bir çözümü olmadı yardım eder misiniz? 3 aydır boşa para ödüyorum
B

Beyza Ç.

2 Temmuz 2026 11:28
Bihter S
Geri donus olmadi bende girmiyorum buraya artik kendi not defterimde tutuyorum
Bihter hanım benim sayfam düzeltilmiş . Bilgileri girdim ve onayladı . Sizde kontrol edin isterseniz
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
2 Temmuz 2026 11:29
Premium üyeliklerle ilgili sorunlarınızı 05323990166 WhatsApp hattımıza yazabilirsiniz.

Diğer sorunlarınızı inceleyip düzeltiyoruz.
B

Bihter S.

2 Temmuz 2026 12:15
Beyza Çetin
Bihter hanım benim sayfam düzeltilmiş . Bilgileri girdim ve onayladı . Sizde kontrol edin isterseniz
Bilgilendirme icin cok tesekkurler Beyza Hanim
C

Canan K. ..

3 Temmuz 2026 11:51
ai ile sohbette görsel ekleyemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
S

Selin A.

6 Temmuz 2026 16:42
Katı gıdayı ml olarak eklemesek daha iyi olurdu.
Ezgi B.

Ezgi B.

8 Temmuz 2026 22:06
Merhabalar, yapay zeka destekli asistana fotoğraf yüklemede hata veriyor. Premium hesap olmadığım için mi bu hata ?
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
10 Temmuz 2026 18:21
Ezgi B.
Merhabalar, yapay zeka destekli asistana fotoğraf yüklemede hata veriyor. Premium hesap olmadığım için mi bu hata ?

Evet, premium üyeler asistana görsel gönderebilir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir