Mobil Uygulamada Yaşadığınız Sorunlar

6578 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:30
Merhaba Sevgili Anneler ve Babalar,

Size daha kusursuz bir uygulama deneyimi sunmak için arka planda durmadan çalışıyoruz. Ancak Babysfer’i en iyi siz biliyorsunuz. Uygulamayı kullanırken karşılaştığınız minik pürüzler, 'şöyle olsa daha kolay olurdu' dediğiniz kısımlar veya sormak istediğiniz kullanım detayları bizim için altın değerinde.

- Uygulama içinde takıldığınız bir yer mi var?
- Şu özellik çalışsa harika olurdu dediğiniz bir hata mı fark ettiniz?
- Ya da bir özelliği nasıl kullanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Lütfen karşılaştığınız sorunları veya sorularınızı bu başlık altında bizimle paylaşın. Her bir mesajınızı teknik ekibimizle birlikte titizlikle inceleyeceğiz.

Babysfer’i en hızlı ve en sorunsuz haline birlikte getirelim.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. ✨
T

Tuğba T.

3 Ağustos 2026 01:11
Uyku istatistikleri kısmı biraz daha gelişse fena olmaz bilgi verse yol gösterse daha iyi olur
G

Gözde Ş. ..

Premium Üye
3 Ağustos 2026 17:23
Uyku düzeni takibinde uykuyu başlatınca hedefin 14 saat olduğu yazıyor. Tek seferde bu kadar saat uyuması gerçekçi ve mümkün değil. Bu alanın düzenlenmeye ihtiyacı var
Ö

Özlem K.

8 Ağustos 2026 04:44
Hastalık talibi girdim saatler geçmesine rağmen dönüş olmadı
P

Pelin

Premium Üye
8 Ağustos 2026 09:14
Uyku takibi ve beslenme kısmında geçmişe yönelik veri girişi yapabilirsek güzel olur. Mesela şu an sabah saat 9. Gece uyku başlatmamıştım saat 1.45i seçmeye çalışıyorum sistem izin vermiyor saat 8e atıyor otomatik. Ve ya uyku başlatmışım ve bitirmeyi unutmuşum. Uykuyu bitir dedikten sonra düzenle diyorum ama bir önceki günün tarihine getiremiyorum. Bunların dışında şimdilik karşılaştığım bir sorun yok. Teşekkür ederim şimdiden. Bütün ekibin emeklerine sağlık harika bir uygulama :)
F

Fatih

8 Ağustos 2026 15:33
Pelin
Uyku takibi ve beslenme kısmında geçmişe yönelik veri girişi yapabilirsek güzel olur. Mesela şu an sabah saat 9. Gece uyku başlatmamıştım saat 1.45i seçmeye çalışıyorum sistem izin vermiyor saat 8e atıyor otomatik. Ve ya uyku başlatmışım ve bitirmeyi unutmuşum. Uykuyu bitir dedikten sonra düzenle diyorum ama bir önceki günün tarihine getiremiyorum. Bunların dışında şimdilik karşılaştığım bir sorun yok. Teşekkür ederim şimdiden. Bütün ekibin emeklerine sağlık harika bir uygulama :)
Merhaba, güzel yorumunuz ve emeğe verdiğiniz değer için çok teşekkür ederiz 💚

Bahsettiğiniz durumu inceledik. Uygulamanın son sürümünde hem uyku hem beslenme kayıtlarında geçmiş saat/tarih girişi yapılabiliyor. Küçük bir ipucu:

Manuel kayıt eklerken hem "Başlangıç Tarihi" hem "Başlangıç Saati" alanları ayrı ayrı bulunur. Örneğin dün gece 01:45'te başlayıp sabah biten bir uykuda, saatin yanında tarihin de doğru güne (dün) ayarlı olduğundan emin olun — yalnızca saati değiştirmek bazen kaydın aralığını şaşırtabiliyor.

Uykuyu bitirmeyi unuttuğunuz durumda ise, "Uyku Bitir" dedikten sonra Düzenle ile hem saati hem günü (bir önceki güne dahil) düzeltebilirsiniz.

Uygulamanızı App Store / Google Play'den güncellemeyi unutmayın — bu iyileştirmeler son sürümde aktif. Güncelleyip hâlâ yaşarsanız, hangi adımda takıldığınızın ekran görüntüsünü atarsanız hemen bakarız. Saygılarımızla 🙂
H

Hatman K.

12 Ağustos 2026 09:17
Merhabalar , premium üyeliğim olduğu halde asistana görsel gönderemiyorum her seferinde hata veriyor acaba bişeyi eksik ya da yanlış mı yapıyorum
İ

İnci T.

12 Ağustos 2026 09:42
Bebeğimin kilosu tetkiklerini nerden girebileceğim bulamıyorum
A

Ayçasultan K.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:31
Premium üyeliğim olduğu halde premium üyeler içindir diye uyarı veriyor bazı sekmeler
A

Ayçasultan K.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:34
Hatman Kazimlar
Merhabalar , premium üyeliğim olduğu halde asistana görsel gönderemiyorum her seferinde hata veriyor acaba bişeyi eksik ya da yanlış mı yapıyorum
Bende de aynı şekilde hata veriyor
Ö

Özlem K.

12 Ağustos 2026 15:36
dönüş alabilmek için premium olmak mı gerekiyor
A

Ayçasultan K.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:36
Ayçasultan Kılıç
Premium üyeliğim olduğu halde premium üyeler içindir diye uyarı veriyor bazı sekmeler
Doktora sormak için ilgili yerleri dolduruyorum ama geri dönüş olmuyor
A

Ayçasultan K.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:37
Özlem Kezer
dönüş alabilmek için premium olmak mı gerekiyor
Bildiğim kadarıyla öyle
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:39
Ayçasultan Kılıç
Merhaba,

Gerekli düzeltmeyi uyguladim. Uygulamayı kapatıp açtığınızda duzelecektir.

Premium üyelik ile ilgili sorun yaşayan ebeveynlerimiz 0532 399 01 66 numaralı WhatsApp hattımıza yazabilir.
H

Hatman K.

12 Ağustos 2026 15:45
Ayçasultan Kılıç
Bende de aynı şekilde hata veriyor
whatsap üzerinden yazdım geri dönüş yapıcaz dediler ama
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:49
Hatman K.
whatsap üzerinden yazdım geri dönüş yapıcaz dediler ama

Şu anda premium görünüyorsunuz. Yaşadığınız ekstra sorun nedir?
H

Hatman K.

12 Ağustos 2026 15:50
Tolga Şen
Şu anda premium görünüyorsunuz. Yaşadığınız ekstra sorun nedir?
Asistana görsel iletemiyorum hata veriyor
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:51
Hatman K.
Asistana görsel iletemiyorum hata veriyor

Sorununuzu bize ilettiler. Cihaz özelinde bir problem var, üyeliğiniz ile ilgili değil. Durumunuzu inceliyoruz. Dönüş yapacağız size.
D

Derya Ö.

Premium Üye
16 Ağustos 2026 08:40
Topluluk sekmesinde konu açarken hata neden veriyor olabilir
E

Ezgi K.

16 Ağustos 2026 11:16
Merhaba, bebeğimin uyku düzenini takip etmek istiyorum uygulamada uykuyu başlatıyorum uyandığında da uykuyu bitir butonuna basıyorum bu kez günlük hedefi sıfırlıyor günün sonunda toplam uyku hedefini doğru tespit edemiyor ve yanlış yapıyormuşum hissine kapılıyorum.
M

Merve Ö.

22 Ağustos 2026 15:08
Ben uzun zamandır verilerimi girmeme rağmen emzirme ve uyku verilerinde sadece içinde bulunduğum haftanın verileri görünüyor. Daha öncekiler görünmüyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir