Babysfer'de Doktora Soru Nasıl Sorabilirsiniz?
4966 görüntüleme

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 18:09
Merhabalar,
Birçok kullanıcımızın merak ettiği fakat çözemediği bir konuyu detaylı olarak anlatmak istiyorum.
Uygulama içerisinde soru sorabileceğiniz, merak ettiğiniz konulara yanıt alabileceğiniz ve özellikle hastalık takiplerinize veya bebeğiniz özelinde doktor / uzman yanıtı alabileceğiniz 2 alan mevcut.
Birincisi; Forum.
İkincisi ise; Hastalık Takipleri alanı.
Forumda sormak istediğiniz sorunuza ait kategoriye özel konu açabilirsiniz. Açtığınız konulara deneyimli ebeveynler tarafından veya kayıtlı uzman kullanıcılar tarafından yanıt alabilirsiniz. Aldığınız yanıtlara tekrar aynı konunuz üzerinden yanıtta verebilirsiniz.
Ayrıca forumda açtığınız konulara tamamen bu alanda eğittiğimiz özel Yapay Zeka Asistanları tarafından da yanıt alabilirsiniz. Premium Üyeler açtığı konulara anında Yapay Zeka Asistanı yanıtı alabilir. Premium olmayan kullanıcılar ise eğer hiç yanıt almadıysa 24 saat sonra yanıt alabilir.
----
Doğrudan hastalığınıza özel, bebeğiniz özelinde doktor yanıtı almak istiyorsanız da alt menüde bulunan Araçlar sekmesinden Hastalık Takibi aracına girerek sorabilirsiniz.
Bu alanda yanıt alabilmeniz için en az 1 hastalık takibi eklemelisiniz. Ateş girebilir, semptomları seçebilir, not alanına doktora iletmeniz gereken taleplerinizi yazabilirsiniz.
Bu alanda eklediğiniz hastalık bilgileri ile birlikte bebeğinizin gelişim durumu, eklediyseniz alerjileri, eklediyseniz uyku takipleri, varsa geçmiş hastalık ve ateş bilgileri toplu olarak değerlendirilip yanıt alırsınız. Yani siz bebeğinize özel ne kadar veri girerseniz o kadar sağlıklı bir doktor yorumu alırsınız.
Hastalık takibinde tüm üyeler takip ekleyebilir ve geçmişe yönelik takip edebilir. Fakat sadece premium üyeler doktor yanıtı alabilir.
Eklediğiniz hastalık veya sorunuza doktor tarafından yanıt aldığınızda uygulama içerisinden bildirim alırsınız.
Birçok kullanıcımızın merak ettiği fakat çözemediği bir konuyu detaylı olarak anlatmak istiyorum.
Uygulama içerisinde soru sorabileceğiniz, merak ettiğiniz konulara yanıt alabileceğiniz ve özellikle hastalık takiplerinize veya bebeğiniz özelinde doktor / uzman yanıtı alabileceğiniz 2 alan mevcut.
Birincisi; Forum.
İkincisi ise; Hastalık Takipleri alanı.
Forumda sormak istediğiniz sorunuza ait kategoriye özel konu açabilirsiniz. Açtığınız konulara deneyimli ebeveynler tarafından veya kayıtlı uzman kullanıcılar tarafından yanıt alabilirsiniz. Aldığınız yanıtlara tekrar aynı konunuz üzerinden yanıtta verebilirsiniz.
Ayrıca forumda açtığınız konulara tamamen bu alanda eğittiğimiz özel Yapay Zeka Asistanları tarafından da yanıt alabilirsiniz. Premium Üyeler açtığı konulara anında Yapay Zeka Asistanı yanıtı alabilir. Premium olmayan kullanıcılar ise eğer hiç yanıt almadıysa 24 saat sonra yanıt alabilir.
----
Doğrudan hastalığınıza özel, bebeğiniz özelinde doktor yanıtı almak istiyorsanız da alt menüde bulunan Araçlar sekmesinden Hastalık Takibi aracına girerek sorabilirsiniz.
Bu alanda yanıt alabilmeniz için en az 1 hastalık takibi eklemelisiniz. Ateş girebilir, semptomları seçebilir, not alanına doktora iletmeniz gereken taleplerinizi yazabilirsiniz.
Bu alanda eklediğiniz hastalık bilgileri ile birlikte bebeğinizin gelişim durumu, eklediyseniz alerjileri, eklediyseniz uyku takipleri, varsa geçmiş hastalık ve ateş bilgileri toplu olarak değerlendirilip yanıt alırsınız. Yani siz bebeğinize özel ne kadar veri girerseniz o kadar sağlıklı bir doktor yorumu alırsınız.
Hastalık takibinde tüm üyeler takip ekleyebilir ve geçmişe yönelik takip edebilir. Fakat sadece premium üyeler doktor yanıtı alabilir.
Eklediğiniz hastalık veya sorunuza doktor tarafından yanıt aldığınızda uygulama içerisinden bildirim alırsınız.
N
Nalan D.
19 Nisan 2026 20:49
Ses ya da görüntü ekleme nasıl oluyor
Bi türlü beceremedim, premium üyeyim

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 22:33
Ses ya da görüntü ekleme nasıl oluyor
Öksürük, Ses değişikliği seçtiğinizde altta kayıt alanı çıkar.
Cilt döküntüsü, kusma veya ishal seçtiğinizde de görsel ekleme alanı çıkar yine altta.
Oradan anlık kayıt ve fotoğraf çekip ekleyebilirsiniz.
R
Rüveyda T.
Premium Üye
19 Nisan 2026 23:43
Hastalık kaydı yapıyorum sürekli hata veriyor sadece iki defa kayıt yapabildim ?

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 23:47
Hastalık kaydı yapıyorum sürekli hata veriyor sadece iki defa kayıt yapabildim ?
R
Rüveyda T.
Premium Üye
19 Nisan 2026 23:55
Hastalık kaydı kaydedilirken bir hata oluştu iPhone 16 Pro Max

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye20 Nisan 2026 10:10
Hastalık kaydı kaydedilirken bir hata oluştu iPhone 16 Pro Max
Son soru sorayım. Ateş ve tarih giriyor musunuz?
R
Rüveyda T.
Premium Üye
20 Nisan 2026 11:21
Tabiiki giriyorum
R
Rüveyda T.
Premium Üye
20 Nisan 2026 11:22
Anlık ekran görüntüsü aldım acaba tek ben mi yaşıyorum böyle bir şey yoksa başka yaşayanlar var mıdır bu arada çok teşekkür ederim ilginiz için 🙏🏻
R
Rüveyda T.
Premium Üye
20 Nisan 2026 11:23
12 nisan sadece kayıt yapa bildim o zamandan bu zamana kadar hiçbir şekilde kayıt olmadı

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye20 Nisan 2026 11:38
12 nisan sadece kayıt yapa bildim o zamandan bu zamana kadar hiçbir şekilde kayıt olmadı
Teşekkür ederiz. Detaylı inceleyip problemi gidereceğiz.
B
Bilhan Ö.
Premium Üye
20 Nisan 2026 22:17
Nereden giriyoruz anlamadım ya bende premium üyeyim
Ö
Özge
21 Nisan 2026 00:22
Bende benzer hata alıyorum. Not eklediğimde uyarı çıkıyor ve konum da biraz acil
A
Aliihsan C.
21 Nisan 2026 09:42
Yapay zeka ile doğrudan konuşma menüsü olması gerekiyor.
Anlık soru sorup cevap almamız lazım.
Yapay zeka ile konuşup hasta durumu sorup hastalık takibini kendisi olustursa daha iyi olur.
Hastalık takibinde doğrudan soru soramıyorum güncellemeye giriyorum arkadasların belirttiği gibi hata veriyor
Anlık soru sorup cevap almamız lazım.
Yapay zeka ile konuşup hasta durumu sorup hastalık takibini kendisi olustursa daha iyi olur.
Hastalık takibinde doğrudan soru soramıyorum güncellemeye giriyorum arkadasların belirttiği gibi hata veriyor
G
Gamze T.
21 Nisan 2026 11:28
Bende benzer hata alıyorum. Not eklediğimde uyarı çıkıyor ve konum da biraz acil

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye21 Nisan 2026 12:40
Aynı hatayı ben de alıyorum. Lütfen ilgilenir misiniz. Durumunuz acil diye hastalık kaydından ulaşmaya çalışıyorum ancak hata veriyor
Notlar uzun olduğunda bu hatayı verdiğini tespit ettik. Bir sonraki güncellemede gidermiş olacağız.
Şimdilik notları kısaltarak denemenizi rica ederiz.
G
Gamze T.
22 Nisan 2026 07:42
Merhaba. Ai asistan değil de Osman Bey ne zaman sorularımıza yanıt verir. Osman Bey’in cevap vermesi için ne yapmam gerekiyor
A
Aslınur H.
22 Nisan 2026 08:03
Merhaba. Ai asistan değil de Osman Bey ne zaman sorularımıza yanıt verir. Osman Bey’in cevap vermesi için ne yapmam gerekiyor
G
Gamze T.
22 Nisan 2026 08:05
Doktor yorumu almak istiyorum ama sormak istediğim şey sıradan bi soru. Hastalık değil

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye22 Nisan 2026 10:20
Her yoruma açığız ama bu saygı çerçevesinde olmalıdır. Özel olarak Osman hocadan yanıt almak istiyorsanız kendisinden online danışmanlık alabilirsiniz. Neredeyse 100bin üye var. Günde 50 bine yakın soru geliyor. Doğrudan Osman hocanın yanıt vermesi tek tek değerlendirmesi teknik olarak mümkün değil.
Dediğim gibi lütfen yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapın. Herkese yardımcı olmak, herkesin en çok faydalanabileceği bir uygulama yapmaya çalışıyoruz. Osman hoca neredeyse günün çoğunu burada harcıyor. Saygısız yorumlara açık değiliz.
Dediğim gibi lütfen yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapın. Herkese yardımcı olmak, herkesin en çok faydalanabileceği bir uygulama yapmaya çalışıyoruz. Osman hoca neredeyse günün çoğunu burada harcıyor. Saygısız yorumlara açık değiliz.
D
Duygu A.
Premium Üye
25 Nisan 2026 00:28
Merhaba, premium uye olarak hastalık takibine bilgi girişi yaptığımda yanlis hatırlamıyorsam en az 10 12 saat sonra yapay zeka asistanı yazdı. O süreçte daha hizli cevap almak isterdim. Hastalık bizler icin acil bir konu olduğundan gunduz oldugu icin doktora gittim ama gittiğim için de pişmanlık yaşadığım bazı durumlar oldu.
Ya da doktor bir tani koyup ve tedavi önerdiğinde yapay zeka asistanına yorumlatabilmek cok iyi olurdu.
Suan icin hizli cevap olmadığı icin ben sadece kayıt amaçlı kullaniyorum ama bu tarz özellikler geldiğinde cok faydali olacaktir.
Son olarak anlayamadığım ama daha hizli cevap almak sansim varsa da aciklayabilirseniz sevinirim.
Kolaylıklar dilerim!
Ya da doktor bir tani koyup ve tedavi önerdiğinde yapay zeka asistanına yorumlatabilmek cok iyi olurdu.
Suan icin hizli cevap olmadığı icin ben sadece kayıt amaçlı kullaniyorum ama bu tarz özellikler geldiğinde cok faydali olacaktir.
Son olarak anlayamadığım ama daha hizli cevap almak sansim varsa da aciklayabilirseniz sevinirim.
Kolaylıklar dilerim!
Yükleniyor...