Babysfer'de Doktora Soru Nasıl Sorabilirsiniz?

4970 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 18:09
Merhabalar,

Birçok kullanıcımızın merak ettiği fakat çözemediği bir konuyu detaylı olarak anlatmak istiyorum.

Uygulama içerisinde soru sorabileceğiniz, merak ettiğiniz konulara yanıt alabileceğiniz ve özellikle hastalık takiplerinize veya bebeğiniz özelinde doktor / uzman yanıtı alabileceğiniz 2 alan mevcut.

Birincisi; Forum.
İkincisi ise; Hastalık Takipleri alanı.

Forumda sormak istediğiniz sorunuza ait kategoriye özel konu açabilirsiniz. Açtığınız konulara deneyimli ebeveynler tarafından veya kayıtlı uzman kullanıcılar tarafından yanıt alabilirsiniz. Aldığınız yanıtlara tekrar aynı konunuz üzerinden yanıtta verebilirsiniz.
Ayrıca forumda açtığınız konulara tamamen bu alanda eğittiğimiz özel Yapay Zeka Asistanları tarafından da yanıt alabilirsiniz. Premium Üyeler açtığı konulara anında Yapay Zeka Asistanı yanıtı alabilir. Premium olmayan kullanıcılar ise eğer hiç yanıt almadıysa 24 saat sonra yanıt alabilir.

----

Doğrudan hastalığınıza özel, bebeğiniz özelinde doktor yanıtı almak istiyorsanız da alt menüde bulunan Araçlar sekmesinden Hastalık Takibi aracına girerek sorabilirsiniz.
Bu alanda yanıt alabilmeniz için en az 1 hastalık takibi eklemelisiniz. Ateş girebilir, semptomları seçebilir, not alanına doktora iletmeniz gereken taleplerinizi yazabilirsiniz.
Bu alanda eklediğiniz hastalık bilgileri ile birlikte bebeğinizin gelişim durumu, eklediyseniz alerjileri, eklediyseniz uyku takipleri, varsa geçmiş hastalık ve ateş bilgileri toplu olarak değerlendirilip yanıt alırsınız. Yani siz bebeğinize özel ne kadar veri girerseniz o kadar sağlıklı bir doktor yorumu alırsınız.

Hastalık takibinde tüm üyeler takip ekleyebilir ve geçmişe yönelik takip edebilir. Fakat sadece premium üyeler doktor yanıtı alabilir.

Eklediğiniz hastalık veya sorunuza doktor tarafından yanıt aldığınızda uygulama içerisinden bildirim alırsınız.
B

Büşra D.

16 Mayıs 2026 15:30
Hilal Erdoğan
Merhabalar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama 16 şubat 2025’te doğum yaptım, 2 ay 10 günlük bir erkek bebeğim var 25 martta bebeğimin cildinde döküntüler oldu doktor egzama olduğunu söyledi bitkisel kremlerle geçirdim ancak bitmek bilmeyen bir geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var bunun için ne yapabilirim ve bebeğim çoğunlukla mama alıyor ve benim sütüm yeterli değil ancak beni de emiyor , 10 nisandan bu yana bebeğim kakası yeşil ve çok kötü kokuyor gazı da aynı şekilde bozulmuş yumurta gibi kokuyor, kaka tahlili verdiğimizde herhangi birşey çıkmadı sadece hafif mukuslu çıktı, mamayı da çok içmek istemiyor mamasını değiştirdim ancak değişen birşey olmadı tecrübeli kişilerin yorumlarını bekliyorum 🙏
Bizdede oldu bi ara doktor alerji diyip mamasını değiştirdi ben test yaptırdım içim rahat etmediği için ama bişey çıkmadı enfeksiyon geçirdi ondanmış şuanda gayet iyi bi kanına bakılsın bence
R

Rüveyda T.

Premium Üye
16 Mayıs 2026 23:11
Tolga Şen
Son soru sorayım. Ateş ve tarih giriyor musunuz?
Merhabalar hiçbir şekilde hastalık kaydı yapamıyorum maalesef yardımcı olursanız sevinirim size yazdım daha önce ama sorun giderilmedi 26 gün oldu bu nasıl olacak? Ben üyelik bunun için yaptım bir de yapay zeka asistanı sadece hastalık kaydı yapınca cevap veriyor oda kaç gün sürüyor Allah bilir soru sormak istiyorum bunu geliştirseniz iyileşirme yapsanız olur mu acaba hayal kırıklığına uğradım resmen
E

Ecmi1

20 Mayıs 2026 19:18
Hastalık kaydı ekliyorum ama dönüş olmuyor semptom ekledim açıklama da yazdim ateş de yazdim
E

Ezgi K.

20 Mayıs 2026 23:13
Pardon sadece o normal hastalıklaramı baklıyor ates kusma ısal agrı gıbı benim farklı sorularım var
E

Ecmi1

22 Mayıs 2026 16:06
Doktor cevap vermiyor ki
T

Tuğba K.

22 Mayıs 2026 23:56
Hilal Erdoğan
Merhabalar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama 16 şubat 2025’te doğum yaptım, 2 ay 10 günlük bir erkek bebeğim var 25 martta bebeğimin cildinde döküntüler oldu doktor egzama olduğunu söyledi bitkisel kremlerle geçirdim ancak bitmek bilmeyen bir geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var bunun için ne yapabilirim ve bebeğim çoğunlukla mama alıyor ve benim sütüm yeterli değil ancak beni de emiyor , 10 nisandan bu yana bebeğim kakası yeşil ve çok kötü kokuyor gazı da aynı şekilde bozulmuş yumurta gibi kokuyor, kaka tahlili verdiğimizde herhangi birşey çıkmadı sadece hafif mukuslu çıktı, mamayı da çok içmek istemiyor mamasını değiştirdim ancak değişen birşey olmadı tecrübeli kişilerin yorumlarını bekliyorum 🙏
Mutlaka Alerji doktoruna götürün büyük ihtimalle süt veya herhangi bir besine alerjisi var kendi çocuğumdan biliyorum bizdede egzama ishal mukuslu kaka gaz oluyordu
A

Aylin D.

23 Mayıs 2026 09:02
Nereden soruyuz
G

Gonca Ç.

23 Mayıs 2026 14:24
Hastalik kaydi olusturdum fakat dönus saglammadi henuz
M

Meryem G.

24 Mayıs 2026 07:28
Üyelik kaydı yaptım hastalık ekle bölümünü eksiksiz tamamlıyorum fakat sürekli eksik uyarısı alıyorum
A

Aynur D.

Premium Üye
24 Mayıs 2026 09:36
Ben premium üyeyim hastalık girmeme rağmen üç gündür yanıt alamadım. Bildirimlerim açık
M

Merve Ö.

25 Mayıs 2026 08:42
Premium üyeyim ama asistana sor, özelliğini kullanmak istediğimde; bu özellik sadece premium üyelere özel, uyarısı çıkıyor. Bu özelliği nasıl, kullanabilirim?
C

Canan K. ..

Premium Üye
25 Mayıs 2026 20:00
hastalık kaydı giriyorum fakat yanıt gelmiyor
C

Canan K. ..

Premium Üye
26 Mayıs 2026 03:42
hastalik kaydina yanit gelmiyoooooooo
Semra K. .

Semra K. ..

28 Mayıs 2026 11:58
Bebegimin hastaligini ve gorseli ekledim. Doktor bana cvp vericek mi yoksa premium üye mi olmam lazım
Y

Yasin K.

28 Mayıs 2026 13:33
Bebek ve hamilelik var bizim çocuğumuz 4 yaş ve ücretli üyelik almak istiyorum ama uygulama çok karışık geldi beceremedim
S

Sümeyye B. ..

28 Mayıs 2026 14:00
21 aylık kız komutları anlıyor gel al ver anne baba dede nene mama bum(su) ditti en fazla 10-15 kelime var 2 kelimeli cümle yok taklit yapar alkış bay bay gibi kelime haznesi için neler yapılabilirim sorun mu şu anlı kelime sayısı yeterli mi ekran sıfır görüntülü hariç konuşurken
G

Gamze Ö.

Premium Üye
29 Mayıs 2026 09:14
2 mayısta araçlardan kayıt oluşturdum ne yapay zeka ne de doktor yanıtı alamadım sebebi nedir? Premium üyeyim
Esma

Esma

Premium Üye
1 Haziran 2026 09:46
hastalık takibi ekledim, doktor yanıtı ne zaman gelir?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir