Babysfer'de Doktora Soru Nasıl Sorabilirsiniz?

4972 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 18:09
Merhabalar,

Birçok kullanıcımızın merak ettiği fakat çözemediği bir konuyu detaylı olarak anlatmak istiyorum.

Uygulama içerisinde soru sorabileceğiniz, merak ettiğiniz konulara yanıt alabileceğiniz ve özellikle hastalık takiplerinize veya bebeğiniz özelinde doktor / uzman yanıtı alabileceğiniz 2 alan mevcut.

Birincisi; Forum.
İkincisi ise; Hastalık Takipleri alanı.

Forumda sormak istediğiniz sorunuza ait kategoriye özel konu açabilirsiniz. Açtığınız konulara deneyimli ebeveynler tarafından veya kayıtlı uzman kullanıcılar tarafından yanıt alabilirsiniz. Aldığınız yanıtlara tekrar aynı konunuz üzerinden yanıtta verebilirsiniz.
Ayrıca forumda açtığınız konulara tamamen bu alanda eğittiğimiz özel Yapay Zeka Asistanları tarafından da yanıt alabilirsiniz. Premium Üyeler açtığı konulara anında Yapay Zeka Asistanı yanıtı alabilir. Premium olmayan kullanıcılar ise eğer hiç yanıt almadıysa 24 saat sonra yanıt alabilir.

----

Doğrudan hastalığınıza özel, bebeğiniz özelinde doktor yanıtı almak istiyorsanız da alt menüde bulunan Araçlar sekmesinden Hastalık Takibi aracına girerek sorabilirsiniz.
Bu alanda yanıt alabilmeniz için en az 1 hastalık takibi eklemelisiniz. Ateş girebilir, semptomları seçebilir, not alanına doktora iletmeniz gereken taleplerinizi yazabilirsiniz.
Bu alanda eklediğiniz hastalık bilgileri ile birlikte bebeğinizin gelişim durumu, eklediyseniz alerjileri, eklediyseniz uyku takipleri, varsa geçmiş hastalık ve ateş bilgileri toplu olarak değerlendirilip yanıt alırsınız. Yani siz bebeğinize özel ne kadar veri girerseniz o kadar sağlıklı bir doktor yorumu alırsınız.

Hastalık takibinde tüm üyeler takip ekleyebilir ve geçmişe yönelik takip edebilir. Fakat sadece premium üyeler doktor yanıtı alabilir.

Eklediğiniz hastalık veya sorunuza doktor tarafından yanıt aldığınızda uygulama içerisinden bildirim alırsınız.
F

Funda S.

26 Nisan 2026 14:10
Bebegimde ani baslayan sivivrenk dai burun akintisi gozlerde yasarma ve balgam kaynakli hirildi arada bir hapsirik var
B

Beyza E.

Premium Üye
26 Nisan 2026 21:04
Doktor yanıtını ne zaman alıyoruz acaba?
B

Beyza ..

26 Nisan 2026 22:35
Sorularımıza doktor Osman bey mi cevap veriyor yapay zeka mı premium değilim
B

Beyza

Premium Üye
27 Nisan 2026 00:45
Bebeğimde 2 aydır farkettiğim ara ara tekrarlayan istemsiz omuz çekme hareketi var. Şuan 7,5 aylık.
S

Sümeyra Ç.

27 Nisan 2026 09:48
Forum Kısmını ben mi bulamıyorum soru sormak için anlamadım kü
H

Hilal E.

27 Nisan 2026 11:31
Merhabalar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama 16 şubat 2025’te doğum yaptım, 2 ay 10 günlük bir erkek bebeğim var 25 martta bebeğimin cildinde döküntüler oldu doktor egzama olduğunu söyledi bitkisel kremlerle geçirdim ancak bitmek bilmeyen bir geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var bunun için ne yapabilirim ve bebeğim çoğunlukla mama alıyor ve benim sütüm yeterli değil ancak beni de emiyor , 10 nisandan bu yana bebeğim kakası yeşil ve çok kötü kokuyor gazı da aynı şekilde bozulmuş yumurta gibi kokuyor, kaka tahlili verdiğimizde herhangi birşey çıkmadı sadece hafif mukuslu çıktı, mamayı da çok içmek istemiyor mamasını değiştirdim ancak değişen birşey olmadı tecrübeli kişilerin yorumlarını bekliyorum 🙏
M

Merve S.

27 Nisan 2026 13:24
Premium üyelik aldım hastalık takibine ciltte döküntü resim falan ekledim ama cevap alamıyorum
B

Beyza E.

Premium Üye
27 Nisan 2026 13:54
Hilal Erdoğan
Merhabalar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama 16 şubat 2025’te doğum yaptım, 2 ay 10 günlük bir erkek bebeğim var 25 martta bebeğimin cildinde döküntüler oldu doktor egzama olduğunu söyledi bitkisel kremlerle geçirdim ancak bitmek bilmeyen bir geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var bunun için ne yapabilirim ve bebeğim çoğunlukla mama alıyor ve benim sütüm yeterli değil ancak beni de emiyor , 10 nisandan bu yana bebeğim kakası yeşil ve çok kötü kokuyor gazı da aynı şekilde bozulmuş yumurta gibi kokuyor, kaka tahlili verdiğimizde herhangi birşey çıkmadı sadece hafif mukuslu çıktı, mamayı da çok içmek istemiyor mamasını değiştirdim ancak değişen birşey olmadı tecrübeli kişilerin yorumlarını bekliyorum 🙏
Mukuslu kaka bizde de vardı. Ciltte döküntüyle beraber. Gıda alerjisi olduğunu düşünüp diyet uyguluyoruz şu an. Azaldı döküntüsü ve mukusu. Belki sizde alerjiye uygun bir mama kullanmalısınız.
Ş

Şilan E.

27 Nisan 2026 17:08
merhaba
A

Asena A.

28 Nisan 2026 17:42
Doktor ne kadar sürede cevap veriyor acaba ve cevaplar nerede görünüyor hastalık takibi alanından msj attm
G

Gamze ..

29 Nisan 2026 22:14
Ayın 23unden bu yana hastalık kaydı oluşturmama rağmen doktor yorumu alamıyorum yardımcı olur musunuz
N

Nurdan ..

Premium Üye
30 Nisan 2026 08:48
Merhabalar premium üyeyim fotoğraf yükleyemiyorum
G

Gülşah S.

Premium Üye
30 Nisan 2026 10:59
Merhabalar 3 gün önce hastalık takibi eklememe rağmen yapay zekadan yorum gelmedi ve premium üyeyim

Dünde yazdım size ama görmediniz sanırım
B

Buse N. B.

Premium Üye
30 Nisan 2026 15:33
Be başlık açmayıda bilmiyorum uygulama bana karışık geliyor
B

Büşra P. K. ..

Premium Üye
2 Mayıs 2026 14:48
Hastalık takibi ekledim premium üyeyim ancak doktor yorumu almadım henüz ?
Ə

Əliyeva N.

4 Mayıs 2026 10:09
Selam 14 aylık öncede ayak ellerinde sesler geliyodu doktora söyledik kalsium yazdı içdi 1 şişe şimdide var ama çok az şık şık sesler bileklerinde topuklarında me yapa biliriz
S

Seher K.

Premium Üye
4 Mayıs 2026 15:00
Ben premium üyesiyim bebeğin hastalık takibini kaydettim ama herhangi bir cevap gelmedi doktorlardan
Arzu A.

Arzu A.

Premium Üye
4 Mayıs 2026 16:58
Ne kadar sürede cevap veriyor doktorlar premium üyeyim
S

Sultan

4 Mayıs 2026 17:21
Kızım 4 ay 1 günlük ellerini yunruk yapıpkensini sıkıyor normal mi
G

Gonca Ş. Ö.

4 Mayıs 2026 18:54
Kaö aydır premium olarak kullandığım babysfer uygulamasından sorduğum sorulara cevap alamadım. Bence hayal kırıklığı bir uygulama. Resmen boşu boşuna para verdim. Neyseki bitiyor üyeliğim. İyi günler.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir