Babysfer'de Doktora Soru Nasıl Sorabilirsiniz?

4971 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 18:09
Merhabalar,

Birçok kullanıcımızın merak ettiği fakat çözemediği bir konuyu detaylı olarak anlatmak istiyorum.

Uygulama içerisinde soru sorabileceğiniz, merak ettiğiniz konulara yanıt alabileceğiniz ve özellikle hastalık takiplerinize veya bebeğiniz özelinde doktor / uzman yanıtı alabileceğiniz 2 alan mevcut.

Birincisi; Forum.
İkincisi ise; Hastalık Takipleri alanı.

Forumda sormak istediğiniz sorunuza ait kategoriye özel konu açabilirsiniz. Açtığınız konulara deneyimli ebeveynler tarafından veya kayıtlı uzman kullanıcılar tarafından yanıt alabilirsiniz. Aldığınız yanıtlara tekrar aynı konunuz üzerinden yanıtta verebilirsiniz.
Ayrıca forumda açtığınız konulara tamamen bu alanda eğittiğimiz özel Yapay Zeka Asistanları tarafından da yanıt alabilirsiniz. Premium Üyeler açtığı konulara anında Yapay Zeka Asistanı yanıtı alabilir. Premium olmayan kullanıcılar ise eğer hiç yanıt almadıysa 24 saat sonra yanıt alabilir.

----

Doğrudan hastalığınıza özel, bebeğiniz özelinde doktor yanıtı almak istiyorsanız da alt menüde bulunan Araçlar sekmesinden Hastalık Takibi aracına girerek sorabilirsiniz.
Bu alanda yanıt alabilmeniz için en az 1 hastalık takibi eklemelisiniz. Ateş girebilir, semptomları seçebilir, not alanına doktora iletmeniz gereken taleplerinizi yazabilirsiniz.
Bu alanda eklediğiniz hastalık bilgileri ile birlikte bebeğinizin gelişim durumu, eklediyseniz alerjileri, eklediyseniz uyku takipleri, varsa geçmiş hastalık ve ateş bilgileri toplu olarak değerlendirilip yanıt alırsınız. Yani siz bebeğinize özel ne kadar veri girerseniz o kadar sağlıklı bir doktor yorumu alırsınız.

Hastalık takibinde tüm üyeler takip ekleyebilir ve geçmişe yönelik takip edebilir. Fakat sadece premium üyeler doktor yanıtı alabilir.

Eklediğiniz hastalık veya sorunuza doktor tarafından yanıt aldığınızda uygulama içerisinden bildirim alırsınız.
A

Ayşenur T.

Premium Üye
6 Mayıs 2026 05:45
Biyotinidaz eksikliği
Z

Zozan D. E.

7 Mayıs 2026 00:15
Selamlar 2.7 yaşında oğluma tuvalet eğitimi vermeye başlayacam bilgi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 😊🙏

Bu konu hakkında özellikle gündüz ve gece uykusunda ne yapmamı önerirsiniz beze tamamen elveda mı dememiz lazım yoksa uyku zamanında bez kullanmamız gerekir mi?🙏😊
B

Büşra P. K. ..

Premium Üye
7 Mayıs 2026 21:21
Premium üyeyim hastalık takibi ekledim 5 gün oldu hala doktor yanıtı yok geçen gün de aynısı oldu buraya yorum yazdım öyle yanıtladı doktor buraya yorum yazmadan yanıtlanmıyor mu anlamadım?
B

Beyza N. G.

Premium Üye
7 Mayıs 2026 23:46
Uygulamayı daha anlaşılır ve kullanışlı hale getirmenizi öneririm. Başlık açıp sorumu sorabilmek için defalarca uygulamayı kurcaladım. Zaman kaybı. Ek olarak da hata verip durdu. Değerli bi hocamızın uygulamasını daha verimli kullanmak isterim. İyi günler
B

Büşra T. B. ..

8 Mayıs 2026 07:46
Daha kullanışlı bir hale getirin lütfen
E

Elif G. K.

Premium Üye
11 Mayıs 2026 00:15
Hastalık kaydı eklerken video yüklenmiyor mu
C

Ceyda U. S.

Premium Üye
12 Mayıs 2026 14:07
Soruma ne zaman cevap alabilirim
C

Ceyda U. S.

Premium Üye
12 Mayıs 2026 14:39
Ne zaman yanıt aliriz
A

Alev S.

Premium Üye
12 Mayıs 2026 21:47
yazdığımız formları nerede görüyoruz doktorun yorum yapması için ne yapmam gerekiyor
E

Esmeray A. A.

13 Mayıs 2026 13:22
Bebeğim 20 günlük akşam 18:00 ile 01:00 arası sürekli emmek istiyor memeden ayirdigimda uyumuyor ve sürekli ağrıyor memeden ayırılmıyor. Doğum kilosu 2925 hastaneden 2800 ile çıktık bir sarılık geçirdik şuan kilosu 3200 ilk başlarda sütümün yetmediğini düşünmüştüm. Doktorumuza sorduk kilo alimi varsa yeterli denildildi günlük 6-7 bezimiz oluyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim
P

PLA

13 Mayıs 2026 14:55
Ben de hata yazısı alıyorum ve premium üyeliğim 27 haziranda bitecek ama asistana sormak istediğim de premium üyeleri yararlanabilir cevabı aldım
B

Beyza ..

14 Mayıs 2026 16:26
Ben çoğu soruma cevap alamadım yapay zekada cevaplamamış neden acaba bir gün sonra cevaplanır deniliyordu
Ş

Şeyma Z.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 21:30
Soru sordum premium üyelik var ama dr cevabı alamadım
D

Dilara D.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 05:31
Özge
Bende benzer hata alıyorum. Not eklediğimde uyarı çıkıyor ve konum da biraz acil
image
Formu dolduğum halde defalarca denedim soru soramadım doktora. Premium üyeyim
H

Hatice

15 Mayıs 2026 14:39
Premium üye olmama rağmen yapay zeka asistanından faydalanamıyorum. Premium üyelere özel diyor hata veriyor. Ama zaten üyeyim. Üyeliği satın alıp asistan özelliğinden yararlanamıyorum. Destek talebi oluşturdum ama geri dönüş olmuyor. Daha önce de benzer sorunu yaşadım. İyi bir uygulama ama premium üyelere özel diye satın aldığım üyelikten hizmetti kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim
G

Gamze Ö.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 18:28
Hastalik ekliyorum fakat cevap alamıyorum
Y

Yağmur İ.

15 Mayıs 2026 23:09
21 aylik tetik parmak için ne yapmam gerekiyor röntgen de çektik herhangi bir şey çıkmadı . Baş parmağının eklem yeri kitlenmiş , avuç içi parmak bitiminde sert bisey var kemik gibi
M

Merve E.

16 Mayıs 2026 00:11
Menenjit aşısı yaptıracağım ama ne zaman ve bı sonra kı doz ıcın sormak ıstedıklerım var nereden Sorabılırim yenı kayıt oldum uygulamaya da
B

Büşra ..

Premium Üye
16 Mayıs 2026 00:45
Uygulamada bir çok eksiklik olduğunu düşünüyorum. Doktor yanıt verecek ümidi ile premium oldum ama hastalık ekleyerek iletişime geçiliyormuş sanırım. E bebeğimde hastalık yok ama uykusu ile alakalı bi doktor yorumu istiyorum bunun için hastalık girmek anlamsız. Ek olarak neden ayrıca bi sekme yok soru sormak için. Hastalık ekledim soru için ama nereden soruluyor hiç anlamadım bunun için açıklayıcı bir açıklamada göremedim. Doktor yanıtı için ayrı bi sekme olmasını beklerdim. Anında yanıt verilecek denilmiş yanıt falan da alamadım. Doğru yerden mi yaptım bilmiyorum. Açıklayıcı bir bilgi ekler misiniz lütfen.
S

Semra U.

16 Mayıs 2026 02:24
Bebegim 4aylık çişli bez sayısı gün içinde 2oluyor sabah uyandığında çok dolu oluyor ama gün içinde öyle degil
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir