Babıldama
1999 görüntüleme
L
Lale
30 Ocak 2026 10:21
Merhaba 8.ayımıza girdik ama bebeğimde henüz bir ba ba, de de gibi sesler yok. Bi ara ne ne ne anne ınne gibi sesler çıkardı. Çok nadir yine çıkarıyor ama ba ba sesleri yok. Hâlâ agu diyo ya da tek harfli sesler var. Sessiz bir bebek değil bağırması kahkahası var. Birlikte eğleniyoruz gülüyoruz. Çok gülen bir bebek göz temasıda var. Ben sürekli konuşuyorum onunla. Onun çıkarttığı sesleri çığlıkları bende tekrar ediyorum bana bakınca o da ediyor ama dediğim gibi daha ba ba de de yok. Endişeleniyorm. Bi de ismine bazen bakıyor bazen de bakmıyo
B
Buket Ç.
11 Nisan 2026 09:00
Bu doktora mecbur kaldık gittik takipli dr yıllık izindeydi bebeğim ishal oldu geçmeyince buna götürdük o da yatırdı öyle devam edelim dedik. Kendi doktorumuza geçeceğiz inşallah. Çünkü o 35 yıllık profesör bebeğimin gözleri çenesi küçük dediğimde senin de öyle demişti. Hiç moral motivasyonu bozan biri değil. Evet ben zorla veriyorum ama sizin ki gibi gıdım gıdım alıyor ben her şeyi denedim yemek istemiyo. Ergoterapist desteği alacağız bi de gastrolojiye götüreceğiz. Anlayacağınız yolumuz uzun
B
Buket Ç.
11 Nisan 2026 09:01
İnşallah öyle olur 🙏 bariz bir şey yok eniştem de doktor sadece çenesi küçük dedi. Diğer şeyler orantılı dedi. Bi de o çok araştıran biri insan yüzündeki ölçülerin ne olduğuna kadar araştırmış öğrenmiş ölçüler uyuyor dedi bilmiyorum. İşte test yapılıyor mu bilmiyorum Salı günü öğreneceğim bende. Burda birine gözleri büyük test yapılmış
L
Lale
11 Nisan 2026 09:05
Süreciniz bira zorlu ama aşılmayacak şeyler değil. Artık nelerin çaresi var illa bir şekilde yoluna girer. Çok zor biliyorum anlıyorum ama hep geçecegini düşünün. Bizimkiler de elbet büyüyecek kimse aynı kalmamış bunlar birer anı kalacak. İnşallah en yakın zaman faydasını görürsünüz bir an önce çözülür
L
Lale
11 Nisan 2026 09:06
Bence başka belirtiler de olması gerekir. Genetik çok değişik bir şey. Bir bebek yedi sülaleye çeker derler. İnşallah bir şey çıkmayacak içinizi ferah tutun
B
Buket Ç.
11 Nisan 2026 09:13
İnşallah buket hanım teşekkür ederim. Aşılmayacak engellerle dermansız dertlerle karşılaşmayalım. Instagram da görüyorum anneler özel gereksinimli çocuklarını paylaşıyor bazılarını kolları yok. Oturup ağlıyorum sonra bebeğime sarılıyorum şükür ediyorum. Eli kolu sağlam. Beterin beteri var. Allah herkesin evladını bağışlasın
L
Lale
11 Nisan 2026 09:17
Aynen öyle. Amin inşallah sağlıkla büyüsünler gerçekten de bir büyüsünler de rahatlayalim