Aşı Soru / Cevap
4915 görüntüleme

Ayça K. A.
Hemşire
14 Ekim 2025 15:31
Merhabalar tüm aşı soru/ cevap kafa karışıklıklarını burada cevaplamak için bulunuyorum. Kafanızdaki tüm sorulara vakit buldukça cevap vermek isterim 💕💕💕

Ayça K. A.
Hemşire
8 Mayıs 2026 23:13
Ayça hanım merhaba ikizlerim 9 aylık. 5 ayda menenjit bexsore-nimerix yapıldı. 7 buçuk aylıkken sadece bexsore yapıldı. Doktorumuz 10. Ayda tekrar bir doz yapacağını, 13 aydan sonra da son dozu yapacağını söyledi. Bu şekilde takvim ilk kez duydum ve gördüm lütfen bilgilendirebilir misiniz kafam çok karıştı

Ayça K. A.
Hemşire
8 Mayıs 2026 23:15
merhaba 4. Ay aşısı olduk ateş ve halsizlik yaptı sürekli uyumak istiyor ne yapabilirim
S
Sem
8 Mayıs 2026 23:15
Merhaba 8 aylik Verem asisi yerinde atopik dermatit te olan gibi plak var ve 6 aydir gecmedi buyuyor. Kolunda da var. Deri testi yapildi bir sey cikmadi. Neden olabilir

Ayça K. A.
Hemşire
8 Mayıs 2026 23:20
Merhaba 8 aylik Verem asisi yerinde atopik dermatit te olan gibi plak var ve 6 aydir gecmedi buyuyor. Kolunda da var. Deri testi yapildi bir sey cikmadi. Neden olabilir
S
Sem
8 Mayıs 2026 23:21
Verem aşısı yeri 1 yaşa kadar büyür küçülür tekrar büyür içinden irin akar bunlar normal değerlendirdiğimiz olmasını beklediğimiz reaksiyonlar yüzey çok mu büyük ?

Ayça K. A.
Hemşire
8 Mayıs 2026 23:22
3 cm kadar buyuklugu antibiyotikli krem verildi sondu ancak tamamen gecmedi
Yükleniyor...