Aşı Soru / Cevap

1826 görüntüleme
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 15:31
Merhabalar tüm aşı soru/ cevap kafa karışıklıklarını burada cevaplamak için bulunuyorum. Kafanızdaki tüm sorulara vakit buldukça cevap vermek isterim 💕💕💕
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Şubat 2026 18:46

Elif

Merhaba 2 ay aşılarını 11 Şubat'ta oldu 20 Şubat'ta rota virüsün ilk dozunu yaptırabilir miyiz?

Tabii yaptırabilirsiniz. 9 gün ara vermek gayet yeterli 🖤
S

Sevenay A.

20 Şubat 2026 11:57
Merhabalar memenjit aşıları sonucu aşı yerinde sertlik kızarıklık ısı artışı oldu doktor antibiyotik kullansın dedi ama ben vermekte tereddüt ediyorum kendiliğinden geçer mi antibiyotik gerekli mi sizce
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Şubat 2026 14:34

Sevenay Ağbulut

Merhabalar memenjit aşıları sonucu aşı yerinde sertlik kızarıklık ısı artışı oldu doktor antibiyotik kullansın dedi ama ben vermekte tereddüt ediyorum kendiliğinden geçer mi antibiyotik gerekli mi sizce

Aşı yerinde birkaç gün şişlik kızarıklık ısı artışı normal şişlik 1 aya kadar kalabiliyor büyümediği sürece sadece ara ara soğuk uygulama yeterli. Antibiyotik neden verildi anlamadım
G

Gamze

25 Şubat 2026 03:17
97 günlük bebeğe rota aşısı yapılır mı geç kalınmadı demi
G

Gamze

25 Şubat 2026 03:18
Rota ile menenjit aynı zamanda oluyor mu
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

25 Şubat 2026 03:26

Gamze

97 günlük bebeğe rota aşısı yapılır mı geç kalınmadı demi

Rota ve menenjitleri aynı anda yaptırabilirsiniz. İlk doz için 14 hafta 6 gün son zamandır bebeğiniz 13 hafta 6 günlük son 1 haftanız kalmış 15. Haftaya girdiğiniz gün artık yaptıramazsınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir