Mekonyumlu Bebek

1360 görüntüleme
L

Lale

Premium Üye
11 Mart 2026 20:53
Merhaba aranızda bebeği mekonyumlu doğan var mı acaba? Varsa bu süreçte neler yaşadınız?
Hasibe T.

Hasibe T.

18 Nisan 2026 18:49
Lale
Çok şükür bebeğim iyi. Sadece beslenme problemi yaşıyoruz ek gıdayı ilk başlarda yedi sonra diş çıkardı reflüsü alerjisi çıktı ek gıda almak istemiyor mama da içmek istemiyor sütüm de yok zorla veriyorum
Ne kadarlık şuan bebeğiniz? Sütünüzü arttırmak için sürekli sağmanızı tavsiye ederim benim de hiç gelmiyordu sürekli sağıyordum boş memeyi uyara uyara getirdim sonunda ama sabır istiyor maalesef :(
L

Lale

Premium Üye
18 Nisan 2026 18:52
Hasibe Taştan
Ne kadarlık şuan bebeğiniz? Sütünüzü arttırmak için sürekli sağmanızı tavsiye ederim benim de hiç gelmiyordu sürekli sağıyordum boş memeyi uyara uyara getirdim sonunda ama sabır istiyor maalesef :(
Bebeğim 10,5 aylım oldu. İlk üç ay sağım yaptım ama emmediği için kesildi bi de dr mama ağırlıklı gidleim dedi hepten gitti süt
Hasibe T.

Hasibe T.

18 Nisan 2026 19:02
Lale
Bebeğim 10,5 aylım oldu. İlk üç ay sağım yaptım ama emmediği için kesildi bi de dr mama ağırlıklı gidleim dedi hepten gitti süt
Maşallah yaşına gelmiş neredeyse sağlıkla büyüsün🌸 Canınızı sıkmayın artık mamaları da anne sütüne yakın üretiyorlar. Stres de etkilemiştir sütünüzü bence. Her bebek iştahlı olmuyor ama biraz büyüyüp damak tadı oturunca geçiyor genelde. Kan testi yaptırdınız mı?
L

Lale

Premium Üye
18 Nisan 2026 20:05
Hasibe Taştan
Maşallah yaşına gelmiş neredeyse sağlıkla büyüsün🌸 Canınızı sıkmayın artık mamaları da anne sütüne yakın üretiyorlar. Stres de etkilemiştir sütünüzü bence. Her bebek iştahlı olmuyor ama biraz büyüyüp damak tadı oturunca geçiyor genelde. Kan testi yaptırdınız mı?
Doğduğu günden bugüne çok kötü şeyler yaşadım maalesef stres her şeyimi etkiledi. Yinede bugünümüze şükürler olsun. Sadece beslenme sorunumuz var inşallah o da çözülür
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
24 Mayıs 2026 13:40
Mekonyumlu doğan bebekler, doğum sırasında mekonyum (bir tür sindirim ürünü) soluyabilir veya yutabilir, bu da bazen solunum problemlerine neden olabilir. Bu durum, genellikle doğumun zor veya stresli olduğu durumlarda ortaya çıkabilir.

Bu konuda paylaşım yapan birkaç kullanıcı var.

Bebeği doğum sırasında su yutan ve enfeksiyon kaptığını paylaşan bir anne, 5 gün yoğun bakımda kaldığını ve bebeğinin oksijen eksikliği nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini belirtmiş.

Bir diğer kullanıcı ise bebeğinin doğum sırasında mekonyum yuttuğunu ve 7 gün yoğun bakımda oksijen ve enfeksiyon tedavisi gördüğünü paylaşmış.

Her iki kullanıcı da ziyaretçi kabul etmemeye özen gösterdiklerini ancak hava güzelse dışarı çıkmanın hem kendileri hem de bebekleri için iyi olacağını belirtmiş.

Ayrıca bir kullanıcı, bebeğinin doğum sırasında mekonyum soluduğunu ancak 3 gün içinde normale döndüğünü paylaşmış.

Bu paylaşımlar, mekonyumlu doğan bebeklerin aileleri için destek ve bilgi kaynağı oluşturmuş.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Acil Sezaryen..
2. Bebeğim Anne Karnında Su Yuttu Yoğun Bakımda Kaldı
3. Doğum Hikayem
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir