Bebeğim Anne Karnında Su Yuttu Yoğun Bakımda Kaldı
77 görüntüleme
M
Meltem P.
4 Mart 2026 00:33
Bebeğim şuan 1 aylık sezeryan doğum ile dünyaya geldi doğmadan anne karnında su yuttu enfeksiyon kaptı 5 gün yoğun bakımda kaldı 2 tane daha çocuğum var elimizden geldiğince ziyaretçi kabul etmiyoruz ama korkuyorum enfeksiyon kapacak diye nasıl koruyabilirim ? şuan hasta olsa tekrar yoğun bakımamı alınır ? Bu durumu yaşayan oldu mu evden dahi dışarı çıkamıyorum çocuklarımı bile çıkartmıyorum hastalık gelecek diye @Osman Gönülal hocamızın tavsiyesine ihtiyacım var
O
Ozlem
4 Mart 2026 00:47
Sudan kastınız mekonyum mu yutmuştu ? Eğer öyleyse benim bebeğimde yuttu 7 gün yattık yoğun bakımda oksijenden ve enfeksiyondan kaynaklı. Ziyaretçi kabul etmemeniz sizin tercihiniz ama hasta olursa önceden yoğun bakıma yattı diye yoğun bakıma alıncağını düşünmüyorum. Ben hava güzelken dışarıda çıktım bence sizde çıkın açık temiz hava hem size hem bebeğinize çok iyi gelecektir 🫶🏻
M
Meltem P.
4 Mart 2026 00:48
Sudan kastınız mekonyum mu yutmuştu ? Eğer öyleyse benim bebeğimde yuttu 7 gün yattık yoğun bakımda oksijenden ve enfeksiyondan kaynaklı. Ziyaretçi kabul etmemeniz sizin tercihiniz ama hasta olursa önceden yoğun bakıma yattı diye yoğun bakıma alıncağını düşünmüyorum. Ben hava güzelken dışarıda çıktım bence sizde çıkın açık temiz hava hem size hem bebeğinize çok iyi gelecektir 🫶🏻
M
Meltem P.
4 Mart 2026 00:50
O
Ozlem
4 Mart 2026 00:52
Evet makinaya bağlandı nefes alamadı midesinden hortum ile beslediler sonrasında normale döndü Herşey ama sizde bilirsiniz bu süreci yaşamak çok zordu ve etkisi kaldı üzerimde 🥺♥️
O
Ozlem
4 Mart 2026 00:52
Bebeğiniz şuan kaç aylık 🌸
M
Meltem P.
4 Mart 2026 00:54
Şuan 10.5 aylığız :)