Babysfer’de Başka Neler Olsun?

4510 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:44
Sevgili Babysfer Ailesi,

Sizlerle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz!

Babysfer’i sizin için daha eğlenceli ve hayatınızı kolaylaştıran bir uygulama haline getirmek en büyük önceliğimiz.

Sizce ideal bebek & ebeveyn uygulaması nasıl olmalı, hangi özellikler olmalı? 💭

- Şu özellik olsa her gün mutlaka kullanırdım dediğiniz neler var?

- Bebeğinizi büyütürken 'Keşke uygulamada şöyle bir araç/asistan olsaydı' diye düşündüğünüz anlar oluyor mu?

Diğer uygulamalarda görüp beğendiğiniz veya tamamen sizin hayal ettiğiniz yeni özellik fikirlerinizi merak ediyoruz!

Uygulamamızın bir sonraki güncellemesinde sizin bir fikriniz yer alabilir.

Bu konuda düşüncelerinizi bize bu konu altından iletebilirsiniz. ⭐
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
10 Temmuz 2026 18:26
Çok gelişmiş bir bez / kaka takibi aracı ekliyoruz. Hem yenidoğan, hem bebeklik hem de tuvalet eğitiminde gelişmi bir yapay zeka desteği de sizinle olacak.

Birçok iyileştirme ve geliştirme yaptık. Hafta sonu yayınlamayı planlıyoruz.
S

Saliha B.

13 Temmuz 2026 09:59
Uyku ve emzirme gibi takiplerin widget gibi Erkan önüne getirme gibi bişey olsa bazen bir iki defa uyku girdikten sonra uyutuyorz en azından ana ekranda göz önünde olur ve ikide bir uygulamaya girmektense tek tuşla uyku başlat ve kapat olurr
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
13 Temmuz 2026 14:05
Saliha Baran
Uyku ve emzirme gibi takiplerin widget gibi Erkan önüne getirme gibi bişey olsa bazen bir iki defa uyku girdikten sonra uyutuyorz en azından ana ekranda göz önünde olur ve ikide bir uygulamaya girmektense tek tuşla uyku başlat ve kapat olurr
İkisini de ekledik. İncelemeye gönderdik. Apple ve Google onayından sonra yayında olacak.
D

Durdane D.

15 Temmuz 2026 00:03
Emzirme takibi yapılan yerde yanlışlık yapildiginda düzeltme yapamıyoruz
E

Ebru Ç.

15 Temmuz 2026 00:04
Merhabalar, uykudan uyandığında telefona ulaşamadım, telefonumu alinca uykuyu bitirdim uygulamada. Fakat 2 saat önce uyanmıştı. Düzenleme yapılamıyor sanırım denedim bulamadım
Z

Zeliha Ö.

29 Temmuz 2026 20:50
Merhabalar , araçlar kısmındaki emzirme beslenme takibi adımına su miktarını da ekleyebilir miyiz
D

Derya Ö.

Premium Üye
10 Ağustos 2026 13:54
Premium üyeyim bugün itibariyle , uygulama çok karışık gelmekle birlikte , soruların olduğu bir bölümden uzmana nasıl soruluru buldum , o bölümde okumaya devam ettiğimde bazı soruların cevapsız kaldığı , özellikle uzmana sorulan kısımda cevapların geç geldiği ile ilgili , Osman beye ulaşılması ile ilgili cevapları da okuyunca acaba yanlış mı yaptım ya da sanki Osman bey hep destekmiş gibi hissettiğim için üyelik aldım bu arada, bir de uzman dalları çoğaltılabilir , sanırım ebe , emzirme çoğunlukta , doktor sayısı üroloji , dermatolog gibi arttırılabilir , neyse çok uzattım sanırım
D

Derya Ö.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 09:45
Anasayfada hep aynı başlıklı videoyu görüyoruz , normal mi benim uygulamada bir şey mi yapmam lazım , aynı ise o ara ara güncellenebilir
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:40
Zeliha Ö.
Merhabalar , araçlar kısmındaki emzirme beslenme takibi adımına su miktarını da ekleyebilir miyiz

Not aldık, ekleyeceğiz. Teşekkürler.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:41
Derya Ö.
Premium üyeyim bugün itibariyle , uygulama çok karışık gelmekle birlikte , soruların olduğu bir bölümden uzmana nasıl soruluru buldum , o bölümde okumaya devam ettiğimde bazı soruların cevapsız kaldığı , özellikle uzmana sorulan kısımda cevapların geç geldiği ile ilgili , Osman beye ulaşılması ile ilgili cevapları da okuyunca acaba yanlış mı yaptım ya da sanki Osman bey hep destekmiş gibi hissettiğim için üyelik aldım bu arada, bir de uzman dalları çoğaltılabilir , sanırım ebe , emzirme çoğunlukta , doktor sayısı üroloji , dermatolog gibi arttırılabilir , neyse çok uzattım sanırım

Uygulama çok gelişmiş olduğu için karışık geliyor olabilir. Biraz dolaşınca menülerde kısa sürede herşey elinizin altında olacaktır.

Uzmanlar ile alakalı geliştirmelerimiz sürüyor. Direkt online danışmanlık dahi alabileceğiniz güzel bir iyileştirme yapıyoruz. Yakın zamanda duyuracağız.
A

Aleyna Ş.

15 Ağustos 2026 22:27
Gece modu lütfennnnn
C

Ceylan U.

Premium Üye
16 Ağustos 2026 00:28
Premium üyeyim ama hastalık kaydından soru sordum yapay zeka cevapladı bende mi sorun var ?
Hilal E. B.

Hilal E. B.

Premium Üye
16 Ağustos 2026 00:29
Emzirme kaydına manuel ekleme yapamıyorum şu an neden acaba?
Hilal A.

Hilal A.

16 Ağustos 2026 08:05
Acıkma süresi hep aynı olmamalı emme süresi içilen mama miktarına göre bebeğin ayına göre değişmeli 3 saat beslenmemiş 10 cc mama giriyorum sonraki beslenme 3 saat diyor 🤷🏼♀️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir