Babysfer’de Başka Neler Olsun?

3272 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:44
Sevgili Babysfer Ailesi,

Sizlerle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz!

Babysfer’i sizin için daha eğlenceli ve hayatınızı kolaylaştıran bir uygulama haline getirmek en büyük önceliğimiz.

Sizce ideal bebek & ebeveyn uygulaması nasıl olmalı, hangi özellikler olmalı? 💭

- Şu özellik olsa her gün mutlaka kullanırdım dediğiniz neler var?

- Bebeğinizi büyütürken 'Keşke uygulamada şöyle bir araç/asistan olsaydı' diye düşündüğünüz anlar oluyor mu?

Diğer uygulamalarda görüp beğendiğiniz veya tamamen sizin hayal ettiğiniz yeni özellik fikirlerinizi merak ediyoruz!

Uygulamamızın bir sonraki güncellemesinde sizin bir fikriniz yer alabilir.

Bu konuda düşüncelerinizi bize bu konu altından iletebilirsiniz. ⭐
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
10 Temmuz 2026 18:26
Çok gelişmiş bir bez / kaka takibi aracı ekliyoruz. Hem yenidoğan, hem bebeklik hem de tuvalet eğitiminde gelişmi bir yapay zeka desteği de sizinle olacak.

Birçok iyileştirme ve geliştirme yaptık. Hafta sonu yayınlamayı planlıyoruz.
S

Saliha B.

13 Temmuz 2026 09:59
Uyku ve emzirme gibi takiplerin widget gibi Erkan önüne getirme gibi bişey olsa bazen bir iki defa uyku girdikten sonra uyutuyorz en azından ana ekranda göz önünde olur ve ikide bir uygulamaya girmektense tek tuşla uyku başlat ve kapat olurr
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
13 Temmuz 2026 14:05
Saliha Baran
Uyku ve emzirme gibi takiplerin widget gibi Erkan önüne getirme gibi bişey olsa bazen bir iki defa uyku girdikten sonra uyutuyorz en azından ana ekranda göz önünde olur ve ikide bir uygulamaya girmektense tek tuşla uyku başlat ve kapat olurr
İkisini de ekledik. İncelemeye gönderdik. Apple ve Google onayından sonra yayında olacak.
D

Durdane D.

15 Temmuz 2026 00:03
Emzirme takibi yapılan yerde yanlışlık yapildiginda düzeltme yapamıyoruz
E

Ebru Ç.

15 Temmuz 2026 00:04
Merhabalar, uykudan uyandığında telefona ulaşamadım, telefonumu alinca uykuyu bitirdim uygulamada. Fakat 2 saat önce uyanmıştı. Düzenleme yapılamıyor sanırım denedim bulamadım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir