Babysfer’de Başka Neler Olsun?

2070 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:44
Sevgili Babysfer Ailesi,

Sizlerle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz!
Babysfer’i sizin için daha faydalı, daha eğlenceli ve hayatınızı kolaylaştıran bir uygulama haline getirmek en büyük önceliğimiz.

Sizce ideal bebek & ebeveyn uygulaması nasıl olmalı, hangi özellikler olmalı? 💭

- Şu özellik olsa her gün mutlaka kullanırdım dediğiniz neler var?
- Bebeğinizi büyütürken 'Keşke uygulamada şöyle bir araç/asistan olsaydı' diye düşündüğünüz anlar oluyor mu?

Diğer uygulamalarda görüp beğendiğiniz veya tamamen sizin hayal ettiğiniz yeni özellik fikirlerinizi merak ediyoruz!

Uygulamamızın bir sonraki güncellemesinde sizin bir fikriniz yer alabilir.
Bu konuda düşüncelerinizi bize bu konu altından iletebilirsiniz. ⭐
M

Müjgan K.

Premium Üye
22 Mayıs 2026 02:01
Merhaba Hastalık takibinde görsel ekleyebileceğimiz bir seçenek de olsa güzel olur. Örneğin Çocuğum ishal değil ciltte döküntü de yok ama sırf görsel ekleyebilmek için o semptomları seçtim. Buna çözüm bulunabilirse sevinirim
Saila A.

Saila A.

22 Mayıs 2026 13:49
Merhabalar. Bez değiştirme sayacı olsa çok güzel olur
S

Selin A.

23 Mayıs 2026 14:35
Merhaba, beslenme kaydını dün tarihli girebilmek isterdim.
İ

İrem Ü.

24 Mayıs 2026 09:52
Bez takibi de olmalo
M

Merve Ö.

25 Mayıs 2026 08:52
Ben premium üye olarak hiç bir özelliği kullanamıyorum; asistana sor, hastalık ekliyorum dr yorumu alamıyorum, forumda aı cevabı için anında yanıt diyor ama yok... bu gibi durumlarda ne yapabilirim
Saila A.

Saila A.

25 Mayıs 2026 13:21
Merhabalar. Bez değiştirme sayacı olsa çok güzel olur💚
B

Burcu T.

Premium Üye
26 Mayıs 2026 15:24
Premium üye oldum fakat özelliklerden yararlanamıyorum
M

Merve Ö.

27 Mayıs 2026 23:10
Tolga Şen
Merhaba,

İlgili problemi giderdik. Uygulamayı kapatıp açmanızı rica ederiz tekrardan.
Bende premium üye olmama rağmen herhangi özelliği kullanamıyorum özellikle hastalık takibi doktor yorumu kısmını kullanabilmek istiyorm bunun içşn ne yapabiliriz
Ç

Çisem T. K. ..

29 Mayıs 2026 16:53
Tahlil sonuçlarını vs PDF olarak yükleyip yorumlatabiliyor muyuz acaba ? Oluyorsa nasıl yapabiliriz? Bir de premium üye olmama rağmen topluluk üzerinden sorduğum soruya asistan a sor dediğimde sadece premium üyeler sorabilir diye bildirim çıkıyor:(
F

Fidan A.

29 Mayıs 2026 23:54
Merhaba.

Bazen internet olmuyor, bu zaman da beslenme kayd etmek çalışsın, internet olmadan da.
ai asistantına soru sormaq, hastalık takiblerinde ondan yardım almak sade babysfer uygulamasında olsun, premiumda yalnız uzman doktorlar yardım versin ve ya cevaplasın, çünki bele ai her zaman doğru yönlendirmeye biliyor zaten.

Her şey için teşekkür ederim.
B

Burak Y.

30 Mayıs 2026 00:34
Oyun ve aktiviteler aracında bebeğimizin girdiğimiz kaydına göre yaşı görünüyor, o ay ya da yaşa uygun oyun ve aktivite önerileri oyuncak önerileri olsa çok iyi olur. Ayrıca bez takibi aracı da olabilir. İyi çalışmalarrrr ☺️
G

Gizem A.

30 Mayıs 2026 09:51
bebek için boşaltım takibi de olsa iyi olur dedim çünkü hep çişli bez sayısı vs soruluyor kaka İçin de renk vs not alınabilir
N

Nergis O.

30 Mayıs 2026 10:23
Bence kesinlikle ek gıda konusunda bir kısım olmalı günlük menüler vs
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir