Babysfer’de Başka Neler Olsun?

2072 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:44
Sevgili Babysfer Ailesi,

Sizlerle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz!
Babysfer’i sizin için daha faydalı, daha eğlenceli ve hayatınızı kolaylaştıran bir uygulama haline getirmek en büyük önceliğimiz.

Sizce ideal bebek & ebeveyn uygulaması nasıl olmalı, hangi özellikler olmalı? 💭

- Şu özellik olsa her gün mutlaka kullanırdım dediğiniz neler var?
- Bebeğinizi büyütürken 'Keşke uygulamada şöyle bir araç/asistan olsaydı' diye düşündüğünüz anlar oluyor mu?

Diğer uygulamalarda görüp beğendiğiniz veya tamamen sizin hayal ettiğiniz yeni özellik fikirlerinizi merak ediyoruz!

Uygulamamızın bir sonraki güncellemesinde sizin bir fikriniz yer alabilir.
Bu konuda düşüncelerinizi bize bu konu altından iletebilirsiniz. ⭐
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
21 Nisan 2026 16:21
Emine G.
Ciş takibi. Kaka. Analizi gibi

Teşekkürler, bunun için geliştirme yapacağız.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
21 Nisan 2026 16:21
Elmin M.
Dana böyük çocuklarla ilgili soru sormak istiyorum

Araçlar > Hastalık Takibi kısmından sorabilirsiniz. Orada bir yaş kriteri yok. Notlar kısmına sormak istediklerinizi de yazabilirsiniz.
Fakat doktor yanıtı almak için Premium Üye olmanız gerekmektedir.
F

Filiz K.

21 Nisan 2026 18:22
Bez degistirme bilgilerinin girildigi bir arac olabilir ve ayrica verilen gunluk ilac takipleri.

Uygulama disinda iphone android widgetleri olabilir. Genelde bebkle telefonda bilgi girmek daha kolay oluyor hatta sesli komutla yapilabilir. Babytracker uygulamasini gunluk bilgi kaydetmek icin kullaniyorum bu sekilde handsfree bilgi girmek mumkun oluyor

Kayitlari editlemek biraz daha kolaylasabilir
B

Betül E.

22 Nisan 2026 10:06
Hocam merhabalar benim aklımda şöyle bir şey çok yararlı olacağına ve aktif kullanıma fayda sağlayacağını düşünüyorum. ben aynı şekilde başka bir uygulama daha kullanıyorum orada haftada 3 4 gün hatta bazen her gün uzmnalar çeşitli konularda faydalanaliacak konularda sohbet ediyor kısa bir seminer veriyor da diyebilriz mesela konunun uzmanları çocuk psikolojisi, beslemek büyüme gelişme ,demir ilacı kullanımı bebeklerde takviye ,tuvalet eğitimi vs gibi konularda çok faydalı oluyor ve aktif kullanıyorum size de tavsiye ederim
B

Betül E.

22 Nisan 2026 10:07
Aynı şekilde uyku bölümünde de mesela tüm günü planlayan tüm gün için programlanan bir bölüm olmalı mesela örnek veriyorum çocuğum sabah saat 8.00'de uyudu 09.00'da uyandı öğlen 13.00'de uyudu daha sonra 15'te uyandı saat 7.00'de uykuya geçti 8.30'da uyandı 10.30'da gece uykusuna geçti gibi gibi tüm günü planlayacak ve tüm gün yaşanan bu olaylar için çocuğun uyku kalitesi hakkında yorum yapabilecek bunun programlayabilecek şekilde ayarlanabilir bence çok menfaatli olur
D

D ..

22 Nisan 2026 11:35
Bir konuya yorum yaptığımız da başka biri bizim mesajı alıntılamazsa bize bildirim gelmiyor ve yapsa bile uygulamadan çıkıp gitmeden yenilenmiyor daha önce de bu konuyu söylemiştim umarım anlata bilmişim dir
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
22 Nisan 2026 12:09
Filiz K.
Bez degistirme bilgilerinin girildigi bir arac olabilir ve ayrica verilen gunluk ilac takipleri.

Uygulama disinda iphone android widgetleri olabilir. Genelde bebkle telefonda bilgi girmek daha kolay oluyor hatta sesli komutla yapilabilir. Babytracker uygulamasini gunluk bilgi kaydetmek icin kullaniyorum bu sekilde handsfree bilgi girmek mumkun oluyor

Kayitlari editlemek biraz daha kolaylasabilir

Bez, kaka ve idrar takibi için bir araç geliştirmesi yapıyoruz. Teşekkür ederiz geri bildiriminiz için.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
22 Nisan 2026 12:10
Betül E.
Hocam merhabalar benim aklımda şöyle bir şey çok yararlı olacağına ve aktif kullanıma fayda sağlayacağını düşünüyorum. ben aynı şekilde başka bir uygulama daha kullanıyorum orada haftada 3 4 gün hatta bazen her gün uzmnalar çeşitli konularda faydalanaliacak konularda sohbet ediyor kısa bir seminer veriyor da diyebilriz mesela konunun uzmanları çocuk psikolojisi, beslemek büyüme gelişme ,demir ilacı kullanımı bebeklerde takviye ,tuvalet eğitimi vs gibi konularda çok faydalı oluyor ve aktif kullanıyorum size de tavsiye ederim

Uzmanların birebir canlı görüşebileceği bir alt yapı geliştirme planımız bulunuyor. Teşekkür ederiz geri bildiriminiz için.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
22 Nisan 2026 12:10
Betül E.
Aynı şekilde uyku bölümünde de mesela tüm günü planlayan tüm gün için programlanan bir bölüm olmalı mesela örnek veriyorum çocuğum sabah saat 8.00'de uyudu 09.00'da uyandı öğlen 13.00'de uyudu daha sonra 15'te uyandı saat 7.00'de uykuya geçti 8.30'da uyandı 10.30'da gece uykusuna geçti gibi gibi tüm günü planlayacak ve tüm gün yaşanan bu olaylar için çocuğun uyku kalitesi hakkında yorum yapabilecek bunun programlayabilecek şekilde ayarlanabilir bence çok menfaatli olur

Uyku bölümünü kolaylaştıracak ve detaylandıracak geliştirmeler yapıyoruz şu anda. Teşekkür ediyoruz geri bildiriminiz için.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
22 Nisan 2026 12:11
D ..
Bir konuya yorum yaptığımız da başka biri bizim mesajı alıntılamazsa bize bildirim gelmiyor ve yapsa bile uygulamadan çıkıp gitmeden yenilenmiyor daha önce de bu konuyu söylemiştim umarım anlata bilmişim dir

Sadece kendi konularınıza yanıt gelirse veya sizin mesajlarınız alıntılanırsa bildirim alırsınız. Başka kullanıcıların konularına yanıt geldiğinde bildirim almazsınız.

Fakat konulara abone olacak şekilde bir geliştirme yapabiliriz. Takip ettiğiniz (abone olduğunuz) konulara yanıt geldiğinde bildirim alabileceğiniz bir geliştirme yapacağız. Teşekkür ederiz geri bildiriminiz için.
Semanur A.

Semanur A.

Premium Üye
22 Nisan 2026 12:32
Naçizane fikrim bebek menüleri de eklene bilir yani bir günlük dengeli beslenme planı ola bilir mesela bebeğin kabızsa o gün dengeli ne yedire bilirim ya da tam tersi ishal ise dengeli öğünü ne ola bilir bunları anlatan bir konum ola bilir bir çok annenin de çok işine yarar diye düşünüyorum teşekkür ederim uygulama için de minnettarım çok kullanışlı yakım zaman da premium da geçicem inşallah 🙏🏻🫶🏻
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
22 Nisan 2026 18:29
Semanur A.
Naçizane fikrim bebek menüleri de eklene bilir yani bir günlük dengeli beslenme planı ola bilir mesela bebeğin kabızsa o gün dengeli ne yedire bilirim ya da tam tersi ishal ise dengeli öğünü ne ola bilir bunları anlatan bir konum ola bilir bir çok annenin de çok işine yarar diye düşünüyorum teşekkür ederim uygulama için de minnettarım çok kullanışlı yakım zaman da premium da geçicem inşallah 🙏🏻🫶🏻

Çok teşekkür ederiz güzel yorumunuz ve geri bildiriminiz için.
Tam bahsettiğiniz şekilde bir planımız bulunuyor. Hatta bebeğiniz için eklediğiniz alerji vs. bile dikkate alınarak bir öğün planlaması yapabilecek şekilde geliştirmeler yapıyoruz. Ayrıca hastalık durumlarında da bunu yedirin veya şunu yedirmeyin gibi öneriler de sunacak.
Semanur A.

Semanur A.

Premium Üye
22 Nisan 2026 18:32
Tolga Şen
Çok teşekkür ederiz güzel yorumunuz ve geri bildiriminiz için.
Tam bahsettiğiniz şekilde bir planımız bulunuyor. Hatta bebeğiniz için eklediğiniz alerji vs. bile dikkate alınarak bir öğün planlaması yapabilecek şekilde geliştirmeler yapıyoruz. Ayrıca hastalık durumlarında da bunu yedirin veya şunu yedirmeyin gibi öneriler de sunacak.
O zaman Osman bey ve ekibine çok içtenlikle teşekkür ediyorum rabbim ayağınıza taş değdirmesin 🫶🏻🙏🏻
Z

Zeynep D.

23 Nisan 2026 00:26
Merhabalar. İyileştirmeler olacak demişsiniz ben de ekleme yapmak istedim notlarınızda var mı bilemiyorum tabii. Emzirme kaydını girdikten sonra sadece silebiliyoruz. Düzenleme de yapabilsek güzel olurdu sonradan not eklemek saati değiştirmek vs gibi. Aynı şekilde uyku kayıtlarına hiç müdahale edemiyoruz onları da düzenleyebilsek ya da silebilsek mesela. Teşekkür ederim şimdiden, kolaylıklar dilerim.
D

D ..

24 Nisan 2026 13:12
Bide uyku takibini biraz geç kalıyorum başlatmaya unutuyorum acaba uyku başlangıç saati yapabilsek bitiş değilde hala devam ediyor gibi bir seçenek olsa güzel olurdu
M

Merve Y. D.

24 Nisan 2026 13:14
Hastalık kaydı oluşturdum uzman yorumunu nasıl göreceğim premium üyeyim
Z

Zelal Ç. ..

24 Nisan 2026 23:24
Preminumda nelerden faydalandıgımızı bilmiyorum şahsen ben bilsem belkide ona göre hemen premium alacağım ama premium hakkında hiçbir şey yazmıyor yazıyorsada bulamıyorum
D

Duygu A.

Premium Üye
25 Nisan 2026 01:58
Merhaba,

Öncelikle ellerinize sağlık, bir cok geliştirilecek konu olsa da uygulamanın amacı gayet iyi görünüyor. Daha once tanışmadığım için üzgünüm.

Benim önerim ek gıda takip listesi. Sanırım bir öneri bölümü olacak yazmıştınız bir yoruma fakat ben verdiğim yiyeceklerin içerik kontrolu ve ona göre bir öneri sunulmasini tercih ederim. Bu sayede benim için eğitici olacaktir.

Örneğin demir içerikli bir besin hazırladığımda yanında c vit. Olan bir sebze önerisi almak gibi. Yada ust üste farketmeden cok karbonhidrat tukettigimde uyarı almak gibi. Uzun süre omega 3 tuketmedigimde balık, ceviz hatırlatması yapmasi gibi. Bunlar bildiğim konular ama bilmediğim cok fazla eksik konu olduğundan cok eminim. Böylece kalıcı bir beslenme eğitimi gibi olacaktir. Ayrıca hastalık takibi yaparken de bu bilgilerin ise yarayacağını düşünüyorum.

İkinci olarak bazı bölümler kullanıcı dostu değil. Belki gönüllü olmak isteyenlerle kullanıcı testi yapabilir ve o görüşmelerde anlık yorum alabilirsiniz. Çünkü sorun gibi görünmeyen ama uzun vadede yorucu olan ufak düzeltmelerin kullanımı arttiracagini düşünüyorum.
D

Duygu A.

Premium Üye
25 Nisan 2026 02:05
Yoruma ek yapamadığım için ikincisini ekliyorum bunu da düzeltirseniz sevinirim.

Gerçek bir doktor ile görüştüğümde, tıbbi kayıtların işlenecgini hatta belki Osman hoca hastanelerden çekeceğini söyledi. Ben doktorun tanısı ve tedavisi söz konusu olduğunda yapay zekanın benim çocuğumun bilgileri özelinde o kayıtlara yorum yapmasının bizlere cok yardımcı olacağını düşünüyorum.

Çünkü doktor bir tedavi başlamak istediğinde maalesef ne kadar eğitimli insanlar olsak da tip konusunda eğitimli olmadığımız ve en nihayetinde anne iç güdüsüyle çocuğuma bir sey olursa endişesi yüzünden kabul ediyoruz. Böyle bir çalışma benim karar vermem de yardımcı olacaktir.

Umarım bu tarz içerikler de eklenebilir.
A

Aysu A.

25 Nisan 2026 23:58
Merhaba, uygulamada var mı bilmiyorum veya ben beceremedim. uyku kayıtlarını bazen geç durdurabiliyorum ve bunu geri düzenletmek istiyorum fakat göremedim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir