Babysfer’de Başka Neler Olsun?

2071 görüntüleme
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
19 Nisan 2026 17:44
Sevgili Babysfer Ailesi,

Sizlerle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz!
Babysfer’i sizin için daha faydalı, daha eğlenceli ve hayatınızı kolaylaştıran bir uygulama haline getirmek en büyük önceliğimiz.

Sizce ideal bebek & ebeveyn uygulaması nasıl olmalı, hangi özellikler olmalı? 💭

- Şu özellik olsa her gün mutlaka kullanırdım dediğiniz neler var?
- Bebeğinizi büyütürken 'Keşke uygulamada şöyle bir araç/asistan olsaydı' diye düşündüğünüz anlar oluyor mu?

Diğer uygulamalarda görüp beğendiğiniz veya tamamen sizin hayal ettiğiniz yeni özellik fikirlerinizi merak ediyoruz!

Uygulamamızın bir sonraki güncellemesinde sizin bir fikriniz yer alabilir.
Bu konuda düşüncelerinizi bize bu konu altından iletebilirsiniz. ⭐
E

Esra B. B.

Premium Üye
28 Nisan 2026 13:07
Uyku takibi kisminda uykuyu bazen ev islerinden bazen bebek uyandiginda huzursuz oldugundan ya da tamamen unuttumuzdan sonlandiramiyoruz sonrasinda firsat buldugumuzda bazen 2 saat gecmis oluyor ustunden otomatik baslatilan uyku takibi manuel olarak duzenlenebilmeli bence
A

Aslıhan B. S.

29 Nisan 2026 16:09
Araçlara “Süt sağım miktarı” kaydı oluşturmak için bir araç da eklenebilir. Gelişimi görmek adına.
A

Aslıhan B. S.

29 Nisan 2026 16:11
Çişli kakalı bez takibi olmalı
G

Gülşah S.

Premium Üye
29 Nisan 2026 20:40
Tolga Şen
Teşekkür ederiz öneriniz için.

Bir sonraki güncellemede tuttuğunuz tüm kayıtlara ulaşabileceğiniz ve görebileceğiniz şekilde geliştirme yapacağız. 💚
Tolga bey merhaba yapay zeka doktoru hastalık kaydını yapmama rağmen 2 gündür herhangi bir yorum yapmadı acaba teknik bir aksaklık mı var?
H

Hatice E.

30 Nisan 2026 16:01
Bebeklerimiz için kullanabileceğimiz araç gereç liste ve linkler var mı. Premiuö üyelik yaptım yeni başladım uygulamayı kullanmaya
C

Cennet B.

30 Nisan 2026 21:55
Forumlarda sorulan sorulara bazen alanında uzman kişilerden yanıtlar geliyor ama onu gormek icin bir süru foruma girip çıkmak gerekiyor uzmanından bloglaşmıs bir alanda olamaz mı konuyu kolaylikla aratmak ve bulmak için hafta hafta ilerlememiz hakkindaki bilgiler dışından bahsediyorum. Örneğin 28 haftalık bebeĝime tüm ek gida videolarıni izlememe ragmen halen biseyleri yanliş yapıyormuş gibi hissediyorum. Sosyal medyada o kadar cok tarif var ki bu ayda bu dogru mu saglikli mi diyorum sonra ben niye hep ayni seyleri yapiyormusum gibi hissediyorum yetersizlik olusturuyor. Bir blog tarafından okumak belki içimi rahatlatacak . Eminim bu konu tum anneleride endiselendiriyordur diye dusunuyorum. Benim naçizane tavsiyem. Teşekkürler.
A

Aslıhan B. S.

1 Mayıs 2026 00:25
Gelişimsel basamaklar için “check list” ler olsun bebeğimiz hakkında girip bakıp ilerlemeleri kaydedelim
B

Berfin E.

4 Mayıs 2026 17:57
Prematüre bebekler için gelişim basamakları ve fenton büyüme eğrisine göre değerlendirme olmalı yani bebeğin düzeltilmiş yaşına göre takip olmalı
Melahat G. S.

Melahat G. S.

5 Mayıs 2026 11:17
Her ay yaptırabildiceğimiz etkinlik oyun vb şeylerin olduğu bir bölüm olabilir içinde öğretebileceğimiz şarkı vs gibi
T

Tuba B.

Premium Üye
5 Mayıs 2026 20:20
Uyku kaydında gece uyanmalarını gösteren bir tik atabileceğimiz alan olsa yani çocuk 10 saat uyudu kaç Kere uyandı
G

Gizem

Premium Üye
5 Mayıs 2026 20:47
Merhabalar, geçmişe dönük alerji ekleyemiyorum. Hastalık takibinde bu var ancak alerjide de uygulama öncesi verilerinizi ekleyebilirsek çok iyi olur.

Ek olarak büyüme takibinde baş çevresi zorunlu değil isteğe bağlı olsa daha faydalı olacak. Başka uygulamalarda zorunlu olmadığı için o verilerimiz eksik. Buraya taşıyamadığım için birkaç uygulama birden kullanmak durumunda kalıyorum
E

Ezgi K.

Premium Üye
12 Mayıs 2026 21:55
Aşı takviminde yaptırdığımız tarihi yazabileceğimiz bir alan olsa harika olur
İ

İrem B.

13 Mayıs 2026 12:49
Merhaba bence ebeveynler çocukları için ayrı ayrı veri tutmaktansa verileri tek kanalda görebilmeli bu özellik var mı bilmiyorum ama ben göremedim
Feride Y.

Feride Y.

Premium Üye
13 Mayıs 2026 20:35
Uyku kayıt kısmında 2 seçenek var. Bir tanesi manuel diğeri ise uykuyu başlat. Bu ikisinin haricinde ek olarak başka seçenek yapılabilir mi? Mesela bebeğim 19:30 da yatsa bile 20:30 civarında derin uykusuna dalıyor bu sürede de 3-4 defa uyanıyor. Bunu da eklemek kaydetmek istiyorum. Fakat böyle bir seçenek göremiyorum.
B

Büşra ..

Premium Üye
16 Mayıs 2026 00:49
Doktora nasıl soru sorabileceğimi göremiyorum. Premium üye oldum. Hastalık eklemeniz gerek demişsiniz ancak o alanda da çıkmadı seçenek. Dönüş sağlarsanız sevinirim
T

Tugba C.

17 Mayıs 2026 17:17
Persentil takibi olmali
Aysun B.

Aysun B.

20 Mayıs 2026 19:17
Sanırım [5.aya](5.aya) kadar uyku bildirimi geliyordu sonrasında uyku bildirimi gelmemeye başladı o bildirim benim çok işime yarıyordu sonra uyku dğzenini kendim oturtamadım bir türlü
H

Hacer T.

21 Mayıs 2026 02:04
İlaç doz hesapları kiloya göre

Etkinlik önerileri

Günün oyunu gibi

günün menüsü
M

Merve Y.

Premium Üye
21 Mayıs 2026 20:52
Merhaba, hastalık takibinde yalnızca bir tane fotoğraf ekleyebiliyoruz. En azında 3 fotoğraf ekleyebilmeyi isterdim. Mesela vücutta döküntü şikayeti giriyorum. Vücudunun farklı yerlerinde var ancak sadece bir fotoğraf ekleyebiliyorum. Bu şekilde doğru bir tanı koyulamayabilir gibi geliyor. Teşekkürler
Z

Zübeyde Ç.

21 Mayıs 2026 21:32
Manuel uyku girince silme seçeneği yok yanlış girildiğinde geri alınamıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir