Babysfer’de Başka Neler Olsun?
2067 görüntüleme

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 17:44
Sevgili Babysfer Ailesi,
Sizlerle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz!
Babysfer’i sizin için daha faydalı, daha eğlenceli ve hayatınızı kolaylaştıran bir uygulama haline getirmek en büyük önceliğimiz.
Sizce ideal bebek & ebeveyn uygulaması nasıl olmalı, hangi özellikler olmalı? 💭
- Şu özellik olsa her gün mutlaka kullanırdım dediğiniz neler var?
- Bebeğinizi büyütürken 'Keşke uygulamada şöyle bir araç/asistan olsaydı' diye düşündüğünüz anlar oluyor mu?
Diğer uygulamalarda görüp beğendiğiniz veya tamamen sizin hayal ettiğiniz yeni özellik fikirlerinizi merak ediyoruz!
Uygulamamızın bir sonraki güncellemesinde sizin bir fikriniz yer alabilir.
Bu konuda düşüncelerinizi bize bu konu altından iletebilirsiniz. ⭐
Sizlerle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz!
Babysfer’i sizin için daha faydalı, daha eğlenceli ve hayatınızı kolaylaştıran bir uygulama haline getirmek en büyük önceliğimiz.
Sizce ideal bebek & ebeveyn uygulaması nasıl olmalı, hangi özellikler olmalı? 💭
- Şu özellik olsa her gün mutlaka kullanırdım dediğiniz neler var?
- Bebeğinizi büyütürken 'Keşke uygulamada şöyle bir araç/asistan olsaydı' diye düşündüğünüz anlar oluyor mu?
Diğer uygulamalarda görüp beğendiğiniz veya tamamen sizin hayal ettiğiniz yeni özellik fikirlerinizi merak ediyoruz!
Uygulamamızın bir sonraki güncellemesinde sizin bir fikriniz yer alabilir.
Bu konuda düşüncelerinizi bize bu konu altından iletebilirsiniz. ⭐
G
Gülşah S.
Premium Üye
19 Nisan 2026 17:51
Merhabalar bildiğim kadarıyla uyku kaydını 3 günlük görebiliyoruz onu geriye dönük daha fazla gün görebilsek en azından 1 haftalık 🙏🏻

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 17:56
Merhabalar bildiğim kadarıyla uyku kaydını 3 günlük görebiliyoruz onu geriye dönük daha fazla gün görebilsek en azından 1 haftalık 🙏🏻
Teşekkür ederiz öneriniz için.
Bir sonraki güncellemede tuttuğunuz tüm kayıtlara ulaşabileceğiniz ve görebileceğiniz şekilde geliştirme yapacağız. 💚
N
Nebrdml
Premium Üye
19 Nisan 2026 18:05
premium üye olmama rağmen imkanlarından faydalanamıyorum. bu durumla alakalı sorunların giderilmesini talep ediyorum.

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 18:13
premium üye olmama rağmen imkanlarından faydalanamıyorum. bu durumla alakalı sorunların giderilmesini talep ediyorum.
Merhaba,
İlgili problemi giderdik. Uygulamayı kapatıp açmanızı rica ederiz tekrardan.

Fatma A. U.
19 Nisan 2026 18:18
Premium üyelik olmadan da fotoğrafla soru sormak istiyorum ben
G
Gözde Ö. K.
19 Nisan 2026 18:43
Doktorlarımız son zamanlarda hastalık kayıtlarımıza cevap vermiyorlar maalesef, benim son hastalık kayıtlarıma hiç cevap gelmedi. Başka başına gelen var mı bilmiyorum

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 18:47
Premium üyelik olmadan da fotoğrafla soru sormak istiyorum ben
Premium üye olmadan maalesef fotoğraflı soru soramazsınız.

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 18:49
Doktorlarımız son zamanlarda hastalık kayıtlarımıza cevap vermiyorlar maalesef, benim son hastalık kayıtlarıma hiç cevap gelmedi. Başka başına gelen var mı bilmiyorum
Hastalık kayıtlarınıza doktor yanıtı alabilmek için Premium Üye olmanız gerekmektedir.
G
Gözde Ö. K.
19 Nisan 2026 18:50
Hastalık kayıtlarınıza doktor yanıtı alabilmek için Premium Üye olmanız gerekmektedir.

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 18:51
Daha önceden öyle değildi sanırım. Anladım teşekkür ederim
1 Nisan itibarı ile yalnızca premium üyeler doktor yanıtı alabilmektedir.
Ücretsiz olarak 7 günlük premium alabilirsiniz. Sağ altta bulunan Profil butonundan ulaşabilirsiniz.

Gamze P.
19 Nisan 2026 19:05
Hasta takibinde dosya ekleme olsun o an ses kayıt yapamıyoruz video ses resim ekleme özelliği olursa daha kullanışlı olacağını düşünüyorum

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye19 Nisan 2026 19:11
Hasta takibinde dosya ekleme olsun o an ses kayıt yapamıyoruz video ses resim ekleme özelliği olursa daha kullanışlı olacağını düşünüyorum
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Dosya ekleme özelliği ekleyeceğiz. Video, Resim, Ses, PDF belgelerini iletebileceksiniz.

Seval b.
20 Nisan 2026 22:05
Merhabalar
Uyku sekmesinde uykuyu başlat veya manuel gir diye iki seçenek var. Yalnız benim istediğim bir kaç defa girebilmek. Yani kızım gün içinde defalarca uyanıyor hepsini girip düzenli
Bir grafik oluşturup bunu yorumlatabilmek veya gelişme mi gerileme mi olduğunu görebilmek isterim. Böyle bir sekme varsa ve bilmiyorsam da öğrenmek isterim.
Uyku sekmesinde uykuyu başlat veya manuel gir diye iki seçenek var. Yalnız benim istediğim bir kaç defa girebilmek. Yani kızım gün içinde defalarca uyanıyor hepsini girip düzenli
Bir grafik oluşturup bunu yorumlatabilmek veya gelişme mi gerileme mi olduğunu görebilmek isterim. Böyle bir sekme varsa ve bilmiyorsam da öğrenmek isterim.
A
Aliihsan C.
21 Nisan 2026 09:51
Yapay zeka ile doğrudan konuşma Anlık soru cevap yaparak bizi yönlendirme veya fikir edinme konusunda ciddi yardım olur.
Önemli durumlarda soru var ise yapay zekaya yazarız bu durumu doktoruma bildir yapıp doktor yapay zeka ile konuşmamızı okuyup yapay zeka ile paylaştığımız ses fotoğraf video var ise gorup cevap verebilir.
Yapay zeka ile konuşurken bu hastalık kaydı oluşsun mu diye seçenek çıkıp hastalığımızı otamatik olarak kayit altına alabilir.
Hastalık güncellemede hata yaşıyoruz.
Önemli durumlarda soru var ise yapay zekaya yazarız bu durumu doktoruma bildir yapıp doktor yapay zeka ile konuşmamızı okuyup yapay zeka ile paylaştığımız ses fotoğraf video var ise gorup cevap verebilir.
Yapay zeka ile konuşurken bu hastalık kaydı oluşsun mu diye seçenek çıkıp hastalığımızı otamatik olarak kayit altına alabilir.

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye21 Nisan 2026 12:38
Merhabalar
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Not aldık, bu şekilde bir iyileştirme yapacağız.

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye21 Nisan 2026 12:39
Yapay zeka ile doğrudan konuşma Anlık soru cevap yaparak bizi yönlendirme veya fikir edinme konusunda ciddi yardım olur.
Bunu bir sonraki güncellemede yayınlayacağız. Şu anda geliştirmesini yapıyoruz. Doğrudan yapay zeka ile anlık konuşup bilgi alabileceksiniz.
E
Elif M. O.
21 Nisan 2026 13:37
Hastalık septomları artsın bence çişli bez sayısı olabilir birde önceden kendimiz kaydettiğimiz öksürüğü yükleyebilsek çok iyi olur çünkü öksürdüğün ya ortamı tam ses olmuyo bi türlü sağlıklı bir ses kaydı yükleyemiyorum
E
Emine G.
21 Nisan 2026 14:50
Ciş takibi. Kaka. Analizi gibi
E
Elmin M.
21 Nisan 2026 15:28
Dana böyük çocuklarla ilgili soru sormak istiyorum

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye21 Nisan 2026 16:20
Hastalık septomları artsın bence çişli bez sayısı olabilir birde önceden kendimiz kaydettiğimiz öksürüğü yükleyebilsek çok iyi olur çünkü öksürdüğün ya ortamı tam ses olmuyo bi türlü sağlıklı bir ses kaydı yükleyemiyorum
Teşekkürler geri bildiriminiz için. Bu talepleriniz için güncelleme yapacağız.
Yükleniyor...