Konu Dışı Yazılan Hiçbir Mesaj Ciddiye Alınmayacak ve Silinecek.

5972 görüntüleme
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

3 Ağustos 2025 12:42
Lütfen ilgili başlık altında sorularınızı sorun. Bu kısımda sadece forum başlıkları önerileri istiyoruz.
S

Semra D. ..

17 Kasım 2025 21:31
Temiz içerikli demir ilacı önerisi özellikle ek fıda dönemindeolan bebekler için
M

Merve N. S.

28 Kasım 2025 08:41
Merhaba hocam 10 aylık erkek bebek laringomalazi denildi hırıltısı hiç gitmiyor yeni doğandan itibaren bu şekilde
G

Giem

28 Kasım 2025 08:53
Hocam 9. Ay 1 günlük 8. Aya girince birden ek gıdadan uzaklaştı en sevdiği şeyleri dahi yememeye başladı diş çıkaracak ve ilk dişimiz bundan kaynaklı mıdır düzelir mi acaba ? Ne yapabilirim
B

Büşra Ş.

2 Aralık 2025 20:39
Hocam ben görüntü gönderemiyorum bir sorum var hastalık takibi kısmına girdim fakat görüntü ekleyemiyorumsorum bebeğimin kakası hakkında
Ş

Şeyma

4 Aralık 2025 22:48
Hocam merhaba oğlum 17 aylık ve üç gündüragzı açık horlayarak uyuyor
Sümük yok öksürük yok ancak sureklı uykusuz cnku burnundan nefes alamadığı ıcın uyuyamıyor ne yapıcMı şaşırdım neden olabılır
N

Nurdane D.

5 Aralık 2025 09:14
Düzeltilmiş 3buçuk aylık (gerçek 4buçuk)ikizlerim var . Oğlum uyurken uyanırken ,açken, yedikten sonra sürekli ağlıyor . Bazen çok aşırı ağlıyor bazen bilerek ağlıyor . Neden olabilir ve çok yoruldum . Alışkanlıktan ağlıyor olabilir diye düşünüyorum bu ağlama alışkanlığını nasıl yenebilirim ?
Z

Zeynep E. B.

7 Aralık 2025 11:55
Hocam merhaba cevaplarsanız çok sevinirim önerdiğiniz besafe marka oto koltugundan almak ıstıyorum fakat bebeğim 6.5 aylık 8 kg 9-18 kg olanını kullanabılırmı? bu ay almam gerekiyor uzun yolculuk yapacağım ve şöyle bir sıkıntı var ki besafe tek yönlü olarak kullanılabılıyormuş e 2 yaşına kadar oto koltugu arkaya bakması lazım diye biliyorum 2 yaşında 9 kg cocuk olmayacagınada göre nasıl olucak?
M

Mehves

7 Aralık 2025 12:19
Bazen uzmanlarin yazdığı gönderiler açılan konular arasnda kayboluyor. Sizlerin yazmasi için ayrı bir başlık olabilir mesela Uzman görüşünde bu hafta gibi. Yada o hafta en çok açılan konu başlıklarına itafen bi yazi olabilir. Haftanın konusu gibi.
G

Gülşah E. ..

9 Aralık 2025 19:06
Yeni doğanlarda kaka takibi ve kabızlık ile ilgili başlık olsa harika olur 🙏
G

Gülşah E. ..

15 Aralık 2025 12:34
10 gün ile 15 gündebir kaka yapıyor 3 buçuk aylık .hatta lavman yaomak zorunda kaldik.bu normalmi ? Sadece anne sütü içiyor
Z

Züleyha A.

16 Aralık 2025 21:28
Konu nasıl oluşturacağız. Sormak istediğim konu yok. Alakasız bir yere yazmak da istemem
Ş

Şevval K.

18 Aralık 2025 09:26
Hocam 1 yaş öksürüyor ne iyi gelir ateş burun tıkanıklığı yok iştahsızlık var
S

Selin T. ..

21 Aralık 2025 01:39
40 günlük bebeğim kafasınin arkasında darbe aldı.Olay şöyle sağım yapıyordum besledikten sonra gazını çıkarmak istedim.Cocugu çok ters aldım yüzü bana dönük olması lazımken arkadydi kafasını geriye atınca tak diye ses geldi hafif şişlik gibi birşey var benden kayaklımi bilmiyorum
Tülay Ş.

Tülay Ş.

26 Aralık 2025 13:48
Bence gorsel ekleme kismida olmali örneğin allerjik reaksiyondaki goruntusunu ekleyebilmeliyiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir