Konu Dışı Yazılan Hiçbir Mesaj Ciddiye Alınmayacak ve Silinecek.

2238 görüntüleme
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

3 Ağustos 2025 12:42
Lütfen ilgili başlık altında sorularınızı sorun. Bu kısımda sadece forum başlıkları önerileri istiyoruz.
D

Dilara L.

6 Ağustos 2025 07:42
Takviye damlalar ile ilgili başlık da bulamadım ben demir, d vit gibi
E

Esra T. ..

6 Ağustos 2025 08:25
Kendi sorularımızı kolaylıkla bulmalıyız. Veya favorileme özleliği gelebilir. Bi soruyu beğenip cevabı da merak ettiğimizde onu bi daha kolay bulabilsek. Ve sizin cevabı görsek
Feride Y.

Feride Y.

6 Ağustos 2025 13:57
Benim bir önerim değil de uygulama ile ilgili sorum olacak. Ben kullanmaya başladığım ilk zamanlarda bebeğimin uyku saatine yakın bildirim geliyordu güncelleme yaptıktan sonra gelmiyor. Haftasına göre uyumlu olup olmadığını ve uyku saatini bildirime göre takip ediyordum. Bildirime uygun da gidiyorduk şu an onun eksikliğini hissediyorum acaba bende mi bir sıkıntı var bildirim ile ilgili
Ö

Özge D. T.

6 Ağustos 2025 22:25
Evcil hayvan ve bebekle ilgili de olabilir hocam bence evinde kedi köpek besleyip bebeği olan çok aile vardır. En azından yaşanılan ilerlemeleri ya da aksaklıkları birlikte paylaşabiliriz.
Ş

Şirin S. ..

7 Ağustos 2025 05:54
Merhaba.. Uygulamadan bildirim geliyor ancak gelen bildirime tıkladığımızda uygulamanın anasayfasına atıyor ve gelen yorumu açılan başlığı tekrar arayıp bulabilirsem cevap yazabiliyorum. Bu sadece bende mi böyle yoksa uygulama özelinde mi bilmiyorum ama uygulamaya özgüyse daha da iyileştirilmesi adına adımlar atılabilir.. sadece bir tavsiye 🌸
G

Gamze Ş. K.

7 Ağustos 2025 08:17
Osman hocanın yanıtladığı konuları görmek isterim birde bildirim gelmiyor :)
Esra D.

Esra D.

7 Ağustos 2025 08:20
Merhaba evet alıntılama olmalı mutlaka msjları göremiyoruz
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

7 Ağustos 2025 09:42
Alıntılama ve uygulama içi bildirim sayfası özelliğini kısa zaman sonra aktif edeceğiz.

Uygulama bildirimleri gelmeyen kullanıcılar telefon ayarlarında Bildirim Ayarları kısmından uygulama bildirimlerinin açık olduğunu kontrol etsin lütfen. Uyku bildirimleri vs gönderilmektedir.
Feride Y.

Feride Y.

7 Ağustos 2025 10:05
Tolga bey bildirimler geliyor telefonumu da tekrar kontrol ettim sadece bildirimin içeriği değişmiş ben onu söylemek istedim. Önceden bebeğinizin uyku saati yaklaşıyor onu gözlemleyin gibi bir bildirim geliyordu şu an o yok. Sadece uyku takibini başlattığımda bebeğim bir saati geçince bildirim geliyor. Uyanıkken uykuya geçişi ile ilgili bildirim alamıyorum.
D

Dilann d.

7 Ağustos 2025 20:49
Kendi mesajlarımızı ve gelen cevapları tekrar o konuya girip arayıp bulmamız gerekiyor bu biraz zaman alıyor açıkçası. Mesajları ve cvpları daha kolay görsek ve bildirim gelse bir de gerçekten favorileme olsa merak ettiğimiz soru ve cevapları kolay bulsak daha güzel olur
L

Leyla A.

7 Ağustos 2025 21:35
Araçlar sekmesinde favori yada sık kullanılanlar gibi bir seçme olsa güzel olur, örneğin emzirme ve uyku sık kullandığım araçlar, her seferinde aşağıda bulmak yerine zaman kaybetmeden en üste almak isterdim
M

Melike N. A.

7 Ağustos 2025 23:05
Temiz içerikli kitap önerileri kategorisi
S

Seda B.

8 Ağustos 2025 17:39
Uyku kısmında Manuel uyku ekle kısmı var gayet güzel ama uyku başlangıcını tek başına girmeliyiz yada Manuel başlattığımız uykuyu Manuel olarak bitirebilmeliyiz. Çünkü bebeğimiz uyuduğu anda yada uyandığı anda giriş yapıp işaretleyemiyoruz.
R

Rabia M. ..

8 Ağustos 2025 19:01
Prematüreler için ayrı bir başlık olsa harika olur
Esmanur B. .

Esmanur B. ..

8 Ağustos 2025 19:23
Tecrübe edindiğim konuyu bir anneye iletmek istedim yazdım ama sonrasında soru sormuş ben bunu göremedim geç dönüş yapabildim. Önceleri bununla ilgili bir kaç bildirim aldım başkaları da bununla ilgili yorum yaptı diye ama son iki gündür alamıyorum. :) bununla ilgili çözüm bekleriz. Teşekkürler 💐
Esmanur B. .

Esmanur B. ..

8 Ağustos 2025 19:25
Osman Hocam uygulamayı değerlendirin ( puan tarzı )dedi ama nereden yapılır göremedim? Yanlış mı anladım acaba
T

Tuba K.

8 Ağustos 2025 20:32
Bıde yazılan mesajları yenileri zor görüyoruz yenılıyorum yenılıyorum yarım saat sonra ancak goruyorum
D

Damla a.

9 Ağustos 2025 04:47
Uyku bildirimi Max uyanıklık süresine ulaşınca mi geliyor yoksa min sürede mi
Feride Y.

Feride Y.

9 Ağustos 2025 14:08
Uyku takibi bölümünde blokların arasını görmek için tıklayın yazıyor tıklıyorum ama ben mi göremiyorum bilmiyorum. Bildirmek istedim bunu da orada tam olarak neyi gösteriyor hiç göremiyorum ben
Şeyma S. .

Şeyma S. ..

9 Ağustos 2025 20:34
Bazı sohbetlerde annelerimiz soru sorarken ya da bi konu üzerinde konuşurken bebeğinin kaç haftalık ya da aylık olduğunu yazmayı unutuyor ve sohbette soru işaretleri oluşuyor daha anlaşılır olması adına ismimizin yanında bebeğimizin kaç aylık olduğu da eklenebilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir