Konu Dışı Yazılan Hiçbir Mesaj Ciddiye Alınmayacak ve Silinecek.

2237 görüntüleme
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

3 Ağustos 2025 12:42
Lütfen ilgili başlık altında sorularınızı sorun. Bu kısımda sadece forum başlıkları önerileri istiyoruz.
Y

Yeliz E. Ş. ..

9 Ağustos 2025 22:57
Hocam alt kategori değil ama bez takibi için araç ekleyebilir misiniz ben gerçekten çok ihtiyaç duyuyorum.
H

Hiranur Y. K.

10 Ağustos 2025 12:42
Bazı sorulan soruları takip etmek istiyorum. Kim ne cevap yazmış diye çünkü bu konular bazen benzer konular olabiliyor. Fakat o soruyu kaybediyorum. Soruyu favorileme gibi bir özellik olsa o soruya gelen cevapları kontrol etsek favrori kısmından
Z

Zeliha U. ..

10 Ağustos 2025 17:27
Öncelikle bu harika uygulama için teşekkür ediyorum fakat Uygulamadan bildirim alamıyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ağustos 2025 23:53
Osman hocam sağlık profesyonellerinin yazdığı başlıklar belki bir kısımda toplanabilir. Sorularla karışabiliyor ya da altta kalabiliyor çünkü
B

Betül P.

11 Ağustos 2025 08:47
Ana başlığın altındaki alt başlığa girince arama özelliği yok sanırım elim hep ona gidiyor tekrar geri gidip ana alandan arama yapıyorum. Alt kategorilere de filtreleme yapılabilir (zaten yapılıyorsa bilmiyorum ciddiye almayın:)
D

Dicle B.

11 Ağustos 2025 13:00
Alt başlıklarda 2. El gibi bir başlık açılabilir, satış amaçlı değil de paylaşım amaçlı diye düşünüyorum. Elimde alerji maması oldukça var. Diyetimizi açtığımız için ihtiyacımız da kalmadı. Bu mamaya gereksinim duyan bir aileye göndermek istiyorum bu ve buna benzer paylaşımlar ailelelr arası yapılabilir bilmiyorum nasıl uygun görürsünüz?
İ

İrem K.

11 Ağustos 2025 21:33
Bildirime tıkladığımda kayboluyor ve bazen açılmamış oluyor ya da geri tıklıyorum kayboluyor bildirimleri takip edebileceğimiz bir sekme olmalı bildirimler bir süre orada dursun
B

Buse

12 Ağustos 2025 08:41
Sorularımıza yanıtlama yapıldığı zaman tarafımıza bildirim gelebilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir