Konu Dışı Yazılan Hiçbir Mesaj Ciddiye Alınmayacak ve Silinecek.

4934 görüntüleme
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

3 Ağustos 2025 12:42
Lütfen ilgili başlık altında sorularınızı sorun. Bu kısımda sadece forum başlıkları önerileri istiyoruz.
merve

merve

20 Ağustos 2025 09:23
Cevap olarak etiketleme özelliği ,fotoğraf ekleme, atak haftası ve bildirim gelme özelliği gelmeli diye düşünüyorum naçizane fikrim cok faydalı olabilir
A

Aslı O. D.

20 Ağustos 2025 12:45
Başka konuya geçmek için tüm sayfayı yukarı kaydırmak cidden zor baya mesaj okumuş oluyor insan geri tuşu görünür olmalı bence
V

Vüsala I.

20 Ağustos 2025 12:49
Ek gida takibi ola bilir hocam
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

20 Ağustos 2025 20:22
Hocam merhaba kızım 6 ay 22 günlük her ay doktor kontrolüne düzenli olarak gidiyoruz doktorumuz bir şey söylemedi ama kızımın sol kolunda ve sağ bacağında fazladan boğum var neden olabilir?
A

Aslı O. D.

22 Ağustos 2025 06:50
Birisi sizin yazdığınız yere konuya cevap yazınca direk bildirimi tıklayınca oranın açılması iyi olur ancak uygulama açılıyor şimdi hangi konu nerde cevap yazmış tek tek yazdığın konulara bakıyorsun
M

Merve L.

22 Ağustos 2025 07:27
Hocam fotoğraf özelliğide gelsin lütfen
N

Nurten

23 Ağustos 2025 15:38
Alt başlık önerileri kısmında mutlaka yine başlıklar dışında merak edilen ve sorulan sorular olacağı için buradaki öneriler değerlendirildikten sonra Genel Sorular başlığı getirilebilir.
Y

Yaprak A.

24 Ağustos 2025 10:11
Özel Aşı takvimi için ay ay bir şema olsa ve sabit kalsa biz ordan baksak. Birde aylık olarak yapılması gereken aktiviteler olsa mükemmel olur.
A

Ahizer K. A.

24 Ağustos 2025 19:05
Fotoğraf yükleme de olabilir sorduğumuz sorularda
Z

Zeynep A. ..

24 Ağustos 2025 21:26
Ben soru sorma kısmının daha anlaşılır olmasını isterdim uygulamada bir türlü bulamıyorum her girdiğimde kayboluyorum bilmiyorum bu bi açık mı sorun bende mi ama bulamadım kaç saattir
B

Betül M.

24 Ağustos 2025 21:37
Prematüre bebeklere özel başlık istiyoruz. Daha detaylı bilgi almak için
N

Nimet K. ..

16 Eylül 2025 19:09
Hocam merhaba. Benim bebeğim 1 yaş 2 aylık. Anne sütü alıyor. Sabah kahvaltı yapmıyor. En sevdiği şey kefir,incir,üzüm,tahin-pekmez. Yumurta ve peynir yemiyor. Yemesi için zorlamıyorum. Diş sürecinde. 9.dişi gelecek. Doğru yapıyor muyum? Yoksa ne olursa olsun yedirmeli miyim?
S

Seher Ö. K.

16 Eylül 2025 20:15
Verem aşısı konu başlığı. Aşı sonrası 3 defa patlama ve sarı akıntı bebek 6 aylık
T

T.e

18 Eylül 2025 11:03
uygulamada olan doktor ve hemşire ya da yardımcı olacak arkadaşları göremiyorum soru sormak istediğim zaman nerden sorabilirim
G

Gamze B. ..

18 Eylül 2025 11:52
Çok kusan bebekler içinde sorum olacaktı
R

Rahel ..

20 Eylül 2025 20:22
Oğlum3 yaşında10 kilo doğum kilosu 3 kilo 2 aylıkkenbingildak kapandı ama sorun teşkil etmedi kontrolleri yapıld ıama yeme reddi oldu 4 ayllikken ek gıdaya basladik ve raporlu süt iciyor hala ama asla kilo alımı yok iştah sıfır yardımcı olurmusunuz
A

Adeviye A.

23 Eylül 2025 19:12
Hocam emzirmeyi bırakmak istiyorum ve sadece sabaha doğru bir kez emiyor 21 aylık . Parmak emmeye başladı hazırdeğil mi acaba daha once böyle Bir alışkanlık yoktu
S

Sultan

26 Eylül 2025 18:46
Atak dönemleri ile ilgili bir başlık kesinlikle olmalı 🌸
H

Hazal K. ..

10 Ekim 2025 21:04
Vitamin kullanimi hakkında bir başlık olsa hatta markalarin iceriklerin bizlerin çok net anlayacağı bir biçimde hesaplama olustursaniz bebegin ayını kilosunu girsek otomatik hesaplasa örneğin 8 aylik oğlumvar 11.200 gr dün eczaneden sidefer aldim eczacı bana 10 damla vermen gerekiyor dedi bizzat firmayı aradım sagolsunlar biyologları ilgilendi bir hesaplama yaptı 2 damla kullanmam gerektiğini söyledi İnternette ve o kadar kirli bilgi varki bence bu konu çok önemli
H

Hamide G. K. ..

26 Ekim 2025 17:50
Hocam lütfen görün 45 günlük bebegım köpek havlar gibi öksürüyor evde ne yapabilirim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir