Uyuturken Kafasını Kaşıması

84 görüntüleme
B

Büşra Ö.

Premium Üye
7 Mayıs 2026 13:57
Bebeğim 5:.5 aylık uyurken kafasının arkasını tam tepe noktasını bazen böyle kaşıyor gibi bu aralar biraz da kulağını oynuyor gibi diş çıkarttı zaten alttan iki tane ama üstler mi çıkıyor acaba onun için mi kaşınıyor başka bir şey mi var acaba bilmiyorum bir de bu aralar zaten burnu tıkalı hava veriyorum burnunu açıyorum ama yine de tıkanıklık geçmiyor ateşi yok genel durumu iyi aslında keyfi falan iyi ama burnunun tıkanıklığı artık beni çok rahatsız ediyor iki konu bir arada sordum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
7 Mayıs 2026 13:57
Bebeğinizin uyurken kafasını kaşıması ve kulağını oynatması çeşitli nedenlere bağlı olabilir.

Diş Çıkarma: 5,5 aylık bir bebekte diş çıkarma devam ediyor olabilir. Üst dişlerin çıkması bazen alt dişlere göre daha sancılı geçebilir.
Burun Tıkanıklığı: Bebeğinizin burnu tıkalıysa, bu rahatsızlık uyurken kaşımasına neden olabilir.
* Kulak Problemleri: Kulağını oynatması kulak ile ilgili bir problemin habercisi olabilir.

Burun tıkanıklığını gidermek için şu önerilere dikkat edebilirsiniz:

1. Burun Temizliği: Bebeğinizin burnunu düzenli olarak temizleyin.
2. Nem: Bebeğinizin odasını nemli tutun.
3. Hava Temizliği: Odayı düzenli olarak havalandırın.

Eğer bebeğinizin durumu devam ediyorsa bir pediatriste danışarak daha detaylı bir değerlendirme alabilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 10 aylık bebek uyanma saati
2. Burun Tıkanıklığı
3. Uyuyamıyor
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir