10 aylık bebek uyanma saati

189 görüntüleme
Ö

Özlem A.

3 Haziran 2025 08:52
Merhaba. Bebeğim birkaç gün sonra 10 aylık olacak ancak akşam 8de yatıp sabah genelde 5.30 gibi uyanıyor. Tabi gece genelde 12den sonra neredeyse saat başı uyandığını da söylemem lazım. Bu uyanmalar dişe bağlı diye düşünüyorum ama sabah çok erken uyanıyor galiba? Bu normal mi ya da nasıl uzatabilirim uyanma saatini?
B

Berivan E.

3 Haziran 2025 08:54
Benim de oğlum 6 aylık aynı sorunu yaşıyorum
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

3 Haziran 2025 09:36
On aylık bir bebek için genellikle beklentimiz gün içerisinde uykudan bir uykuya düşmesi yönünde. Gece saat başı uyanması ise normal beklentinin dışında bir durum. Genelde diş sancısı bu duruma neden olur ve eğer diş sancısını çözebilirseniz gece sık uyanmanın önüne geçersiniz. Sabah 5:30 civarında stres ormanları tekrar artmaya başlayacağı için çocuğunuzun uyanıklığı belirginleşebilir. Özetle bir çok farklı şu an Konuşmadığımız sorunuz olsa da asıl sorunuzun diş sancısı olduğunu söyleyebilirim…
Ö

Özlem A.

3 Haziran 2025 12:45
Çok teşekkür ederim hocam. Şu anda iki uyku yapıyor ama tek uykuyu deneyelim en iyisi. Diş için de günde 3 defa 2şer tane osanit diş topu veriyoruz, biri en son yatarken olmak üzere. Başka öneriniz olur mu acaba?
A

Ayşegül Ü.

26 Haziran 2025 03:06
Tam olarak 10 aylık olduk bugün ve aynısını yaşıyoruz bi süredir sizde durum düzeldi mi 5.30 uyanmları .
Ö

Özlem A.

26 Haziran 2025 03:21
Bir ara düzeldi ama tekrar başladı. Karartma perde aldık, onunla birlikte biraz daha iyi ama zorlu bir diş olayı var, o yüzden karışık. Geçen gece, gecenin ortasında tam 2.5 saat ayık kaldı mesela☺
A

Ayşegül Ü.

27 Haziran 2025 03:04
Bizde aynıyız her gün belirli saatlerde uyanıyor azı dişler şiş kabarmış büyük ihtimalle ondan
E

Esma Ö.

27 Haziran 2025 04:30
Bizde de aynı sorun var 10 aylık ama yeni çıkan dişimiz yok çıkan dişler hepsi patladı zaten diş haricı baska bi sebep olabilir mi göz burun kaşıntısı çok ağlayarak uyanıyor
Ö

Özlem A.

27 Haziran 2025 04:44
Bizim de sürekli kulaklarını tutuyor ve kaşıyor. Baya parmağını içine sokup kaşıyor ama anlamadım. Üst ön dişler çıkıyor şu anda. Sıralama farklı biraz bizim. Sonra da azı dişleri falan mı çıkacak da kaşıyor acaba bilemedim.
Ö

Özlem A.

27 Haziran 2025 04:45
Bizimki uykusu geldiğinde göz ve burnunu çok kaşıyor ama bunu eskiden beri yapıyor. Alerjik falan olması sizinki?
E

Esma Ö.

27 Haziran 2025 04:55
Bizde de uyku geldiğinde kaşıntı oluyor ama bildiğimiz bi alerjisi yok uyku arasında da gözleri kasiyarak ağlayarak uyanıyor geceleri diş bizim üst 3 tane birden çıktı 4.de ucu çıktı ama sık uyanmalar geçmedi 😞
Sanem K.

Sanem K.

27 Haziran 2025 05:05
Merhaba biz de aynı dertten muzdaribiz oğlum 10 aylık oldu ve 5.30 da kalkıyor alarm kurmuş gibi. Üstüne akşam saat 22.00 ye doğru uyumaya başladı ne yaparsam yapayım uyumuyor. Gece sürekli uyanıyor.Gündüz de uykusunualamıyor tabii karmaşık bir döngünün içine girdik. 1 ay önce Dr gittik herşey normaldi. 1 haftadır böyle. Kısacası imdat.
Ö

Özlem A.

27 Haziran 2025 05:29
Sanırım sıcaktan da oluyor biraz. Yani havalar giderek ısınıyor ve bakalım yeni bölümlerde bizi neler bekliyor😅umarım kolaylıkla atlatırız hepimiz
A

Ayşegül Ü.

27 Haziran 2025 05:38
Bende onu anlamıyorum gecte uyusa erkende uyusa 5.30 ta ayakta umarım geçer bi an önce

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir