Uyuyamıyor

125 görüntüleme
M

Merve K.

28 Ocak 2026 23:55
Bebeğim bugün 5 aylık. 3.5 aylıktan beri gece ve gündüz çok huzursuz özellikle geceleri saat başı uyanıyor dalamıyor ve sürekli uyumak istiyor gündüz de dahil. Son 2-3 gündür de uyuyacakken aşırı derecede ağlıyor dalamıyor dişlerine bakıyorum belirti yok ağrı kesici veriyorum diş jeli sürüyorum ne fayda ateşi yok burnu açık sorun ne anlamıyorum artık.
G

Gülendam ..

29 Ocak 2026 00:10
Benim bebeğimde 5 aylık. Yaklaşık 2 haftadır gece uyku düzeni gitti saat başı sürekli uyanıyor uyusa bile gözleri yarı açık gün içinde toplam 2 3 saat uyumuyordur. Görünürde hiçbir hastalığı yok çok şükür. Bende dişe vuruyorum doktorumuz dişleri gözükmüyor ama yer yapıyor demişti sadece emerken sakinleşiyor.
B

Burcu A.

29 Ocak 2026 00:11
Benim oğlumda 5.5 aylık uyuturken çığlık atıyordu bugün salyalar eller sürekli ağızda poposu bir yere deysin istemiyor sürekli kucak istiyor yeme düzeni değişti diş jeli sürüyorum çok huysuzlandığında malum anlayamıyoruz ki yavru kuşları
B

Burcu A.

29 Ocak 2026 00:12
Birde benim ki daha tam dönemiyor dönmek istiyor dönemediği için bide ona kızıyor şapşik oğlum😂
H

Hatice K. Z.

29 Ocak 2026 02:36
14. haftaya girdik gece bir nebze gündüz hiç uyku kalmadı çok huzursuz gazı var gibi damla da kullanıyoruz değişik bir ruh halinde 🥲
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 10:59
Bu dönemde 4. Ay uyku gerilemesinin etkisi devam ediyor malesef sizin zamaniniz da başladı bizde atak haftaları birleşiyor malesef yakın zamanda düzelecektir ama bu seferde diş başlayabilir bizde öyle oldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir