Uyumada Zorluk

126 görüntüleme
E

Esra M.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 17:29
Gündüzleri uyumayı sevmiyor bir elin parmaklarını geçmez uyku saati sabah altıda günü başlatıyor geceleri ise uykudan uyanmak istemiyor zorla uyandırıyorum ağlayarak uyanıyor 5 dakika emiyor tekrar derin uykuya giriyor son bir haftadır böyleyiz sürekli kucağımda uyumak istiyor
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
31 Mayıs 2026 17:31
Gündüzleri uyumayı sevmeyen ve gece uykudan uyanmak istemeyen bir bebekle zor bir süreçten geçiyorsunuz. Bebeğiniz 5 dakika emiyor ve tekrar derin uykuya giriyor. Bu durum, bebeğinizin uyku düzeninde bir geçiş dönemi veya uyku regresyonu olabilir.

Bebeğinizin uyku düzenini düzeltmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Gündüz uyku rutinini değiştirin: Bebeğiniz gündüzleri uyumayı sevmiyor, bu nedenle gündüz uyku rutinini değiştirmek isteyebilirsiniz. Örneğin, bebeğinizi daha hareketli bir ortamda uyutmaya çalışabilir veya uyku öncesi aktivitelerini değiştirebilirsiniz.

2. Gece uyku rutinini sabitleyin: Gece uyku öncesi rutinini sabitleyin ve bunu her gece aynı şekilde uygulayın. Bu, bebeğinizi uykuya hazırlayacaktır.

3. Bebeğinizi yavaşça uyandırın: Bebeğinizi ağlattarak uyandırmak yerine, yavaşça ve nazikçe uyandırmayı deneyin.

4. Kucağınızda uyumasını azaltın: Bebeğiniz sürekli kucağınızda uyumak istiyor, bu nedenle kucağınızda uyumasını azaltmaya çalışın. Bebeğinizi uyku minderi veya başka bir uyku aracıyla uyutmaya çalışabilirsiniz.

5. Uyku eğitimine başlayın: Bebeğinizin uyku düzenini düzeltmek için uyku eğitimine başlayabilirsiniz. Bu, bebeğinizin kendi kendine uykuya dalmasını öğretecektir.

Bebeğinizin uyku düzeni zamanla düzelecektir, ancak sabır ve tutarlılıkが必要です.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyku Problemleri/destekli Uyku
2. Uyku Sorunları Hakkında Konuşalım
3. Uyku Alışkanlığı Değiştirme
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
R

Rabia T.

31 Mayıs 2026 17:50
Osman beyin uyku uyanıklık sürelerine dikkat edin benimde öyleydi ayına göre takip ettim dakikası dakikasına hayatım kurtuldu
E

Esra M.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 17:51
Rabia T
Osman beyin uyku uyanıklık sürelerine dikkat edin benimde öyleydi ayına göre takip ettim dakikası dakikasına hayatım kurtuldu
Nerden bakabilirim acaba
R

Rabia T.

31 Mayıs 2026 17:54
Uygulama da uyku düzeni takibi var oraya bir kere tıklayıp uyudu uyandı yapın sonra altta yazıyor ayına göre kaç dk uyanık kalacağı o süre dolunca hemen uyutun inanın çok rahat edersiniz. Eğer yapmayı düşünüyorsanız ben detaylı şekikde anlatırım size bebegim olduğu için yazmak zor 🙏☺️
E

Esra M.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 17:56
Rabia T
Uygulama da uyku düzeni takibi var oraya bir kere tıklayıp uyudu uyandı yapın sonra altta yazıyor ayına göre kaç dk uyanık kalacağı o süre dolunca hemen uyutun inanın çok rahat edersiniz. Eğer yapmayı düşünüyorsanız ben detaylı şekikde anlatırım size bebegim olduğu için yazmak zor 🙏☺️
çok sevinirim şuan beşik sallamaktan yoruldum
R

Rabia T.

31 Mayıs 2026 18:08
Esra Malcı
çok sevinirim şuan beşik sallamaktan yoruldum
İnstagram rbiatsn eklerseniz size numaramı atayım bende müsait olunca ses kaydı atayım size
E

Esra M.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 18:11
Rabia T
İnstagram rbiatsn eklerseniz size numaramı atayım bende müsait olunca ses kaydı atayım size
Attım istek
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir