Uyku Problemleri/destekli Uyku

107 görüntüleme
S

Sena Ö.

20 Şubat 2026 22:01
Merhaba herkese bebeğim 5 ay 1 haftalık kolik olduğu için doğduğundan beri çeşitli yöntemlerle hep destekli uyuttuk (kucakta pilates topunda ayakta sallayarak vs ama emzik almıyor) bir kez olsun kendi kendine uykuya dalmadı hep zor ve uzun sürdü uykuya dalma süreci. Hala da öyle devam ediyor özellikle koliğin şiddetli zamanında pilates topunda zıplayarak uyumaya çok alıştı hala kullanmak zorunda kalıyorum belim boynum mahvolmuş durumda. Gece sürekli uyanıyor (en az 6-7 kez ve her seferinde emiyor sadece anne sütü alıyor). Daha önceleri 10-11den erken uyumazdı son 1 aydır çok şükür 9a çekebildik güç bela. Genel olarak gaz sorunu geçti neşeli mutlu bir bebek ama uyku olunca konu canavarlaşıyor benim için de fobi oldu artık uyutmak. Bu hep böyle mi gider uyku eğitimi mi alsam ne yapsam tavsiyelerinize açığım çok teşekkürler şimdiden🌸
S

Seval Y.

20 Şubat 2026 22:05
Aynı şekilde 5 ay 20 gunluk bebegim sadece memede ben ayakta iken sallarsam uyuyor. Hatta bazen süpürge sesiyle açıyoruz. Uyku egitimi kendimi vermeye çalıştım önce uyku saatlerini ayarlamak gerekiyor diye. Sonra sallamayı en son memede uyumayi biriktirip yatakta kendi kendine uykuya geçmesini istiyorum. Emzik almiyor. Uyku eğitimleri pahalı, dis dönemi vs başaramayan kişilerde var. Hala araştırıyorum biraz pahalı ama muhtemelen 6. Ay bittiğinde bende egitim alacagimm
S

Sena Ö.

20 Şubat 2026 22:10
Dediğiniz gibi ben de saat konusunda düzenleme yaptım kendimce, bu uyku danışmanlarının tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum. Yine de uyku resmen bi çile ve çalıştığım için çok yoruluyorum erken kalkıyorum aşırı motivasyonumu düşürüyor bu durum bazen :(
S

Seval Y.

20 Şubat 2026 22:15
Gündüz birebir uyguluyorum saatleri ama gece uykusuna 20:00 da rutinleri bitirip geçirmek istediğimde ya uykuya direniyor ya da dirensede uyuyor yatağa koyuyorum 5 dk sonra tüm gece uyumuş gibi kalkıyor. 22:00 a kadar bekliyor sonra yine başlıyoruz aglama vs öyle uyuyor gece 1 gibi bu sefer besleme istiyor sonra 3 gibi tekrar en son sabah 6, 6 bucuk uyaniyor. Uykusuz geceler artik yormaya başladı. Buradan takip ettiğim kadarıyla ile 11 aylarda bile uyumayan bebekler var çok korkuyorum artik
S

Sena Ö.

20 Şubat 2026 22:55
Allah yardımcımız olsun🥲
D

Duygu Y.

20 Şubat 2026 22:59
Sizi çok iyi anlıyorum ilk 3 ayımız böyşe geçti kolikyi bebeğim şuan 4 aylık uyuyup beş dakika sonra kalkıyordu saatlerce ayağımda sallıyorum bacaklarımın agrısından aglıyordum en son e bebekte satılan hamakdan aldım onunla ayakta sallamaktan kurtuldum bir ikii gün alışmakta zorlandı sonra alıştı ama ara ara direniyor hızlı bir şekilde sallıyorum ayaklarımla hamağı tutup uyluya çok direniyordu yapmadığım şey kalmamıştı .Allah yardımcınız olsun.
S

Sena Ö.

20 Şubat 2026 23:25
Bahsettiğiniz ürünü biz de kullanıyoruz başlarda birkaç hafta çok iyi gitti ama sonradan dönme isteği artınca ve dönemedikçe uyanmaya başladı onun içinde. Şu an sırtüstünden yüzüstüne rahtça dönüyor hatta yan yatarak uyuyor çoğu zaman. O yüzden hamakta hareketi kısıtlandığından maksimum 30 dk uyuyor onun içinde. 🥲 ilk doğduğu zaman da kundak yaptırmamıştı onu daraltan her şeye karşı bu sıpa, şahsına münhasır😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir