Uyku

58 görüntüleme
E

Ebru A.

Premium Üye
4 Mayıs 2026 15:00
Bebeğim 4 aylık ve geceleri kucak dışında uyumuyor. 2 aydır özellikle sadece kucağımda uyuyor ve yatağına koyduğumda 10 dk içerisinde uyanıyor. Gündüz uykuları da aynı şekilde. Ne yapabilirim en azından gece uykusunu yatağında uyuması için ?
S

Simge K.

Premium Üye
4 Mayıs 2026 15:07
Merhaba benim de 9 haftalık oğlum gündüzleri aynı kucakta uyuyor, sadece ellerini yarım kundak yaptım en azından yatağında 1-2 saat uyuyor gündüzleri uyuduktan sonra kucağımda bağlıyorum. Deneyebilirsiniz belki
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
4 Mayıs 2026 16:20
Bebeğinizin uyku sorunu yaygın bir durum. Birçok bebek ilk 3-4 ay boyunca anne sıcaklığı ve güveni nedeniyle kucaakta uyumayı tercih ediyor.

Gece uykusunu yatağında uyuması için bazı öneriler:

1. Uyku öncesi rutin oluşturun: Bebeğinizin uykuya dalmadan önce her zaman aynı rutinleri takip edin (örneğin, banyo, masaj, emzirme, ninni).
2. Yatağını rahat ve güvenli hale getirin: Bebeğinizin yatağı konforlu ve güvenli olmalıdır.
3. Kucağında uyutma süresini azaltın: Bebeğinizin kucağında uyuma süresini kademeli olarak azaltmaya çalışın.
4. Yatağına koyduğunda pışpış yapın: Bebeğinizin yatağına koyduğunda pışpış yaparak onu rahatlatın.
5. Gündüz uykularıyla başlayın: Gündüz uykularında yatağında uyuması için çalışmaya başlayın.

Bunları denediğiniz halde sorunlar devam ediyorsa, uzman birinden yardım almayı düşünün.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Kucakta Uyuma Problemi
2. Kucaksız Uyumuyor
3. Ayakta Kucakta Uyku
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir