Kucakta Uyuma Problemi

156 görüntüleme
A

Ayşe Ü.

14 Ağustos 2025 09:04
Kızım 10 haftalık gündüz uykularını sadece kucakta ya da göğsümde uyuyor yatağına bıraktığım an uyanıyor .uykusu derinleşsin diye beklesem bile bırakınca açıyor gözlerini ve tekrar uyuyamıyor .Bu şekilde uyuduğu için biz de uykusunu alsın diye tüm gün kucakta uyutuyoruz .Gece uykusuna dalınca uyanmıyor akşam 8:30 gibi yatağına yatırıyoruz .Gündüz uykuları için ne yapabilirim
S

Saziye G.

14 Ağustos 2025 09:12
Benim bebeğimde böyle oldu bir dönem dışarı çıkartıyodum veya evde bebek arabasında puset de uyutuyordum imkanınız varsa çingene beşiği hayat kurtarır
B

Bahar K.

14 Ağustos 2025 09:30
Şuan imkanım olsaydı da bebeğimi kucağımda uyutsaydım. İşi gücü yemeği bırakıp öylece sarılsaydım. Biraz büyüdüklerinde siz istesenizde artık durmuyorlar 😳
K

Kübra B. Y.

14 Ağustos 2025 12:40
7 haftalık ve aynı durumu yaşıyorum kucakta olmazsa uyuyamıyor uyumayınca huysuzlanıyor ve sonra ki uykularına dalması güçleşiyor
A

Ayşenur A.

14 Ağustos 2025 12:46
Eski tahta beşik işe yarıyor bende de o problem vardı kucakta uyuyor yatakta uyumuyordu en son gaz sancısında iyi gelir diye tahta beşiğe yatırdım
Y

Yasmina Y. Ö.

14 Ağustos 2025 12:49
İlk haftalar hep öyle oluyor 🥲 çünkü bildiği tek güvenli yer var sizin kucağınız sizin kokunuz. Bence bırakın şimdi uyusun zamanla yatakta uyumaya başlıyorlar değişiyor. Ben o dönemde üstüme yatırıp uyutuyordum, bende uyuyordum onunla. Bir işim varsa da tshirtümü falan bırakıyordum yatağına ama yine de kucağımda olduğu kadar uzun uyumuyordu. Şimdi çok özledim öyle birlikte uyumayı
P

Pınar E.

15 Ağustos 2025 07:27
Benim de bebeğim ilk zamanlar kucağımda göğsümde uyuyordu, saatlerce yerimden kalkamadığımı bilirim. İlk 3 ayda bu durumun normal olduğunu söylüyorlar, Yasmina hanımın dediği gibi en güvenli yer sizin kucağınız çünkü hala anne karnına benzer ortam arıyorlar. Bence de kucağınızda uyusun, o günler de geçiyor inanın size zor oluyor ama sonrasında gündüz de yatağında uyumaya başlıyor. Ben de çok özledim o anlarını, şimdi 3.5 aylık kızım inanın göğsümde uyutmaya çalışıyorum bazen ama sığmıyor ve rahat edemiyor çok özlüyorum 🥹
K

Kübra Ü. ..

18 Ağustos 2025 02:35
Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz benim bebeğimde öyle gündüzleri bırakınca asla uyumuyor gece tuhaf bi şekilde uyuyor ama biz 6aylık olduk hala böyle devam ediyor artık uyku saati gelmesin diye bekliyorum hem uykuya direniyor hemde artık iyice ağırlaştı kollarım çok ağrıyor
G

Gökçe B.

18 Ağustos 2025 10:59
Bizde haftaya 6 aylık oluyoruz ve aynı durum bizde de var. Gündüz uykuları sadece kucakta. Bazen yorucu oluyor ve sıcaktan o da rahat edemiyor. Yine de kucakta uyuyor sadece. Bir çözüm üretemedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir