Kucaksız Uyumuyor

115 görüntüleme
H

Hilal A.

27 Kasım 2025 17:47
Bebeğim tam 2 aylık, sadece kucağımda uyuyor koyduğumda hemen uyanıyor, gün içi ve gece uykularını hep kucağımda yapmak istiyor bensiz uyumuyor, bu durum geçici mi ilerleyen aylarda uykusu derinleşip benden ayrı uyuyor mu lütfen yazar mısınız🌸
S

Seval Y.

27 Kasım 2025 18:17
Tam 3. Aya giricez malesef benimki hala kucağımda uyuyor. Artık uyanacak tekrar uyutma döngüsüne gireceğim diye korkudan kucağımdan bırakmayı bile deneyemiyorum. Geceleri sadece 4 saat kadar kendi yatağında yaptırabiliyorum
Ümran A.

Ümran A.

27 Kasım 2025 18:31
Merhabalar kızım tam 3,5-4ay boyunca sadece kucağımda uyudu kaç saat tutarsam tutayım yere bıraktığım anda uyanıyordu. Ama geçti geçiyor yani o anlar. Daha çok küçük oldukları için anne sıcaklığı istiyorlarmış. Biraz sabırla hepsinin üstesinden geleceksiniz inşallah. Kolaylıklar diliyorum 🍀
İlsu O. K.

İlsu O. K.

27 Kasım 2025 18:35
Merhaba; ilk 3 ay bebeğinizin bu düzensizlikte gitmesi ve size temas halinde uyumak istemesi normal. 3. Aydan sonra ise ufak geçişler deneyebilirsiniz. Mesela gündüz yanına yatıp uyutmayı deneyebilirsiniz. Gece uykusu belki bir süre daha kucakta gider. Geceyi alıştırmak biras daha zor ama alışıyorlar zamanla. Benim yaptığım doğrudur demiyorum kendi deneyimimi aktarıyorum.
4.ay itibariyle gündüz uykularında emerek uyuduysa yatağımızı yatırıp bir kaç dakika yanında yatardık. Bazen uyanır yattığımız yerde pış pışlardık. Zamanla alıştı gündüz yatırıyoruz pışpışla uyuyor. Elbette her gün kusursuz ilerlemiyor bunun dişi var,atağı var,can sıkıntısı,ne olduğunu anlamadığımız günleri var 😄 ama ilk 3 ay bebeğinizden çok şey beklemeyin tabi ki koynunuzda kokunuzu ala ala uyuyacak 🌸☺ yine uygulama içerisinde uyku danışmanları var onların konu başlıklarınada bir bakın isterseniz 🙏🏻
H

Hilal A.

27 Kasım 2025 18:48
Çok teşekkürler☺️❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir