Tuvalet Eğitimi

168 görüntüleme
A

Aycan A.

6 Haziran 2026 13:29
Kızım 24 aylık tuvalet alıştırmalarına başlamak istiyorum ama sanırım bizi uzun bi süreç bekliyor çünkü kızım doğduğundan beri asla bezinden rahatsız olmayan kaka yapıp hiç bişey olmamış gibi rahat oyunlar oynayan üstüne oturan bi çocuk ben tuvalete gittiğimde yanımda geliyor anne çiş yapıyor vs diyor ama bezinin ıslaklığından ve kakasından rahatsız olmaması beni endişelendiriyor tuvalet eğitimi için erken mi yoksa ufaktan da olsa başlamalı mıyız
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
7 Haziran 2026 13:55
Tuvalet Eğitimi Başlama Zamanı

Kızınız 24 aylık ve tuvalet eğitimi başlatmak istiyorsunuz. Ancak, kızınızın bezinden rahatsız olmaması ve kaka yaparken bir şey hissetmemesi sizi endişelendiriyor.

Çocuğun Hazır Olması

Tuvalet eğitimi için çocuğun fiziksel ve duygusal olarak hazır olması önemlidir. Çocuğun bezinden rahatsız olmaması, aslında tuvalet eğitimi için bir avantaj olabilir. Ancak, kaka yaparken bir şey hissetmemesi, eğitimi biraz daha zorlaştırabilir.

Ufak Tan Da olsa Başlamak

Tuvalet eğitimini ufaktan da olsa başlatabilirsiniz. Kızınızın ilgi göstermesi ve sizi tuvalete gittiğinizde yanınızdan ayrılmaması, eğitimi başlatmak için iyi bir başlangıç noktası olabilir.

İlk Adımlar

1. Kızınızla konuşmaya başlayın: Tuvalet eğitimi hakkında konuşmaya başlayın ve kızınızın sorularını yanıtlayın.
2. Tuvaleti gösterin: Kızınıza tuvaleti gösterin ve nasıl kullanıldığını açıklayın.
3. Kızınızın bezini kontrol edin: Kızınızın bezini düzenli olarak kontrol edin ve ona bezinin ıslaklığından ve kakasından bahsedin.
4. Oyunlar oynayın: Kızınızla tuvalet eğitimi hakkında oyunlar oynayın ve onu eğitin.

Sabır ve Azim

Tuvalet eğitimi bir süreçtir ve zaman alabilir. Sabır ve azim göstererek, kızınızın tuvalet eğitimini başarılı bir şekilde tamamlamasına yardımcı olabilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Tuvalet Eğitimi
2. Tuvalet Eğitimi
3. Tuvalet Eğitimi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir