Tuvalet Eğitimi
119 görüntüleme
S
Sibel C.
15 Şubat 2026 12:57
Kızım 15 gün sonra 3 yasinda olacak . 6 ay önce tuvalete eğitimine başladım fakat idrarını söyleyerek tuvalete yapıyor fakat kakasını bu sürede 4 kere tuvalete yaptı o da bizim bazı küçük oyunlarimizla . Kakasını tuvalete yapmayı reddediyor ve altıma yapacağım diyor . Kakadan korktuğunu farkettik fakat bir turlu ikna edemiyoruz kitaplar hikayeler ,her turlu yolu denedim ama ikna olmuyor . Olmadığı icin mecburen bez takıyorum. Kakayi beze idrarını tuvalete yapiyor . Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum . Hic baskı da yapmadım eğitimin başından beri ama asla ikna olmuyor strese giriyor kaka konusu açılınca

Betül ..
15 Şubat 2026 13:32
Bizde 3,5 yaşındayız kakam geldi diyor ama asla tuvalete yapmak istemiyor direk red ediyor ve ağlamaklı oluyor bende şaşırdım
F
Fatma S. ..
15 Şubat 2026 13:33
Instagram da uzm. Busrayuksel onun bir paylaşımı vardı valla sizin için girdim buldum 18 eylül 2025 bir izleyin belki faydası olur 🌸

Betül ..
15 Şubat 2026 14:52
Instagram da uzm. Busrayuksel onun bir paylaşımı vardı valla sizin için girdim buldum 18 eylül 2025 bir izleyin belki faydası olur 🌸
S
Sibel C.
15 Şubat 2026 14:54

Yaren İ. K.
Uzman Klinik Psikolog
15 Şubat 2026 23:13
Sibel hanım merhabalar, süreciniz altı aydan uzun sürmeye başladığı için profesyonel bir destek almanizi öneririm. Bazen altta yatan farklı sebepler oluyor ve burada çocuk özelinde çalışmak gerekiyor
S
Sibel C.
15 Şubat 2026 23:43
Sibel hanım merhabalar, süreciniz altı aydan uzun sürmeye başladığı için profesyonel bir destek almanizi öneririm. Bazen altta yatan farklı sebepler oluyor ve burada çocuk özelinde çalışmak gerekiyor