Tuvalet Eğitimi

119 görüntüleme
S

Sibel C.

15 Şubat 2026 12:57
Kızım 15 gün sonra 3 yasinda olacak . 6 ay önce tuvalete eğitimine başladım fakat idrarını söyleyerek tuvalete yapıyor fakat kakasını bu sürede 4 kere tuvalete yaptı o da bizim bazı küçük oyunlarimizla . Kakasını tuvalete yapmayı reddediyor ve altıma yapacağım diyor . Kakadan korktuğunu farkettik fakat bir turlu ikna edemiyoruz kitaplar hikayeler ,her turlu yolu denedim ama ikna olmuyor . Olmadığı icin mecburen bez takıyorum. Kakayi beze idrarını tuvalete yapiyor . Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum . Hic baskı da yapmadım eğitimin başından beri ama asla ikna olmuyor strese giriyor kaka konusu açılınca
Betül �.

Betül ..

15 Şubat 2026 13:32
Bizde 3,5 yaşındayız kakam geldi diyor ama asla tuvalete yapmak istemiyor direk red ediyor ve ağlamaklı oluyor bende şaşırdım
F

Fatma S. ..

15 Şubat 2026 13:33
Instagram da uzm. Busrayuksel onun bir paylaşımı vardı valla sizin için girdim buldum 18 eylül 2025 bir izleyin belki faydası olur 🌸
Betül �.

Betül ..

15 Şubat 2026 14:52

Fatma Süre

Instagram da uzm. Busrayuksel onun bir paylaşımı vardı valla sizin için girdim buldum 18 eylül 2025 bir izleyin belki faydası olur 🌸

Çok teşekkürler
S

Sibel C.

15 Şubat 2026 14:54

Fatma Süre

Çok teşekkür ler
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

15 Şubat 2026 23:13
Sibel hanım merhabalar, süreciniz altı aydan uzun sürmeye başladığı için profesyonel bir destek almanizi öneririm. Bazen altta yatan farklı sebepler oluyor ve burada çocuk özelinde çalışmak gerekiyor
S

Sibel C.

15 Şubat 2026 23:43

Yaren İlayda Korman

Sibel hanım merhabalar, süreciniz altı aydan uzun sürmeye başladığı için profesyonel bir destek almanizi öneririm. Bazen altta yatan farklı sebepler oluyor ve burada çocuk özelinde çalışmak gerekiyor

Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir