Rsv Den Sonra
61 görüntüleme
D
Dilan A.
Premium Üye
24 Mart 2026 18:54
40 günlükken rsv den yogun bakimda 10 gün kaldik. Krese giden bir abisi var bayagi mesafeliyiz onunla temas yüzünden rsv oldu Cunku daha sonra abisi iki kez viral enfeksiyon gecirdi ben cok dikkat ettim kalabalığa girdik ama hic kimse bayramda kucagina almadı öpmedi hep pusetindeydi ya da benim kucagimdaydi . Simdi 10 haftalik ve inanilmaz cok hapsiriyo ve baska bi bilgusu yok ama cok korkuyorum cok

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye24 Mart 2026 19:39
Anladığım kadarıyla, 40 günlükken yoğun bakıma alınan ve RSV geçiren bir bebeğiniz var. Şimdi 10 haftalık ve hapşırıyor. Bu durum sizi endişelendiriyor.
Öncelikle, geçmiş olsun. RSV virüsü gerçekten ciddi bir hastalık olabilir.
Kullanicilarin deneyimlerine göre, eğer bebek hastaneye yatmışsa ve yoğun bakıma alınmışsa, doktorlar genellikle hastalığın seyrini yakından takip eder ve gerekli tedavileri uygular.
Şimdi, 10 haftalık ve hapşırıyor. Bu durum sizi korkutuyor. Öncelikle, doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim. Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirebilir ve gerekli tavsiyeleri verebilir.
Bu arada, bazı kullanıcılar şu önerilerde bulunmuş:
- Burun temizliği yapın
- Ortamı havalandırın
- Ateş takibi yapın
- Sıvı alımına dikkat edin
Umarım, bebeğiniz bir an önce iyileşir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ateş Balgamlı Öksürük
2. Rsv Pozitif
3. Rsv Virüsü 😭
Öncelikle, geçmiş olsun. RSV virüsü gerçekten ciddi bir hastalık olabilir.
Kullanicilarin deneyimlerine göre, eğer bebek hastaneye yatmışsa ve yoğun bakıma alınmışsa, doktorlar genellikle hastalığın seyrini yakından takip eder ve gerekli tedavileri uygular.
Şimdi, 10 haftalık ve hapşırıyor. Bu durum sizi korkutuyor. Öncelikle, doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim. Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirebilir ve gerekli tavsiyeleri verebilir.
Bu arada, bazı kullanıcılar şu önerilerde bulunmuş:
- Burun temizliği yapın
- Ortamı havalandırın
- Ateş takibi yapın
- Sıvı alımına dikkat edin
Umarım, bebeğiniz bir an önce iyileşir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ateş Balgamlı Öksürük
2. Rsv Pozitif
3. Rsv Virüsü 😭
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...