Ateş Balgamlı Öksürük

203 görüntüleme
B

Büşra K.

17 Şubat 2026 17:47
1 yaşında oğlumda iki gündür balgamlı öksürük ve burun akıntısı vardı tabii hırıltı da kaçınılmaz. bugün ateşi yükselmeye başladı. öncesinde ben hastaydım ben tam toparlarken ona bulaştı sanırım. doktora henüz götürmedim ama ateş olunca korkmaya başladım napmalıyım
S

Sude G.

17 Şubat 2026 17:52
Burnunu sık sık temizleyin ateş düşürücü verin
S

Sude G.

17 Şubat 2026 17:53
Ihlamur kaynatın
S

Sude G.

17 Şubat 2026 17:53
Bol bol emzirin
Betül �.

Betül ..

17 Şubat 2026 17:57
Ateşi en fazla kaça çıkıyor
B

Büşra K.

17 Şubat 2026 18:23
en fazla 38 oldu ama artar diye endişelendim
S

Sude G.

17 Şubat 2026 18:28
Siz doktora bi gösterin ne diyecek
B

Büşra K.

17 Şubat 2026 18:29

Sude Gökçay

Ihlamur kaynatın

kekikle birlikte veriyorum ama anlık etki ediyo gibi :(
E

Esin ..

17 Şubat 2026 18:45
4.5 aylık oğlumda da benzer belirtiler vardı rsv virüsü varmış 10 gündür hastanedeyiz yoğun bakıma alındı. Bence çok vakit kaybetmeden doktora götürün
B

Büşra K.

17 Şubat 2026 19:01

Esin

4.5 aylık oğlumda da benzer belirtiler vardı rsv virüsü varmış 10 gündür hastanedeyiz yoğun bakıma alındı. Bence çok vakit kaybetmeden doktora götürün

çok geçmiş olsun farklı bi belirti oldu mu?
E

Esin ..

17 Şubat 2026 19:06

Büşra Karyağdı

çok geçmiş olsun farklı bi belirti oldu mu?

Çok teşekkür ederim. Olmadı sadece bunlar vardı test yapıldı o şekilde belli oldu ama çok hızlı ilerliyor hastalık Salı günü çok hafifti cumartesi yoğun bakıma alındı maalesef.
B

Büşra K.

17 Şubat 2026 19:09

Esin

Çok teşekkür ederim. Olmadı sadece bunlar vardı test yapıldı o şekilde belli oldu ama çok hızlı ilerliyor hastalık Salı günü çok hafifti cumartesi yoğun bakıma alındı maalesef.

yaa :( bizde de ben hastaydım aynı belirtiler ile benden bulaştı muhtemelen ama siz öyle diyince korktum şimdi
B

Büşra K.

17 Şubat 2026 19:15

Esin

halsizliği ve iştahı nasıldı?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 21:10
Burun yıkama yapın, ortam havalandırın, ateş takibi yapın 38 i geçerse ateş düşürücü verin , sıvı alımına dikkat edin ateş inatçı devam ederse hekim görmesinde fayda var geçmiş olsın
B

Büşra K.

17 Şubat 2026 22:00

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Burun yıkama yapın, ortam havalandırın, ateş takibi yapın 38 i geçerse ateş düşürücü verin , sıvı alımına dikkat edin ateş inatçı devam ederse hekim görmesinde fayda var geçmiş olsın

teşekkür ediyorum 37 buçuk civarında şu an takip edeceğim
E

Esin ..

17 Şubat 2026 22:44

Büşra Karyağdı

yaa :( bizde de ben hastaydım aynı belirtiler ile benden bulaştı muhtemelen ama siz öyle diyince korktum şimdi

Sizi korkutmak gereksiz evham yaptırmak istemem biz 2 haftadır uğraşıyoruz o yüzden siz de aynı şeyleri yaşamayın diye söyledim. İlk 3 gün çok iyiydi 4.gün asla emmedi sürekli ağladı
B

Büşra K.

17 Şubat 2026 23:23

Esin

Sizi korkutmak gereksiz evham yaptırmak istemem biz 2 haftadır uğraşıyoruz o yüzden siz de aynı şeyleri yaşamayın diye söyledim. İlk 3 gün çok iyiydi 4.gün asla emmedi sürekli ağladı

biliyorum teşekkür ederim. oğlumun da bu akşam iştahı yoktu sürekli emmek istiyo sanırım boğazı kuruduğu için. uykuya dalınca yarım saat içinde kalkıyo. emerken de burnu tıkalı olduğundan zorlanıyoruz. ateşi düştü
E

Esin ..

17 Şubat 2026 23:38

Büşra Karyağdı

biliyorum teşekkür ederim. oğlumun da bu akşam iştahı yoktu sürekli emmek istiyo sanırım boğazı kuruduğu için. uykuya dalınca yarım saat içinde kalkıyo. emerken de burnu tıkalı olduğundan zorlanıyoruz. ateşi düştü

Ateşinin düşmesine çok sevindim inşallah evde kolaylıkla atlatır Allah şifalar versin
B

Büşra K.

18 Şubat 2026 20:36

Esin

Ateşinin düşmesine çok sevindim inşallah evde kolaylıkla atlatır Allah şifalar versin

amin inşallah teşekkür ederim, siz nasıl oldunuz
E

Esin ..

18 Şubat 2026 21:33

Büşra Karyağdı

amin inşallah teşekkür ederim, siz nasıl oldunuz

Biz hâlâ antibiyotik kullanıyoruz hava vermeye , ventolin kullanmaya devam ediyoruz. Daha atlamadık hastalığı.
B

Büşra K.

18 Şubat 2026 22:32

Esin

Biz hâlâ antibiyotik kullanıyoruz hava vermeye , ventolin kullanmaya devam ediyoruz. Daha atlamadık hastalığı.

umarım en kısa sürede atlatırsınız tekrsr geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir