Mukuslu Kaka Reflüye Bağlı Alerjik Bebek Aptamil Prosneyo
28 görüntüleme
B
Birsen K.
Premium Üye
30 Mayıs 2026 19:56
2 aylık mama ve emzirme birlikte beslediğimiz Bebeğimin kusmaları ve hırıltılarından dolayı doktor alerjiye bağlı reflü olabileceğini söyledi ve hipp combiocten aptamil prosneo ya geçtik. Yanında bebelac gold thickener kıvam arttırıcı da verdi. Ben de süt ve ürünleri diyetine başladım. Kusmaları ve hırıltısı biraz azaldı ancak kakası pütürlü kakadan yeşilimsi mukuslu cıvık kakaya döndü. Aşırı kötü kokmaya da başladı. Ara ara kusmaları ve hırıltıları tekrarladı ve doktor mamadan değil besin alerjisinden olabileceğini söyledi. Ne olduğunu bulmak için daha kapsamlı bir diyet yapıp tek tek ekleyerek bulabileceğimizi söyledi. Şimdi on gündür kuruyemiş, et ürünleri, yumurta ve tavuk, domates, salça, süt ve ürünleri yemiyorum. Kusmaları ve hırıltısı çok çok azaldı ancak mukuslu yeşil cıvık kakası devam ediyor. Aptamil prosneyoya başladığımızdan beri bu kaka formuna sahip. Benzer durum yaşayan var mı?
B
Banu ..
30 Mayıs 2026 20:29
Merhaba bende meme ve mama ile ilerliyorum doğumdan bu yana doktor önerisi ile
aptamil prosyneo kullandım kakası yeşil olduğu oluyordu. Reflüye bağlı kusmalar durmadığından Şimdi iki haftadır Aptamil anti reflü kullanıyorum daha yoğun bir mama kusmalar kesildi.
aptamil prosyneo kullandım kakası yeşil olduğu oluyordu. Reflüye bağlı kusmalar durmadığından Şimdi iki haftadır Aptamil anti reflü kullanıyorum daha yoğun bir mama kusmalar kesildi.
Yükleniyor...