Mukuslu Kaka
119 görüntüleme
Z
Zeynep K. ..
30 Haziran 2025 08:18
İki aylık bebeğim anne sütü verdiğimde sidetli kusuyor bu sefer idrarında turunculuk farkettim sıvı kaybından olabilir diye düşündüm bu sefer Aptamil conformil aldım mama ictiginde ise kakasinda mukuslu yapıyor ne yapacağımı şaşırdım
M
Merve
1 Temmuz 2025 01:47
Çok büyük ihtimalle anne sütü alerjisi var bebeğinizde. Doktorunuza mutlaka danışın diyete girip gözlem yapmanız gerekir diye düşünüyorum benimde o şekilde başladı çünkü şuan baya ileri alerjili bebeğim. Ona özel mama kullanıyorum
B
Betül B. ..
1 Temmuz 2025 06:41
Çocuk doktorunuzla görüşün hemen olayı anlatın takip edilsin durumu benzer durum benim bebeğimde de var doktor sütünün kesilmesini istemediği için diyet vermedi bana
Y
Yağmur S.
1 Temmuz 2025 09:58
Her mukuslu kakaya neden alerji tanısı yapıyorsunuz ki böyle moral bozuyorsunuz. Alerji olması için yanında ek bi kaç tane daha bulgu olması gerekiyor. Annesi olarak siz takip edip bakabilirsiniz durumu doktorunuza anlatırsınız
G
Gülşah C.
2 Temmuz 2025 06:00
Benimde sürekli kusuyordu bende yediklerime dikkat ettim hazır paketli olan herşeyi bıraktım yemeyi gazlı içecek vs birde süt ürünlerini azar azar abartmadan yiyorum şuan kusması yok diyebilirim yediğim zaman etkiliyor bebeğimi