Alerji Aptamil Pepti Syneo Mama
137 görüntüleme
Ö
Özge M.
5 Temmuz 2025 17:58
Kızım 6 ,5 aylık bebekligi kolikti 1 aylıkken Aptamil pepti syneo ya başladık mukuslu gürültülü kaka ve aşırı huzursuzluk+ kusma mevcuttu.emzirdigim dönem süt ürünleri+yumurta+kuruyemiş+helva/tahin/susam diyeti yaptım.Rota aşısı da Dr.onerisiyle olduk emzirmeyi biraktik ek gıda dönemine geçince gıdısı boynu çenesi egzema gibi şeyler çıkardı kızardı.Ek gıdayı da kestim sadece alerjik mama icti fakat hiç geçmedi sürekli tekrarladı ve mukuslu kakası da şuan devam ediyor.Alerjik mama içen bı bebek hala neden mukuslu kaka yapar? (Huzursuzlugu geçti 2-3 aylikken)Suan ek gıda başladım ama çok tedirginim.Kizimin acaba alerjisi yoktu da biz mi yanlış yoldan devam ettik ? (Kusma da mama içtikten sonra devam )
Güncelleme ( progemin syneo denedik kendi mamamizi bulamadigimiz için fakat asla içmedi tekrar pepti syneo ya döndük)
Güncelleme ( progemin syneo denedik kendi mamamizi bulamadigimiz için fakat asla içmedi tekrar pepti syneo ya döndük)
M
Merve A.
5 Temmuz 2025 18:06
Merhaba Aptamil Pregomin Syneo içiyor bebeğim çoklu gıda alerjisi ve inek sütü alerjisi için olan maması Aptamil’in pepti syneodan farklı olarak bizim doktorumuz pregomin syneo kullandırıyor
Ş
Şilan D.
5 Temmuz 2025 18:09
Evet bizim durum da Merve hanım gibiydi pregomin syneo kullandık
Z
Zerrin ..
5 Temmuz 2025 18:15
Özge hanım bebeğinizin yada sizin kullandığınız takviyeleri bi kontrol edin lütfen içerisinde süt ürünü bulunabiliyor. Bu arada sizde egzama varsa sizinki muhtemelen bağışıklığıntepki verdiği türden alerji, bu sebeple kan teslimlerinde çıkar, bence alerji uzmanına görünüm ve test yaptırın.
Bende şu anda süt ürünleri diyeti yapıyorum gürültülü kaka ve mukus yok şükür. Benimki gecikmeli tip alerji olduğundanbizimki testlerde çıkmayan türden.
Biz Neocate kullanıyoruz aminoasit bazlı mama.
Bu aya onu diyeti yavaş ya aş açacağız umarım elimine eder bebeğimiz
Bende şu anda süt ürünleri diyeti yapıyorum gürültülü kaka ve mukus yok şükür. Benimki gecikmeli tip alerji olduğundanbizimki testlerde çıkmayan türden.
Biz Neocate kullanıyoruz aminoasit bazlı mama.
Bu aya onu diyeti yavaş ya aş açacağız umarım elimine eder bebeğimiz
Ö
Özge M.
5 Temmuz 2025 18:56
Pregomin syneo denedik mamamizi bulamadigimiz zaman depolarda fakat asla içmedi şuan emzirmiyorum takviye olarak da ocean d vit.Bestiron demir kullaniyor
M
Merve A.
5 Temmuz 2025 20:22
Mamaya vanilya şurubu karıştırıp vermeyi denediniz mi o zaman kabul edebiliyorlar
Ö
Özge M.
5 Temmuz 2025 20:34
Hiç duymamıştım nasip olursa 1 ay kadar sonra Osman hocama goturmek istiyorum kızımı.Bir çok Dr gezdim bu yüzden kafam çok karıştı artık.Osman hocanın bilgi ve deneyimi daha samimi geliyor.tesekkur ederim fikir için aklımda tutacağım 🌸
M
Merve I. ..
7 Temmuz 2025 08:09
Merhaba benim oğlum da süt ve süt ürünlerine alerjisi vardı 15 aylıkken geçti, 5 aylıkken de alerji testi yaptırmıştık. Egzaması hala var ara ara geçip çok sıcaklar da ya da baharatlı vs yediğinde tekrar devam ediyor. Ben sensirdem kullanıyorum kaşıntısını alıyor deneyebilirsiniz. Bir de biz alerjisi varken alerji damlaması zatiden kullandık doktorunuza bir sorun
H
Hanife K. ..
29 Temmuz 2025 12:35
Merhaba bebeğim 4 buçuk aylık alerjik bir bebek aptamel pregomin syno kullanıyorum 2 günde bir kaka yapıyor ve çok kötü kokuyor koyu yeşil kına gibi normal mi
Ş
Şilan D.
30 Temmuz 2025 20:54
Normal hanife hanım benim oğlum da öyleydi ek gıdaya geçince düzeliyor