Memede Uyku ( Gece Beslenme)

140 görüntüleme
A

Aleyna K.

11 Mart 2026 02:46
Bebeğim 1 yaşında hala emiyor düzenli ve uykuya emerek geçiyor bunu nasıl yenicem bilmiyorum ayağımda sallıyorum olmuyor ama benim annem salladığı zaman uyuyor ben salladığım zaman meme vermeden uyumuyor en kötü diyprıö sallayarak uyusun babasıda uyutabilmesi için ama onda da hiç durmuyor nasıl yenicez bunu ve geceleri hala emiyor çok sık kalkıyor emmeden yatmıyor
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
12 Mart 2026 02:51
Bebeğinizin emerek uykuya geçmesi ve gece sık sık uyanması, emzirme alışkanlığı ile ilgili bir durum olabilir.

Bebeğiniz 1 yaşında ve hala emiyor, düzenli olarak uykuya emerek geçiyor. Ayağında sallıyorsunuz ama olmuyor, ancak annesi salladığında uyuyor.

Bu durumu değiştirmek için bazı adımlar deneyebilirsiniz:

1. Kademeli olarak emzirmeyi azaltma: Bebeğinizin emzirme alışkanlığını kademeli olarak azaltmaya çalışabilirsiniz. Örneğin, gece uyandığında emzirmek yerine, önce onu sakinleştirmeye çalışın.

2. Sallama alışkanlığını değiştirme: Bebeğinizin annesi salladığında uyumasını, siz de aynı şekilde sallayarak uyutmayı deneyebilirsiniz.

3. Babası uyutabilmesi için destek: Bebeğinizin babası da uyutabilmesi için, ona bu konuda destek verebilirsiniz. Örneğin, babası uyuturken, siz de yanınızda olabilirsiniz.

4. Gece beslenmeyi düzenleme: Bebeğinizin gece sık sık uyanması ve emmeden yatmaması, gece beslenmeyi düzenleyerek değiştirebilirsiniz.

Bebeğinizin bu alışkanlıklarını değiştirmek için sabırlı olunması gerektiğini unutmayın.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyku Sorunları Hakkında Konuşalım
2. Uykuyla İlgili Aklınızdaki Tüm Soruları Cevaplıyoruz
3. 1 Yaş Memede Uyuma İsteği
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir