1 Yaş Memede Uyuma İsteği

20 görüntüleme
K

Kübra P.

12 Ağustos 2025 19:58
Bebeğim 13 aylık yaklaşık 3 aydır memeye çok bağlı oldu geceleri özellikle memede uyumak istiyor emzik gibi( emzik almıyor) dün gece artık pik yaptı hiç uyuyamıyorum o da bende sürekli ağlıyor. Ne yapabilirim? Aç değildir diye düşünüyorum sadece gece mama vermeli miyim? Emzik mi alıştırmalıyım ? Uyku hijyenini oldukça sağlamaya çalışıyorum sıcaklar dışında? Destek bekliyorum 🍀
B

Bahar K.

12 Ağustos 2025 20:06
Gece emzirmeyi azaltmakı veya kesmeli ve kesinlikle emzirerek uyutmamalı zor oluyor ama çabuk alışıyorlar. İkinizin de uyku kalitesi artıyor
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

12 Ağustos 2025 20:08
Bu aylarda çok normal diye biliyorum kızım 2 dişini birden çıkartıyor sürekli memedeyiz ek gıdayı bile çok azalttı bence sadece dönemsel bir istek yavaş yavaş azalacak hatta özleyeceğiz diye düşünüyorum 😌
K

Kübra P.

12 Ağustos 2025 20:19
Bende öyle olduğunu düşünüyorum ama 9. Aydan beri böyleyiz ve yakında işe başlayacağım bu şekilde bana da ona da zor olacak. Memeden çektiğim an ağlıyor ve asla uyumuyor . Bu uykusuzlukta yerdeki tüyü bile kaldıramıyor insan tek başınayken , gündüzde gücüm olmuyor yetemiyorum bebeğime. Bir çagre bulmam gerek. Azaltmaya çalışıyorum ama asla müsade etmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir