1 Yaş Memede Uyuma İsteği
20 görüntüleme
K
Kübra P.
12 Ağustos 2025 19:58
Bebeğim 13 aylık yaklaşık 3 aydır memeye çok bağlı oldu geceleri özellikle memede uyumak istiyor emzik gibi( emzik almıyor) dün gece artık pik yaptı hiç uyuyamıyorum o da bende sürekli ağlıyor. Ne yapabilirim? Aç değildir diye düşünüyorum sadece gece mama vermeli miyim? Emzik mi alıştırmalıyım ? Uyku hijyenini oldukça sağlamaya çalışıyorum sıcaklar dışında? Destek bekliyorum 🍀
B
Bahar K.
12 Ağustos 2025 20:06
Gece emzirmeyi azaltmakı veya kesmeli ve kesinlikle emzirerek uyutmamalı zor oluyor ama çabuk alışıyorlar. İkinizin de uyku kalitesi artıyor

Gökçe Ç. Y.
12 Ağustos 2025 20:08
Bu aylarda çok normal diye biliyorum kızım 2 dişini birden çıkartıyor sürekli memedeyiz ek gıdayı bile çok azalttı bence sadece dönemsel bir istek yavaş yavaş azalacak hatta özleyeceğiz diye düşünüyorum 😌
K
Kübra P.
12 Ağustos 2025 20:19
Bende öyle olduğunu düşünüyorum ama 9. Aydan beri böyleyiz ve yakında işe başlayacağım bu şekilde bana da ona da zor olacak. Memeden çektiğim an ağlıyor ve asla uyumuyor . Bu uykusuzlukta yerdeki tüyü bile kaldıramıyor insan tek başınayken , gündüzde gücüm olmuyor yetemiyorum bebeğime. Bir çagre bulmam gerek. Azaltmaya çalışıyorum ama asla müsade etmiyor