Meme Reddinde Nasıl Beslediniz

133 görüntüleme
R

Rukiye S.

23 Ocak 2026 20:42
Bebeğim 2 ay 15 günlük 15 gündür meme reddi yaşıyoruz. Enjektör, kaşık,kaşık biberon hiç biriyle içmedi. Memeyi tamamen bırakır diye biberon veremiyorum. Aç diye de kahraluyorum bazen günde 2 kez anca emiyor o da 3 - 5 dakika. Ne yapacağımı bilemez durumdayım
M

Merve A.

23 Ocak 2026 20:54
Aç kalacağına biberonla beslemelisiniz sıvı kaybı bile olur daha çok küçük
Hatice C. .

Hatice C. ..

23 Ocak 2026 20:55
Meme ucuna şekerli su mu sürseniz
A

Ayşegül Ü.

23 Ocak 2026 21:03

Merve Akgün

Aç kalacağına biberonla beslemelisiniz sıvı kaybı bile olur daha çok küçük

Evet, doktora gidin, çünkü çişli bez sayınız da azalmıştır. Gelişimi için beslenmesi en elzem şey. Acaba sütünüz tazikli mi, önden sağım yapsanız? Veya uykudan önce verseniz, uykudayken verseniz? Ben ayakta sallayarak ve hafif zıplayarak vermiştim. Neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. İnşallah geçecek🙏🏻🤍
R

Rukiye S.

23 Ocak 2026 21:05
Evet sütüm tazikliydi hep sağarak veriyordum aslında ama nasıl oldu anlamadım çok üzülüyorum. 4-5 saat emmediği oluyor ama ağlamıyor sizce normal mi
R

Rabia K. ..

23 Ocak 2026 22:00
Ben ayakta emzirdim biraz ağlıyor ama meme ucunu damağına degdirince tutuyor öyle de tutmazsa çok ağlarsa önce sakinlestir bir cingirak yada renkli oyuncak göster ilgisini çekmesini sagla tekrar ayakta dene uykudan uyanmadan vermeye çalış kolaylıklar diliyorum bende yaklaşık 20 gün bununla baş etmeye çalıştım hala ara ara yapıyor tek çareyi ayakta emzirmekte buldum
A

Ayşegül Ü.

23 Ocak 2026 23:03

Rukiye Sandıklıoğlu

Evet sütüm tazikliydi hep sağarak veriyordum aslında ama nasıl oldu anlamadım çok üzülüyorum. 4-5 saat emmediği oluyor ama ağlamıyor sizce normal mi

Meme grevi de olabilir bir araştırın isterseniz. Kendinizi yalnız hissetmeyin hemen hemen hepimiz yaşadık yaşıyoruz. Bebeğim 3 aylıkken başladı şimdi 6 aylık ara ara oluyor. Eğer bez sayısı iyiyse çok yüklenmeyin kendinize. Böyle böyle büyüyorlar.
S

Simge K.

24 Ocak 2026 10:37
Silikon göğüs ucu denediniz mi
R

Rukiye S.

24 Ocak 2026 12:35

Simge Karazeybek

Silikon göğüs ucu denediniz mi

Denemedim aklıma geldi ama bu sefer memeyi hiç tutmamasından korktum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir