Besleyemiyorum Acil Yardım
176 görüntüleme
T
Tuğba F.
13 Aralık 2025 19:45
Bebeğim 7 ay 12 günlük sadece anne sütü aldı bu zamana kadar fakat son 15 gündür falan ciddi meme reddi yaşıyorum emmediği için çişi koyu sarı biberon hiç tutmadı şimdiye kadar istemiyor kaşık biberonuyla da yediremiyorum yemiyor kilo alımı hep iyiydi ama şuan nasıl bilmiyorum en son 6 aylıkken tartılmıştı asla uyumuyor ne gece ne gündüz ne olur yardım edin hem gece uykusu çok az hemde gündüz ağlayarak uyanıyor sürekli memeyi reddediyor ek gıda da istemiyor mama da aldımonu da içiremiyorum sağdığım sütü de içmiyor zaten o emmedikie sütüm de azalıyor kafayı yicem artık sürekli beslemeye ve uyutmaya çalışıyorum burnu tıkalı serum fizyolojikle açıyorum açılmıyor ondan da memeyi bence çok istemiyor ben ne yapmalıyım ne olur yardım edin çok çaresizim artık uyumamaktan ağlıyorum sürekli 😔😔😔😔
B
Beyza K.
13 Aralık 2025 19:55
Uykudayken beslemeyi denediniz mi?En azından biberonla uykulu halde iken içebilir
S
Songül U. ..
13 Aralık 2025 20:07
Geçmiş olsun Tuğba hanım öncelikle bu günlerin hepsini geçici bir durum gbi kabul edin lütfen bebeğiniz çoğunluk gece ağlıyor ise muhtemelen diş diye tahmin ediyorum bebekler bu dönemde çok red yapabiliyoor. Vitamin eksiklikleri enfeksiyon bu durumlar da da bebekler iştahsız olabiliyoor malsef
D
Damla k.
13 Aralık 2025 20:33
Evet benim bebeğim de memeyi reddediyor sütüm azaldı böylelikle gece emzirmeyş dene benim oğlum sadece gece güzel emiyor bazen de gece uykusuna geçerken emiyor
A
Ayşegül Ü.
13 Aralık 2025 20:46
Bebeğimin burnu tıkalıyken ememiyordu, sf de istememeye başladı. Eczaneden sterimar deniz suyu aldım bebeklerin için olanını, eczacı sinüslere kadar açar dedi. Zaten sıkınca sümükler kendi akıyor, eğer aspiratörle çektirmiyorsa bile biraz rahatlar. Eşim kafasını tutuyor ben aspiratörle çekiyorum, ağlıyor ama yapacak bir şey yok. Burnu açılınca daha iyi emer diye düşünüyorum. Diş içinse piyasadaki nerdeyse tüm kaşıyıcıları aldım, fayda etmedi, tetagil verdim biraz rahatlattı, ama asıl faydayı nurse harveys dentigelde bulduk, dolaba koyuyorum, çok az parmağıma sürüyorum, rahatlatıyor. Sonra emziriyorum.
T
Tuğba F.
13 Aralık 2025 20:51
Ayşegül hanım 7 aylık bebeğe o spreyden sıkabiliyor muyum peki
T
Tuğba F.
13 Aralık 2025 20:51
Beyza hanım denedim ama ememiyor burnu tıkalı aspiratörle de çekiyorum gelmiyor sanki burnunu sıkıyor gibi anlamadım
T
Tuğba F.
13 Aralık 2025 20:54
Songül hanım çok teşekkür ederim💕
T
Tuğba F.
13 Aralık 2025 20:54
Damla hanım bebeğiniz mama da alıyor mu benim bebeğim gece de emmiyor düzgün 2-3 dk sonra bırakıyor nefes alamıyor
S
Songül U. ..
13 Aralık 2025 20:58
Rica ederim Tuğba hanım deniz suyu spryi bende kullanıyorum çok memnunum kullanabilirsiniz❤️❤️
B
Büşra K. ..
13 Aralık 2025 21:06
Tuğba Hanım merhaba takipli olduğunuz doktora burnu tıkalı açamıyorum derseniz size kağıt veriyor hemşireler burnunu açıyor hastaneden burnu açılmış halde gelince güzel bir banyo yaptırın bebişi o zaman meme ya da mamayı teklif edin banyo yapınca her bebek mayışır ve saklnleşir ayakta pşlates topunda emzirmek karanlık ortamda ya da emzirme önlüğü ile emzirmek çok işe yarıyor bir de boynunuza bebeğin dikkatini çekecek kolye takın uzanarak emzirmeyi deneyin ben de çok işe yaramıştı
T
Tuğba F.
14 Aralık 2025 00:14
Büşra hanımcım çok teşekkür ederim ilk oğlumda da tecrübe ettiğim için burun açma işini çoğu hemşireden iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü dediğiniz gibi doktor kağıt veriyor gidiyorsunuz ama inanın onlar da benim bu oğlumun burnuna benim yaptığımdan farklı bişe yapmıyor boynuma neler asmıyorum ki çok uğraşıyorum oyuncaklar ağzımda o elliyor falan çocuk zor zanaat gerçekten annelerin hakkı ödenmez 🌸
B
Büşra K. ..
14 Aralık 2025 11:12
Aynen öyle Tuğba Hanım Allah hepimizin yardımcısı olsun🌸