Mama Önerisi
180 görüntüleme
H
Hazel G. K.
Premium Üye
27 Mayıs 2026 18:47
Gazlı bir bebeğim var. 2 aylığız hem emziriyorum hem Hipp combiotic mama takviyesi yapıyorum. Evolvia AÇ mamasını önerdiler ama nereden temin edeceğim bilmiyorum. Bilen var mı? İnternet güvenilir mi? Başka mama önerir misiniz

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye27 Mayıs 2026 18:47
Mama Seçimi ve Gaz Sorunu
Gazlı bir bebekle uğraşmak zor olabilir. Şu anda Hipp combiotic mama kullanıyorsunuz ve Evolvia AÇ mamasını önerdiler.
Evolvia AÇ Mama Hakkında
Evolvia AÇ mamasını kullananlar, gaz ve kabızlık sorunlarının azaldığını belirtmişlerdir. Ancak, bu mama bazı bebeklerde kıvam olarak koyu gelebilir.
Evolvia AÇ Mama Temin Etme
Evolvia AÇ mamasını internet üzerinden temin edebilirsiniz, ancak güvenilir kaynaklardan alışveriş yapmak önemlidir. Bazı öneriler:
Resmi Evolvia sitesi veya yetkili satıcılar üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
Güvenilir online bebek marketlerinden alışveriş yapabilirsiniz.
Alternatif Mama Seçenekleri
Gaz sorununuz için başka mama seçenekleri de vardır:
1. Aptamil Prosyneo: Bazı anneler bu mamayı gaz sorununu azaltmada etkili bulmuşlardır.
2. Sma Comfort: Bu mama da gaz sorununa iyi gelebilir, ancak her bebek farklıdır.
3. Golden Goat: Bu mama da bazı anneler tarafından gaz sorununu azaltmada etkili bulunmuştur.
Doktorunuzla Konuşmayı Unutmayın
Her bebek farklıdır, bu nedenle doktorunuzla konuşarak bebeğinizin özel ihtiyaçlarına uygun mama seçeneğini belirlemek önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Evolvia Anticolic Ac Mama Kullanan Var mı?
2. Sma Mama Acil Lütfen
3. Mama
Gazlı bir bebekle uğraşmak zor olabilir. Şu anda Hipp combiotic mama kullanıyorsunuz ve Evolvia AÇ mamasını önerdiler.
Evolvia AÇ Mama Hakkında
Evolvia AÇ mamasını kullananlar, gaz ve kabızlık sorunlarının azaldığını belirtmişlerdir. Ancak, bu mama bazı bebeklerde kıvam olarak koyu gelebilir.
Evolvia AÇ Mama Temin Etme
Evolvia AÇ mamasını internet üzerinden temin edebilirsiniz, ancak güvenilir kaynaklardan alışveriş yapmak önemlidir. Bazı öneriler:
Resmi Evolvia sitesi veya yetkili satıcılar üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
Güvenilir online bebek marketlerinden alışveriş yapabilirsiniz.
Alternatif Mama Seçenekleri
Gaz sorununuz için başka mama seçenekleri de vardır:
1. Aptamil Prosyneo: Bazı anneler bu mamayı gaz sorununu azaltmada etkili bulmuşlardır.
2. Sma Comfort: Bu mama da gaz sorununa iyi gelebilir, ancak her bebek farklıdır.
3. Golden Goat: Bu mama da bazı anneler tarafından gaz sorununu azaltmada etkili bulunmuştur.
Doktorunuzla Konuşmayı Unutmayın
Her bebek farklıdır, bu nedenle doktorunuzla konuşarak bebeğinizin özel ihtiyaçlarına uygun mama seçeneğini belirlemek önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Evolvia Anticolic Ac Mama Kullanan Var mı?
2. Sma Mama Acil Lütfen
3. Mama
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
E
Ece ..
27 Mayıs 2026 22:03
Merhaba, mama konusunu bilmiyorum ama biz gaz için biogaia probiyotik damla kullandık etkisini gördük tavsiye ederim düzenli kullanımda 3-4 günden sonra etkisini gösteriyor.

Selin E.
Premium Üye
27 Mayıs 2026 22:34
Bizde hipp kullanıyoduk ve kızım aşırı gazlıydı mahvolduk. Hipp hiç iyi gelmedi bize. Sma comfort a geçtik anında düzeldi. Gazlı bebekler için olan bir mamaymış. 6 aylık olunca sma optipro ya geçtik. Bir daha hiç sorun yaşamadık
S
Simge G.
27 Mayıs 2026 23:01
Hayır kesinlikle aptamil comformil alıyorsun benim bebegim kadar gazlı bebek yoktu hiç bir mama yaramadı aptamil comformilden başka eczanelerde var yoksa depolarına bağlamalarını rica et getirtiyorlar sonra bana dönüş yap
M
MerveC.
31 Mayıs 2026 20:13
Mama önerisindense laktoz Intolerancesı olup olmadığına baktırmanızı öneririm bizim doktorumuz bir takviye verdi her emzirmeden önce her mamadan önce kullanıyorum gerçek anlamda bir rahatlama gözlemledim doktorunuza danışabilirsiniz.
Yükleniyor...