Sma Mama Acil Lütfen

147 görüntüleme
Yıldız Ç.

Yıldız Ç.

10 Mart 2026 11:42
Sma kullanıyorduk toplatma gelince bıraktım ama hangi mamayı kullanıyorsam gaz ve kabızlık bitmiyor tekrar geri dönen var mı sma ya
Tuğba D.

Tuğba D.

10 Mart 2026 11:50
Bizde hep onu kullandık bu olaylardan sonra hipp geçtik combiotic olan gayet memnunuz bebeğimiz de sevdi kabızlık vs olmadı
A

Ayça ..

10 Mart 2026 11:59
Bende Aptamil kullanıyordum hippe geçtim kabız yaptı gazla birlikte şimdi evolvia mama kullanıyorum memnunum çok şükrü gaz kabız sorunu olmadı ablam hemşire bebek hemşiresi arkadaşları önerdi buna geçtik tabi her bebekte farklı doktorlar da o yüzden mama öneremiyor fazla
G

Gizem ..

Premium Üye
10 Mart 2026 12:10
Hipp combiotik çok memnunum biz de toplatılınca doktor tavsiyesiyle buna geçtik sma’dan çok daha memnunum.
Tuğba D.

Tuğba D.

10 Mart 2026 12:11
Aptamilde geçenler de toplatıldı. Ama hipp te böyle birsey şükür olmadı
A

Aslınur H.

10 Mart 2026 13:10
Golden goat denediniz mi
Yıldız Ç.

Yıldız Ç.

10 Mart 2026 13:32
Aslınur Hacısüleymanoğlu
Golden goat denediniz mi
Hayır bebelac gold aldım bugün onu deneyeceğim umarım işe yarar çok zorlu geçiyor her günü kabızlık gaz sancısı denemediğim gaz damlası probiotik kiraz çekirdeği kemeri
A

Ayça ..

10 Mart 2026 14:16
Bir doktor gaz damlası mucizevi bişey değil demişti benmde bebeğim ilk aylarda çok aşırı gazliydi kullandım daha kötü etki etti kabız oldu fitil kullanmak zorunda kaldım her bebeğe iyi gelmeyebiliyor
A

Aslınur H.

11 Mart 2026 04:24
Yıldız Çatal
Hayır bebelac gold aldım bugün onu deneyeceğim umarım işe yarar çok zorlu geçiyor her günü kabızlık gaz sancısı denemediğim gaz damlası probiotik kiraz çekirdeği kemeri
Bizde aynı durumdayız 3.5 aylık biraz hafifledi gibi inşallah tamamen kaybolur da rahatlar yavrularımız
Yıldız Ç.

Yıldız Ç.

11 Mart 2026 04:29
Aslınur Hacısüleymanoğlu
Bizde aynı durumdayız 3.5 aylık biraz hafifledi gibi inşallah tamamen kaybolur da rahatlar yavrularımız
İnşallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir