Mama
259 görüntüleme
E
Elif
2 Şubat 2026 16:17
Merhaba bebeğime mama kullanmak zorunda kalıyorum ne yazık ki toplatılma kararı çıkmadan önce sma optipro kullanıyorduk fakat daha sonra her mamayı denedim onun dışında iyi gelen bir mama olmadı yeni partileri göndermişler mamaya geri dönme konusunda kafam çok karışık konu ile ilgili görüşlerinizi paylaşabilir misiniz??
G
Gülcan Ş.
2 Şubat 2026 16:30
ben mama konusunda kararsız kaldım doğru mamayı bulana kadar bebegım 8 aylık oldu en son aptamil pronutra kullandım o iyi geldi gibi part 1 lerin bazıları toplatıldı ama yine aptamil 2 yi kullandım eyer yeni partlarda aynı sorun yoksa bence devam edın çünkü dogru mamayı bulup bebegınız alışana kadar zaman gecıyor
G
Gülcan Ş.
2 Şubat 2026 16:32
3 ayda bebegım kilo almadı her mama da kusma ishal yada kabızlık sorunu yaşadım
E
Elif
2 Şubat 2026 16:34
ben mama konusunda kararsız kaldım doğru mamayı bulana kadar bebegım 8 aylık oldu en son aptamil pronutra kullandım o iyi geldi gibi part 1 lerin bazıları toplatıldı ama yine aptamil 2 yi kullandım eyer yeni partlarda aynı sorun yoksa bence devam edın çünkü dogru mamayı bulup bebegınız alışana kadar zaman gecıyor
B
Büşbüş
2 Şubat 2026 16:34
Bende deneme yanılma yöntemi yaptım veçok pişman oldum bebeğim hala kabızlık çekiyor. Sma ya geri döndüm
E
Elif
2 Şubat 2026 16:35
Bende deneme yanılma yöntemi yaptım veçok pişman oldum bebeğim hala kabızlık çekiyor. Sma ya geri döndüm
G
Gülcan Ş.
2 Şubat 2026 16:37
Ben suan aptamil pronutra kullanıyorum öncesinde sma comfort 2 kullandım 6 aylıktı ishal oldu daha öncesinde de hipp kullandım oda aşırı kusma ve kabızlık yaptı şimdi aptamil ile devam edıyorum ama mama süreci beni aşırı yıprattı
B
Büşbüş
2 Şubat 2026 16:37
Çok zor süreç ya bütün mama markaları doğum yapmamı beklemiş toplatılmak için
G
Gülcan Ş.
2 Şubat 2026 16:38
Çok zor süreç ya bütün mama markaları doğum yapmamı beklemiş toplatılmak için
E
Elif
2 Şubat 2026 16:39
Sma içince bi sorun yoksa bebekte içirebilirsiniz bence. Bize çok iyi geliyordu ben mecbur dönmek zorunda kaldım şimdi de bir sorunumuz yok şükür. Hipp bebeğimi çok kötü kabız yaptı çok afedersiniz ama koyun kakası gibi oldu taş gibi sertti. Bunu görünce de geçmek zorunda kaldım
G
Gülcan Ş.
Sma içince bi sorun yoksa bebekte içirebilirsiniz bence. Bize çok iyi geliyordu ben mecbur dönmek zorunda kaldım şimdi de bir sorunumuz yok şükür. Hipp bebeğimi çok kötü kabız yaptı çok afedersiniz ama koyun kakası gibi oldu taş gibi sertti. Bunu görünce de geçmek zorunda kaldım
E
Elif
Hangi mama bebegınıze geldiyse onunla devam edin sonuçta bütün mamalarda o sorun yok sma kullandığınız süreçte sorun yaşadınız mı
B
Büşbüş
2 Şubat 2026 16:40
Aynısını bende yaşadım 2 aylıktan 5 aylığa kadar gecem gündüzüm mahvoldu
G
Gülcan Ş.
2 Şubat 2026 16:41
Yaşamadık ama dediğim gibi toplatılma kararı sonrası bırakmak zorunda kaldık
G
Gülcan Ş.
2 Şubat 2026 16:42
Yaşamadık ama dediğim gibi toplatılma kararı sonrası bırakmak zorunda kaldık
A
Ayça ..
2 Şubat 2026 18:10
Bende çok kararsızım mama konusunda Aptamil kullanıyordum oda gaz yapıyordu ama severek içiyordu gazını da çıkarıyordu parti toplama kararından sonra hipp e geçtim çok gaz yaptı kaka yapamıyor bebeğim şimdi ne kullanicam bilmiyorum mama önerisi doktoru tarafından evolvia mamasını önerdiler deneyen var mı

Betül E.
2 Şubat 2026 18:40
Bende aptamil Pronutra kullanıyorum bebeğim sadece onu sevdi
E
Elif
2 Şubat 2026 19:44
Bende çok kararsızım mama konusunda Aptamil kullanıyordum oda gaz yapıyordu ama severek içiyordu gazını da çıkarıyordu parti toplama kararından sonra hipp e geçtim çok gaz yaptı kaka yapamıyor bebeğim şimdi ne kullanicam bilmiyorum mama önerisi doktoru tarafından evolvia mamasını önerdiler deneyen var mı
E
Elif
2 Şubat 2026 19:45
Bende aptamil Pronutra kullanıyorum bebeğim sadece onu sevdi

Betül E.
2 Şubat 2026 19:49
Bizim de sadece optipro prosneoyu da içiyor ama gaz sancıları oluyor
İ
İlkin D.
3 Şubat 2026 16:40