Evolvia Anticolic Ac Mama Kullanan Var mı?

47 görüntüleme
Ö

Özge C.

7 Ocak 2026 20:21
Bebeğim70 günlük çok gazlı bir bebek. Anne sütü ve mama ile besleniyor. Hipp kullandık aşırı gaz yaptı sonra Aptamil conformil kullandık tadını beğenmedi çok az az yiyordu Sma comfort kullanıyorduk çok memnunduk ama çıkan haberlerden sonra onu da bıraktık. Keçi sütlüyü dene dediler çocuğu gaz içinde bıraktı en son bu mamayı aldık Evolvia. Kullanan var mı aranizda? Gaz yapmadı ama kıvamı sanki çok koyu sizden de fikir almak istedim
G

Gamze A.

7 Ocak 2026 20:25
Ben kullanıyorum evolvia çok memnunum gaz ishal kusma kabızlık olmadı kilo aldırdı tadını sevdi en önemlisi mamalara göre en temiz içerikli olan evolvia palm yağı yok içinde ayçiçek yağı keçiboynuzu balıkyağı vs temiz içerik olduğu için yok satıyor kolay bulunmuyor ben bulduğumda 5-6 kutu alıyorum stokluyorum
İ

İpek D.

7 Ocak 2026 20:27
Bende sizinle aynı şeyleri yaşadım resmen ve evolvia almak istiyorum son çare olarak. Bizimki hem gazlı hem de 7 10günde bir kaka yapıyor. Aptamil prosyneo goldengoat ve sma comfort kullandım hiç biri iyi gelmedi. Bu evolvianın da stok problemi oluyormuş sanırım. Birde hepsinin içinde palm yağı var hangi mamayı alacağımı şaşırdım
Ö

Özge C.

7 Ocak 2026 20:28
Biz mamaya zeytinyağı koyuyoruz kaka yapmayınca bir kaşık iyi geliyor hemen yaptırıyor denediniz mi?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir